A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• szabesz91
    Elkezdődött a 2. szezonom a Barca élén. Nyáron ugye volt EB, és olimpia. Az EB-t a franciák nyerték, a spanyolok durván égtek. 3 csoportmeccsükből mindhármat bukták, ezzel simán kiestek. Del Bosque-t ki is rúgták, helyére ment Unai Emery, az ő helyére meg Wenger, Wenger helyére meg Moyes. :D 1 mélységi irányító féle kp-t mindenképp igazolni akartam a nyáron, mert ebben gondban voltam mikor Xavi kidőlt fél évre. Jött Banega 23 milláért, egyéb bónuszokkal, meg Abidal kidőlt 3 hónapra, így elhoztam Darron Gibbs-et az Arsenal-tól 4 milláért. Na szóval a szezon már elkezdődött játszottam a Valencia-val a spanyol szuperkupa trófeáért, összesítésben 5-0-ra vertem őket, a Chelsea ellen EU szuperkupa meccset, sajnos 2-0-ra kikaptam, nagyon jó lett az a Chelsea Luis van Gaal irányítása alatt, meg jól igazoltak (Lavezzi, Lichsteiner, meg egy fasza középhátvéd, nem tudom a nevét majd megnézem) Szerintem ők lesznek a következő állomáshelyem, csak szabaduljon fel a kispadjuk. Voltak érdekességek az átigazolási piacon, pl. a Napoli értékesítette a 3 tenorját, Lavezzi 14,5 milla->Chelsea, Hamsík 24 milla->Inter, Cavani 29 milla->Tottenham.
    A csapatom így néz ki:
    --------------------------------------Valdés/Pinto---------------------------------------
    Alves/Montoya---Mascherano/Piqué---Vertonghen/Fontás---Abidal/Gibbs
    --------------------Xavi/Bousquets---------Fábregas/Banéga---------------------
    Sánchez/Afellay-----------------Iniesta/Thiago----------------------Villa/Pedro
    -----------------------------------Messi/Nsué-----------------------------------------

Néha kap lehetőséget: Bartra, Muniesa, Adriano, Keita
    Megjegyezném, hogy Vertonghen barmi gólerős, és kurva jó kis hátvéd.
    Bocs, hogy hosszú lett.