104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zorrobomber
    + az aláírásod is frissíteni kéne, nem? ;)
  • zorrobomber
    Az egész jó keret és a kihívás nem ellentmondás? :)
  • Forza Italia
    túl könnyű volt. 2 év 2 bajnoki cím 2 kupa, meg egy bl döntő. Nagyobb kihívást akartam és a Newcastle egész jó kerettel rendelkezik.

Eddigi nagyobb meccseim:

Arsenal - Newcastle 1-3
    Man City - Newcastle 1-2
    Newcastle - Chelsea 1-0
    Newcastle - Liverpool 3-0
    Newcastle - MU 1-2

Csak a mutol kaptam ki a nagyok közül. Jelenleg 4. vagyok de csak 2 pontra van a 2.
  • Csacsi
    Mi lett a Juventussal?

Nekem eddig két szezon. Két bajnokság, két olasz kupa, két szuperkupa, és egy BL elődöntő, amit fel tudok mutatni. :)
  • Forza Italia
    Kezdtem egyet a Newcastle csapatával.

Nagy mozgás nem volt a csapatnál. Három játékos érkezett: Livermoor, LAcine Traore, Sow. Mindhárman 4 éves részletre jöttek.
  • karajjj
    az nem hiba, szándékos, a német szövetség nem járult hozzá, hogy a német válogatott szerepeljen a játékban, ki kell törölni a fake.lnc nevű fájlt a játék mappájából és akkor ha új játékot kezdel, rendbejön
  • szigi14
    a német válogatott nálam ismeretlen, nem is létező nevekből áll és szinte legyőzhetetlen erre a hibára tudtok valami megoldást?
  • Steve Downie
    On loan or a transfer? :DDD
  • Huni92
    nekem is vannak ám ilyen képeim :D
    előtte viszont reklámozom egy kicsit az FMHungaryt és az általam szervezett Offline Challenge szériát, amelynek a VII. fordulójában a magyar válogatottal kell játszani.
    Itt egy link, ha érdekel :)

• Steve Downie
  • Zenszkij
    Na kezd alakulni a Dortmundom. 3. szezonban végre továbbjutottunk a BL-ben elsőként a Manchestert az Atletico Madridot és a Trabzonsport is magam mögé utasítva. MU-t otthon 4-2re vertem, idegenben 2-1re nyaltam, otthon Atleticoval 3-3, idegenben győzelem 3-2, Trabzonsport oda vissza ütöttem. Götze beindult hatalmas gólokat lő, felhúztam a befejezését 13-ra 9-ről. A fiatal igazolásaim is beérnek, hiába idő kell a sikerhez.
  • Darthmushroom
    alex smithies huddersfield, 1m körül meglehet venni. bár tavalyiba jobb volt (alap válogatott kapus lett) de azért idei-be is elég jó még
  • geo91
    joe lewis, peterborough
  • karajjj
    egyszerűbb, ha keresel magadnak, küldjed ki a figyelőidet, hogy nézzenek szét neked
  • zEEdO
    Valaki mondjon pls egy jó kapust Championship-be, mert Southamptonnal vagyok, de a kapusom vmi gyötrelem :D Miatta kaptunk a szezonba 30 gólt... Előre is köszi ;)
  • Darthmushroom
    én már láttam, csőd miatt szokott lenni pontlevonás, bár kb 2-3 csapatnál láttam eddig az összes fmbe. ha te osztályodba történik a csapattal nagy mega hír is :D úgy mint h valamelyk csapatott átvesz egy másik elnök vagy üzletember. am amikor volt nálam akkor ilyen kiesett newcastle,tottenham ilyeneknél volt h rosszul sikerült év miatt kiestek utána eladtak mindenkit utána, nem ment a játék, adósság meg csak nőt. és jó pár év alatt teljesen tönkre mentek. haveromnál meg a chelsea jár mindig így mert nála mindig úgy generálja h abra kilép pár szezon után tőlük és totálisan nem bírják ezt anyagilag.
  • FMfan
    valaki kezdett már a Marseillel? mit ért el 1. évben? én most kezdtem el, kiváncsi vagyok mások mit értek el velük:D Köszi.
  • LasDen #80255
    nemtom...nem sikerült kideríteni...:D

am azóta már Tevez az edző ott, aki 5 csapatból 1-et feljuttatott 3-mal meg kiesett :D
  • geo91
    én generált, tehát nem valós büntetést még nem is láttam a játékban :O milyen okokkal lehetséges amúgy?
  • karajjj
    de szemét vagy :D
  • LasDen #80252
    tegnap észrevettem hogy levontak 10 pontot a charltontól és kerestem, hogy vajon miért...aztán a staffra tévedtem és meglepőt találtam...:DD így már annyira nem is furcsa hogy irtó szar a csapat és a championshipből is kiesik :DD
  • Steve Downie
  • myl0
    1. ha huzamosabb ideig ugyanazt a taktikát használod előbb utobb kiismeri a jatek. Az én meglátásom szerint taktikát kéne váltani. vannak nálam nagyobb fm guruk itt, de sztem ez gyógyír lehet a gondodra.
    2. Én a tehetségeimet, fokozatosan építem be a csapatba, először csak 25-30 percet játszanak, majd egy félidőt és később kapnak kisebb tétű meccseken lehetőséget (pl. kupa, liga kupa, bl-ben, el-ben ha már biztos a tovább jutás stb.), mondjuk az is egy opció ha kölcsön adogatod őket, olyan ország bajnokságába, ami be van töltve és feltehetően kezdőként pályára is lépnek.
    Én a helyedben ezeket lépném meg
  • weking
    Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni.
    4. évadom a Sheffiled Utd-vel, szerencsére már a premier leagueban, féltávnál járok és a 9-15. hely között ingázok, de most van egy kisebbfajta hullámvölgye a csapatnak:
    megvertük odahaza a Chelseat 4:1-re, aztán 3 vereség zsinorban, pedig SEMMI nem változott... aztán egy győzelem nagy nehezen, majd megint 3 zakó, ráadásul olyan zakók, ahol az utso pillanatban fordítanak, mindent kihagyok (tizenegyest, 8kapufa, stb) szal semmi nem jön össze. Már volt csapatmegbeszélés, mindenki pozitívan reagált, a morál jó, de már 3 meccse nem lövök gólt és akkora potyákat kapok... szal ötleteket légyszi, mert azt hittem, hogy felgyújtom a gépet...

A másik, amiben várom a véleményeteket, hogy a fiatal tehetségeimet hogyan érdemes kezelni, játszatni? Mert van egy-két ígéret, de ahhoz, hogy fejlődjenek a nagycsapatban lenne a helyük, de ha meg "ifi"-vel állok ki, akkor jönnek a zakók és lehet, hogy fejlődnek, de a moráluk a béka segge alatt lesz, ráadásul ki is rúghatnak!
  • karajjj
    az kemény :D
  • LasDen #80247
    2014-15-ben egy 2. hely, de ezen túl nem sok...
    az utolsó szezonok eredményei (2026-2019): 5-6-9-3-3-5-2
    Szabó János az edző, ahogy látom a kezdetek óta és valami belga elnök van...a bajnokság most kezdődött és 3 meccs után holtversenyben elsők :D
  • karajjj
    Barcikával mi a helyzet?
  • LasDen #80245
    nem unom.....:D és nem is degeneráltak....amúgy meg tök jó látni, hogy a régi játékosok hol miket csinálnak :DD
    pl.: Hart most nyáron vonult vissza, Tevezt nemrég kirúgták a Leeds és nemsokra rá már a Notts County edzője lett, Fred (aki a lyonba jáccott annó) meg a Baja, Eger, DVTK és most a Vidi edzője :DDD

nemtom meddig viszem még...a játékos karakterem 75 éves most és kíváncsi vagyok meddig vihetem. ameddig akarom?? vagy egyszer csak visszavonultatják??? :DDD
  • geo91
    2026, jesszus :D nem unod a (de)generáltakat? :D
  • LasDen #80243
    velem nem gyakran van ilyen...ez beteg egy meccs volt...:DDD
  • XLVII
    Leigazoltam Henrik Mkhitaryan nevezetű örmény állampolgárságú játékost a Porto-ba. Nyomja a gólokat ezerrel. Nézzétek meg, hátha Nálatok is beválik. Kezdéskor még viszonylag olcsó. Sahtar-ból igazoltam.
  • szabesz91
    Letoltam 5 meccset az új szezonból, mindegyiken 6 gól felett lőttünk, és 1-nél többet nem kaptunk egyiken sem, köztük volt 1 Manchester City elleni BL meccs is. A Serie A-ban a Juve és a Milan nagyon szenvedett, Milan 18. hely 5 forduló után, Juve 13. szintén 5 meccs után. Kis elmélkedés után lemondtam a Barca-nál, mondván már minden lehetséges klubtrófea a zsebben, nincs túl nagy kihívás, aztán beadtam a jelentkezésem a Juventus-hoz. Taktika ugyanaz ami a Barca-nál volt, gondoltam itt nagyobb kihívás lesz kivitelezni ezt a labdatartós játékot, más bajnokság, gyengébb játékosanyag. Első meccs bajnoki AS Róma (akiknek az edzőjük amúgy már Ancelotti) ellen idegenben, 3-1-re kikaptam, de a játék alapján abszolút nem érdemeltem vereséget sőt, volt 3 ordító nagy ziccerem amiből mindössze 1 ment be. Se baj, gondoltam lesz ez még sokkal jobb idővel. Következő meccs Cesena ellen. :D 7-1... Az egész csapat fantastic, 30 körüli lövési kísérlet ellen oldaláról ellenben csak pár, abból 1 gól amit Mutu szerzett. A következő egyben utolsó letolt meccsem a Milan ellen, 3-0-ra nyertem, ez a meccs már sokkal kiegyenlítettebb volt, de a lényeg, hogy nyertem! A Milan-nak egyébként Guidolin az edzője. Szóval itt tartok most, a csapatom a következő:

-------------------------------------Buffon/Storari----------------------------------------
    Nyom/Motta-----Bonucci/Mangane---Chiellini/Barzagli---Mathieu/De Ceglie
    ----------------------Pirlo/J.Márquez-----Vidal/Marchisio------------------------------
    Krasic/Giaccherini--------------Vucinic/Del Piero--------------G. Ramírez/Elia
    ---------------------------------Matri/Quagliarella---------------------------------------

Ezt a csapatot így vettem át, senkit nem én hoztam, de viszonylag jó kis csapat, bár azért ha lehetőségem lesz alakítgatom majd picit.
  • Krisz018
    Felkészülési szezon:

Community Shield:

Rooney sajnos lesérült 4-5 hétre :(

Keret:

Igazolás:

A szezon most kezdődik, legközelebb a téli átigazolási szezon végén jövök!
  • Darthmushroom
    ha fiatalok: akkor Mateo Kovacsics,badelj mind2 dimano zágráb elején. esetleg kölcsön wilshere ő ált azon van. moussa sissoko a másik francia nagyágyú m'villa-n kívül.marvin martin fosóból ő is fiatal.
  • Forza Italia
    srácok tippeket kérnék h kiket érdemes kp-ra leigazolni??? Jelenleg, Pirlo, Vidal, Marchisio, M'Vila van a csapatba de ez kevés egy szezonra
  • Krisz018
    Sziasztok!

Kezdtem egy szezont a Manchester United-el, most kezdődik a felkészülési szezon.
    Barátságos meccsek: Bayern, Royal Antwerp, Gremio Porto Alegre, Internacional.
    Community Shield: Manchester City.

Eredményekkel, igazolásokkal, kerettel nemsokára jövök (:

• Szycsu
    Köszönöm a neveket, így talán már könnyebb lesz. Thx, még egyszer!
  • kiki888
    Szycsu - Pato, Neymar, Phil Jones, M'Vila, Nkoulou, Pastore, Wilshere, Douglas Costa, Bale, Alexis Sánchez, Ramsey, Rodwell, Babacar, Sanogo, Vrsaljko, Alaba, Areola, Aurier, Muniain, Boyata, Casemiro, Ganso, Coutinho, Crisetig, Delac, Digne, Dzagoev, Christian Eriksen, Lucas, Felipe Anderson, Leonel Galeano, Griezmann, Abel Hernandez, Holtby, Kakuta, Munoz, Thiago, Kevin, Kovacic, Ljajic, Macheda, Araujo, Buonanotte, Asamoah, Fellaini, Aguero, Pjanic

remélem helyesen írtam mindet :)
  • geo91
    hazard, lukaku, kadlec, moussa sissoko, yaisien, miguel medina...
  • szabesz91
    Elkezdődött a 2. szezonom a Barca élén. Nyáron ugye volt EB, és olimpia. Az EB-t a franciák nyerték, a spanyolok durván égtek. 3 csoportmeccsükből mindhármat bukták, ezzel simán kiestek. Del Bosque-t ki is rúgták, helyére ment Unai Emery, az ő helyére meg Wenger, Wenger helyére meg Moyes. :D 1 mélységi irányító féle kp-t mindenképp igazolni akartam a nyáron, mert ebben gondban voltam mikor Xavi kidőlt fél évre. Jött Banega 23 milláért, egyéb bónuszokkal, meg Abidal kidőlt 3 hónapra, így elhoztam Darron Gibbs-et az Arsenal-tól 4 milláért. Na szóval a szezon már elkezdődött játszottam a Valencia-val a spanyol szuperkupa trófeáért, összesítésben 5-0-ra vertem őket, a Chelsea ellen EU szuperkupa meccset, sajnos 2-0-ra kikaptam, nagyon jó lett az a Chelsea Luis van Gaal irányítása alatt, meg jól igazoltak (Lavezzi, Lichsteiner, meg egy fasza középhátvéd, nem tudom a nevét majd megnézem) Szerintem ők lesznek a következő állomáshelyem, csak szabaduljon fel a kispadjuk. Voltak érdekességek az átigazolási piacon, pl. a Napoli értékesítette a 3 tenorját, Lavezzi 14,5 milla->Chelsea, Hamsík 24 milla->Inter, Cavani 29 milla->Tottenham.
    A csapatom így néz ki:
    --------------------------------------Valdés/Pinto---------------------------------------
    Alves/Montoya---Mascherano/Piqué---Vertonghen/Fontás---Abidal/Gibbs
    --------------------Xavi/Bousquets---------Fábregas/Banéga---------------------
    Sánchez/Afellay-----------------Iniesta/Thiago----------------------Villa/Pedro
    -----------------------------------Messi/Nsué-----------------------------------------

Néha kap lehetőséget: Bartra, Muniesa, Adriano, Keita
    Megjegyezném, hogy Vertonghen barmi gólerős, és kurva jó kis hátvéd.
    Bocs, hogy hosszú lett.