A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• szabesz91
    Letoltam 5 meccset az új szezonból, mindegyiken 6 gól felett lőttünk, és 1-nél többet nem kaptunk egyiken sem, köztük volt 1 Manchester City elleni BL meccs is. A Serie A-ban a Juve és a Milan nagyon szenvedett, Milan 18. hely 5 forduló után, Juve 13. szintén 5 meccs után. Kis elmélkedés után lemondtam a Barca-nál, mondván már minden lehetséges klubtrófea a zsebben, nincs túl nagy kihívás, aztán beadtam a jelentkezésem a Juventus-hoz. Taktika ugyanaz ami a Barca-nál volt, gondoltam itt nagyobb kihívás lesz kivitelezni ezt a labdatartós játékot, más bajnokság, gyengébb játékosanyag. Első meccs bajnoki AS Róma (akiknek az edzőjük amúgy már Ancelotti) ellen idegenben, 3-1-re kikaptam, de a játék alapján abszolút nem érdemeltem vereséget sőt, volt 3 ordító nagy ziccerem amiből mindössze 1 ment be. Se baj, gondoltam lesz ez még sokkal jobb idővel. Következő meccs Cesena ellen. :D 7-1... Az egész csapat fantastic, 30 körüli lövési kísérlet ellen oldaláról ellenben csak pár, abból 1 gól amit Mutu szerzett. A következő egyben utolsó letolt meccsem a Milan ellen, 3-0-ra nyertem, ez a meccs már sokkal kiegyenlítettebb volt, de a lényeg, hogy nyertem! A Milan-nak egyébként Guidolin az edzője. Szóval itt tartok most, a csapatom a következő:

-------------------------------------Buffon/Storari----------------------------------------
    Nyom/Motta-----Bonucci/Mangane---Chiellini/Barzagli---Mathieu/De Ceglie
    ----------------------Pirlo/J.Márquez-----Vidal/Marchisio------------------------------
    Krasic/Giaccherini--------------Vucinic/Del Piero--------------G. Ramírez/Elia
    ---------------------------------Matri/Quagliarella---------------------------------------

Ezt a csapatot így vettem át, senkit nem én hoztam, de viszonylag jó kis csapat, bár azért ha lehetőségem lesz alakítgatom majd picit.