A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Estét all, gratu és sok sikert mindenkinek!
Befejeztem az idényt a Nantes-al, most van kedvem úgyhogy csinálok egy hosszabb összefoglalót:
Igazolások - mint már említettem Lukaku volt a legfontosabb, de Senouci és Aurier is alapember lett a posztján.
Bajnokság - Végig borzasztó szoros volt a Lyonnal, az utolsó fordulóban is volt még esélyünk a bajnoki címre, de végülis megvédték a címüket. Így is előrelépés volt az idei év, jövőre egyértelmű hogy a bajnoki cím lehet csak a cél.
Játékoskeret - Lukaku, Gaitán, Ganso, és Ndy Assembe voltak a leginkább a húzóemberek, a védelemből külön senkit nem tudnék kiemelni, a kezdő négyes végig nagyszerű volt.
Meccsek
Csapat statok
Játékos statok
Díjak - Sajnos csak a gólkirályi címet hódítottuk el, de azért pár helyezés még összejött
Legjobb 11 egyik és másik szavazás
Francia kupa - Idén is rövid ideig tartott, a B csapat játszott, de ez akkor is siralmas meccs volt, rengeteg helyzet maradt ki
Ligakupa - Ez sem tartott sokáig, simán estünk ki. A hazai kupákban javulnunk kell, 5 idény alatt csak egy kupadöntőt sikerült összehozni.
És akkor BL: Abszolút várakozásokon felül sikerült teljesíteni, a döntőt leszámítva csak a Barca tudott, az idegenbeli meccsen megszorongatni, hihetetlen volt a menetelés. A döntőben aztán ki más következett volna mint a Lyon, akik végülis megvédték a címüket itt is.
Menetelés és Döntő
Díjak
És akkor befejezésül álljon még itt a tartalékok és az U19 bajnoki eredménye, a tartalékok hihetetlen jók voltak.
A következő idényben mindenképp szeretnék bajnokságot és ha lehet BL-t is nyerni, ehhez erősíteni kell, a cserejátékosok egy része ugyanis nagyon nem üti meg az elvárt szintet, azt gondolom ennek is köszönhető hogy csak két ezüstöt szereztünk idén. A Lyon uralmát nem lesz könnyű megtörni, de én bizakodom. Sorry ha hosszúra sikerült.