104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
geo91 #80877 inter-sevilla-koppenhága bl csoport -
finnman #80876 Jermaine Defoe 13 bajnoki meccsen 18 gól 2 assist
-
Ja igen. Olivier Chevalier néhány éve szabadúszó volt, aztán egy bizonyos Huni rátalált, felfedezte a benne rejlő képességeket, és leigazolta a vásárhelyi csapatába.
Xavi eladta a Romának 3 millió euróért, aztán pedig a Lyon vette meg nem kevés pénzért. No lám, miből lesz a cserebogár. :) -
Najó. Ha ezt folytatod, akkor meghagyom azt a cuki kis rózsaszín koronát mely a 'Kreatív idióta' kitüntetés szimbóluma és csak neked jár :D
a piros vonalaktól lefele van az én munkám.
-
akkor folytassuk az ömlengést...:D
2011. február 1.
Kedves naplóm!
Tegnap megtartottam életem első edzését. Határozottan álltam oda a játékosok elé, akik mind érdeklődve figyelték megjelenésemet. Sam 'Ace' Rothstein ajánlotta ezeket a szavakat kezdésnek, hogy tudják, hogy hol a helyük. "Most jól figyeljetek rám. Háromféleképpen mehetnek itt a dolgok: jól, rosszul, és ahogy Én akarom."
Láttam rajtuk, hogy meglepődtek a kemény szavakon, de azt is, hogy érzik az eltökéltséget a szavaimban. Tudtam, hogy mindent belefognak adni már az első barátságos meccsen. Annyira, hogy az első – tartalékok ellen vívott – meccsen egy szánalmas 1-1-et produkáltak. Azt hittem, hogy meglékelem a fejüket és madárszart ültetek a helyére. Victornak is felcsillant a szeme ennek hallatán (iszony miket csinál. láttam, hogy valami feka srác hagyta el a laborját nem rég, valami ....telli felirattal a hátán). De kevésbé drasztikus megoldást választottam és a 4-2-3-1-et talonba tettem és 3-5-2-re álltam át. Meg is lött az eredménye és csak úgy süvítettünk a köv. meccsen.
De mára ennyit, mert úgy hallottam, hogy valami balhé készülődik, mert a SHIELD nem engedélyezte Banner itt létét. Mi a faszom az a SHIELD?????
----
Folyt. köv. holnap :D -
geo91 #80872 *ott folytattuk ahol abbahagytuk az előző szezonban -
geo91 #80871 elkezdődött a második szezon, elbuktuk a szuperkupadöntőt (1-2) a bayern ellen, aztán 2-1-re vertük a hsv-t a nyitányon. ezután pedig ott folytattuk ahol abbahagytuk és 5-0-ra vertük a shalke-t.
fontosabb igazolások:
rodnei - a szintén brazil geromel-el szerintem jó párost fognak alakítani a védelem tengelyében
belhanda - fasza jobbszélső, ezzel shaqiri tutira marad a bal oldalon, úgyis ment neki ott tavaly
pieters - égető szükségünk volt egy nem túl öreg, de tapasztalt balvédőre
lewandowski - tavaly kölcsönben volt a villarealnál és miután visszatért dortmundba, "not needed" listára került. simán elhoztam, ennyiért megérte, bár még nem tudom mennyit fog játszani ha kadlec és poldi belelendül. lehet egyikőjüket átképzem balszélsőnek, shaqiri megy jobbra, de akkor meg belhanda szorul ki a kezdőből... :/ na majd meglátjuk. -
Well, egy kis beszámoló arról, hogy mi történt velem miután elhagytam Marosvásárhelyt.
Xavit nevezték ki utódomnak, pár évig az edzői stábomban dolgozott. Edzői és mentális tulajdonságai jók, úgyhogy nem féltettem a csapatot. Naigen, csak eladta a csapat jobboldalát, Monteirot és Marcelinhot is a Barca vette meg összesen 49 millió euróért. Ennek eredménye az lett, hogy a BL-ből rögtön a nyolcaddöntőben kizúgtak. A bajnokságot 33 győzelemmel és 1 döntetlennel hozta le a katalán, és többé-kevésbé jól igazol.
Na, nem is erről akartam dumálni, csak fél szemmel még követem a csapatot :D
Szóval amikor lemondtam a Vásárhelynél, akkor a horvát nemzeti csapatot is treníroztam. Épp VB előtt voltunk, egy felkészülési meccsen, ahol próbálgattam a fiatalokat, az olaszok 7-0-ra megcsaptak, engem meg kirúgtak. Itt kezdődött a futballkurvulásom. Felvettek az oroszokhoz, 1 VB meccset játszottam, de már biztos volt a kiesés, így le is mondtam. 2 nap múlva jöttek a ruszkik, hogy menjek vissza, de nem mentem. Aztán a VB után megrohamoztak a válogatottak. Elfogadtam az argentinok felkérését, de másnap jött Franciaország, és átmentem oda.
Közben nem igazán akartak felvenni sehova, de végül a River és a Cagliari szerződést ajánlott. Az argentinok ajánlatát fogadtam el, de néhány hónap után felmondtam. A Mallorca jelentkezett, elfogadtam az ajánlatot, de rövid idő után ott is felmondtam. A Wolverhamptonhoz szerződtem, 10. helyről felvittem őket a BL-t érő 4. helyig. A csapat viszont nem szimpatikus, és kerestem a menekülési útvonalat. A Malaga nem vett fel, majd az Espanyol lett volna, mint lehetőség, de ők nem kvalifikálták magukat az európai kupákba, így hezitáltam. Közben a Lyonnál megüresedett a kispad, és beadtam a jelentkezésemet. A francia u21-es válogatott menedzsere lemondott, n pedig az újdonsült Lyon menedzsernek felajánlottam a posztot. Másnap el is fogadta, újból beadhattam a jelentkezésemet a francia csapathoz. Ezúttal sem vettek fel. Kirúgtam az u21-es válogatott menedzserét, felajánlottam ismét a pozíciót a Lyon új vezetőjének, az elfogadta, én meg ismét jelentkeztem a megüresedett helyre. Már egy másik menedzser kifejezte azon szándékát, hogy leülne arra a kispadra, de én ezúttal hamarabb léptem. Az eljárás a szokásos: u21 kapitánya kirúgva, ennek a tagnak a pozíció felajánlva, és végre szerződést ajánlott a Lyon. Később hozok képeket is. :) -
finnman #80869 jójó, figyelek rá ezentúl
-
kéretik figyelni a képméretre. 750 pixelnél szélesebb képet nem teszünk be a topikba! ha nincs kedved méretezni, akkor linkeld a képet, mert ezentúl törölni fogom a hsz-eket.
lasden, hozzád csak ennyit tudok szólni:
-
finnman #80867 Gyors áttekintés :
Tottenham
Igazolások :
Taktika :
-
finnman #80866 Japánba még nem játszottam soha, Brazíliával valamelyik Fm-be nyertem vb-t, meg Copát, jó kis csapat, vannak ott zsenik szép számmal. Miért éppen Japánba kezdtél játszani ? Melyik csapat ? -
arsenal első meccsen az laza...de megvolt a kötelező győzelem...csak így tovább...:D
egyszer majd én is sort kerítek rá, de most japán van terítéken és utána meg majd brazíliába akarok menni...:DD -
finnman #80864 -
Üdv mindenki!
Lassan aktivizálom magam én is, így a nyár közeledtével.
Horvátországban kezdtem egyet, az NK Zagreb csapatánál, egész tehetséges játékosok vannak a keretben + érkezett még 1-2, így egész tűrhető a csapat. A média a 6. helyre vár. A felkészülés jól sikerült, 5 meccs 4 győzelem 1 döntetlen, de ez semmit nem jelentett.
A bajnokságot az utolsó előtti helyre várt Luckoval kezdtük, és elég meglepő eredmény született, még most is pislogok rajta... Hát szóval az úgy volt hogy első tétmeccsemen a csapat elszenvedte történelmének (holtversenyben) legnagyobb vereségét, az abszolút kiesőnek várt hazai csapat 6-0-ás csapást mért a srácokra... Hidegzuhany a javából.
Azóta viszont javul a helyzet, a következő 6 meccsen 2 győzelem és 4 döntetlen, így megnyugodtak a kedélyek kicsit. A Lucko egyébként azóta 1 pontot és 1 gólt szerzett, szóval nem is értem mi történt ott. Meglepetésre a Hajdukot kb 20 percnyi jó játékkal legyőztük Splitben, ami azért javított a megítélésemen :) -
Aki esetleg irányítót keresne középső középpályás posztra, fiatalt, annak ajánlom Felipe Andersont a Santosból. 5.5 milliós kivásárlási ára van, de én a 3. szezon elején ingyen hoztam el. [spoiler] ha mindenigaz 176os PA-ja van, szóval kis spíler lesz.../spoiler] Pár szezon után, ha játszik eleget, top játékos, ráadásul szemtelenül fiatal! -
Rudee #80860 Még egy meccset kihúztunk kapott gól nélkül, ami már a szövetségnek is feltűnt. Így kaptunk egy rendes bírót a következő rangadóra...
-
asad #80859 Ferencváros 2011/12:
A szezon kezdete előtt hirtelen Prukner László a fradi menedzsere bejelentette lemondását. A klub vezetése pár nap alatt megtalálta a szerintük megfelelő utódot. Az az engem. Nem is haboztam sokáig, hiszen Magyarország legismertebb klubjáról volt szó.
Az előző évi bronzérmes szereplést mindenki meglepetésnek tartotta , de én úgy éreztem, hogy ezt ebben az évben talán túl is tudjuk szárnyalni, de nem a rendelkezésre álló kerettel. Már az első edzésen láttam, hogy ez egy ügyetlen, béna, ügyefogyott társaság, 1-2 kivételtől eltekintve. Ezért a keret nagy részét egyszerűen lezavartam. A vezetőséggel egyetértettünk abban, hogy főkép fiatal magyar játékosokkal kell feltölteni a keretet.Az érkezők listája.
Már csak a megfelelő taktikát kellett kitalálnom, ami a legjobban illett a kerethez.
Ezt egy éjjel meg is álmodtam.Íme a taktika.
Sajnos kellett egy kis idő mire a csapat összeszokott. Erre sajna rá is ment a nemzetközi szereplés, bár igaz, hogy az eu. liga második selejtező körében nem is kaptunk könnyű csapatot. A Red Bull Salzburg könnyedén kiejtett bennünket. A bajnokság is döcögősen kezdődött. Döntetlenek, szerencsés 1 gólos győzelmek. De szépen lassan belelendültek a fiuk. A sokak által kritizált Torghelle fantasztikus szezont produkált. A szezon végén elhódítva a gólkirályi címet. Kiemelném a csapatból még Marco Miriutát, aki a volt fradi játékos Miriuta "Laci" fia, a középpálya motorja volt, Eperjesi Gábort akiből a jövő nagy oldalsó védője lehet. De az egész csapat fantasztikus volt.
Tabella
A magyar kupában egészen a döntőig meneteltünk, ahol viszont a Videoton sajnos egy szoros meccsen legyőzött minket.
MK döntő
Összességében fantasztikus évet zártunk, a vezetőség és a szurkolok is maximálisan elégedettek voltak a csapattal. Reménykedve várom a következő szezont, már csak a Bajnokok Ligája indulás miatt is. Nem titkolt célunk, hogy elérjük a rájátszást.
Folyt. köv. -
geo91 #80858 beteg vagy, várom a folytatást :D -
Mivel tudom, hogy szeretitek a magasan jegyzett írásaimat, ezért megörvendeztetlek titeket új kalandjaimmal....persze ha van rá igény :D
Pár nappal ezelőtt Sun Tzuval és a Vissel Kobeval kezdtem egy új játékot...úgyhogy folytassuk a kobei kalandjainkat...(aki nem olvasta volna, itt felzárkózhat; #80729)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Sun Tzu - A csillagvadász
Sun Tzu éppen a város Tescoját vette közelebbről szemügyre. Igazán ámulatba ejtette, hogy ennyi mindent össze tudtak zsúfolni ekkora helyen. Persze sok újdonsággal találkozott, de a problémák elkerülése végett dr. Banner egy kis oktatásban részesíti a mai mindennapokról. Szóval a bevásárló központot járta körbe, mikor a távolban észrevett valamit és felcsillant a szeme. Egyre gyorsabban és gyorsabban haladt a még ismeretlen tárgy felé. Valamilyen titkos erő szinte beszívta. Megbabonázva érezte magát és csak annyit tudott, hogy oda kell mennie.
Mikor oda ért hatalmasra nyiltak a szemei. Ő még ilyen csodálatos dolgot még nem látott. Mivel a japánja még nem volt a legjobb és a kanjikat sem tudja maradéktalanul megérteni, nem tudta rendesen elolvasni mi ez. Valami Futu valami 2000 volt, annyit sikerült kiolvasni. Mintha csak a sors akarta volna, egy eladó arra járt, aki tudott segíteni. Tzu mint egy kisgyerek erősen megragadta az eladó karját, hogy nehogy elmenjen.
- Segíthetek? - kérdezte - természetesen japánul - picit idegesen az alkalmazott.
- Mondja, beszél kínaiul? - nézett rá csillogó szemekkel a fiatal edző.
- Igen, miben segíthetek?
- Az, az ott mi?!!
- Mire gondol uram?
- Arra ott!!! - mutogatta serényen, mint egy 8 éves.
- Az egy irattartó. Méghozzá egy Futura 2000-es Dawson és a haverok irattartó. Ez egy limitált példányszámú kiadás exkluzív Dawson és a haverok naplóval. Ez egy-
- Köszönöm a segítséget! - vágott közbe Sun Tzu, őt a többi nem érdekelte.
Az eladó magában mormogott valamit, ahogy tovább állt onnan. De hősünket semmi nem téríthette el az útjáról. Órák hosszat ott állt az irattartó előtt és csodálta. Tudta, hogy neki ez kell. Egy ilyen alkotás nem kerülhet más ember kezébe csak az övébe. Már látta maga előtt, ahogy a hosszú fáradtságos nap után örvendezve és kacarászva jegyzi le az aznapi történeteit. Imádta már a gondolatát is. Gyorsan le kapta a polcról ezt a csodát és az első pénztárhoz sietett. Mikor ő következett szomorúan konstatálta, hogy neki egy büdös forintja sincsen.
Hirtelen felsejlett előtte, amit Victor mondott neki, hogyha bajban van, akkor nyugodtan hívja. Azonnal tárcsázta a számot és jött is a megmentő fehér (vagy sárga alapon fekete, de egyremegy) lovon.
Ezzel vette kezdetét Sun Tzu és az Irattartó fantasztikus kalandja...
röviden a lényeg, ha valaki nem olvasná ezt a remeket....:D Sun Tzu szavain keresztül szeretném elmesélni a Vissel Kobeval való játékomat (ami reméljük fantasztikus lesz)....de csak ha van rá igény...
azért hogy a meccseken túl mi történik ebben a hatalmas világban, nem vállalom a felelősséget :DDDD -
-
eb csoportkör második meccs
djibrilen nem múlt semmi,ez a meccs az én saram,3-2 után nem Martin-t kellett volna behoznom Nasri helyett,hanem Cabaye-t,és akkor plusz 1 szűrővel már nem jönnek át rajtunk az oroszok...jöhetnek az olaszok,egy döntetlennel továbbjutunk -
eb csoportkör első meccs
djibril cisse sálálálá
-
9 fordulóval a vége előtt az első 5 6 ponton belül, mi vagyunk az ötödikek, de a 2. Lorient (WTF??) 3 pontra van csak, Lyont befogni reménytelennek látom. Saint-Etienne ellen idegenben első félidő után elkönyveltem, hogy kiestünk a bajnoki hajrából, másodikban azonban vágtunk 3-at, így még ott kapaszkodunk. EL-ben most megyünk Wolfsburgba, első meccsen otthon 0-0, alig történt valami. Necces lesz, de az evés próbája a puding... wait, what? -
miért van az, hogy ha állítgatom a ktsg opciót (több pénz legyen átig. vagy épp fizura) és maxra húzom a fizetési keretet, akkor kevesebb a maximális fizetési ráta, mintha mondjuk fele-fele arányban lenne a fizu és az átig. pénz.
remélem érthető voltam. :/ -
május 10 kerethirdetés,3 nap múlva a 30 fős keretből 3 ember már lesérült,május 23 meccs törökök ellen,2 sérülés,csehek ellen semmi,amerika ellen plusz 2 sérülés,másnap edzésen 2 játékos összerúgott,2 sérülés. teljesen felesleges lejátszani mostmár a 3 csoportmeccset. -
felkészülési meccs. Djibril egész szezonban jól tolta a Lazioban,vaciláltam hogy őt,vagy Gomist hívjam be,Cisse vagányabb srác,ő mellette döntöttem,megérte :)
-
Rudee #80849 Na akkor a szezon elejéről
(előzmények: #80788)
Anyagiakban nem dúskálunk, így igazolni csak szabad vagy lejáró/lejárt szerződésű játékosokat tudtam. Érkezett a védelembe a bosnyák Sarac, a támadó szekcióba egy japán és egy chile-i játékos, valamint a középpályára az ukrán Grishyn.
A felkészülési meccsekre nem panaszkodhatunk. Kezdésnek egy váratlan 8-0 a sokadosztályú ellenfél ellen megadta az alaphangot. Aztán jött néhány élvonalbeli ellenfél is... A 4-2-re vert Ventspils-t talán nem kell bemutatni senkinek sem, a hírek szerint azzal a győzelemmel már be is írtuk magunkat a történelembe :)
A legnehezebb talán a Multibanka elleni idegenben játszott találkozó volt, ahol csak a hazai kapus 16-oson kívüli kezezéséért megítélt kiállítás után tudtunk gólt lőni.
Aztán jöttek a tétmeccsek. Mint tudjuk, minden kezdet nehéz. Nos igen, ez itt is beigazolódott. A bajnoki nyitányon (ami ténylegesen a második forduló volt, csak az elsőben szabadnaposak voltunk) hiába voltunk némi mezőnyfölényben, a Jelgava fakójának biztos védekezésére nem volt ellenszerünk. Igaz, hogy Takeda már negyed óra után lesérült, de nem csak az ő kiesése volt hátrány. Után aztán valami elkezdődött. Kicsit érthetetlen, hogy ezzel a védelemmel hogy nem kaptunk gólt közel 7.5 meccsen. Igaz ez a sorozat vélhetően meg fog szakadni a következő meccsen valamelyikén, mert rangadók jönnek. A jelenlegi első, negyedik majd második ellen játszunk aktuális bronzérmesként. A dobogósok egyébként 15-15 ponttal állnak, igazán csak az utolsó négy csapat van leszakadva.
Van egy fiatal támadó középpályásom, aki az első, igen gyenge meccse (6.20) után megtáltosodott (7 meccsen 5 gól és 2 gólpassz, 7.96os átlag). Viszont sír, hogy miért középső középpályásként játszatom. Vele kellene kezdeni valamit, mert nagy lehetőségeket látok benne. Elől a 4 csatárból hármat rotálok, egy vésztartalék jelenleg. 6, 4 illetve 2 gól a nevük mellett, őket se lehet rossz szóval illetni. Illetve a jobb oldali középpályás az, aki még sziporkázik. Viszont mentálisan gyenge, talán ezért is van 1-2 felejtősebb meccse. Folyt. köv. -
30 millió :D:D:D -
Egyébként Andrés Sarmientot ajánlom mindenki figyelmébe akinek egy rutinos, olcsó, jól teljesítő vkp-ra van szüksége. Hozzám 23millióért jött, 10mecccs után 7.12es átlaggal, szűrőként játszatva. -
Az szép :-D:-D -
Rudee #80845 Az új lett mentésemben ért engem a legnagyobb sérüléssorozat. Egyik felkészülési meccsen egy támadás (!!) alatt 3 játékos sérült le. Még szerencse, hogy a bajnoki rajtra ketten már visszatértek. -
Rudee #80844 2013-ban én egyik mentésemben is nyertek. Általában a Fradi vezet 5-6 meccsel a vége előtt (nem is kevéssel), de a végére mindig kipukkannak. -
Geci király csávók ezek az újpestiek, lássuk csak... Jobban megérte volna kiküldeni a deacot, azt kikpani a rákba... Selim 5-6hónap, vádliszakadás, nikolic 4-5 hét combhúzódás, yannick 3hét. Természetesen uccsó 30percet 10emberrel kellet, fasznak cseréltem olyan hamar...
Támadók csúcsformában :)))
-
megnézem tavasszal hogy muzsikál a bajnokságban,lehet bajban leszek,hogy kit játszassak,őt vagy Sagna-t...óriási potenciál van a srácban,én bemerném dobni a mélyvízbe már az EB-re is,de azért egy Bacary Sagna mégiscsak más szint(még) ! -
ő egy félisten még mindig nem adtam el pedig 20-30mkal bombáznak érte, és kimagasló teljesítményt nyom és persze válogatott alapembere is lett. -
Sebastian Corchiat ajánlom figyelmetekbe,jelenleg 21 éves francia jobbhátvéd,a játék elején a Sochauxban van,épp a francia válogatottal nyomulok(tegnap kedvet kaptam hozzájuk),és nálam már játszott 3x,bajnokságban 18 meccsen 2 gól 6 asziszt 7.28-as átlagteljesítmény,ha továbbra is így folytatja,EB-re megvan az emberem Sagna mögé padra :) Nézzetek rá! -
Oké, akkor folytatom a megírását, amint kész van, feltöltöm! :) -
karajjj #80838 jöhet :D -
Üdv az Uraknak!
Pdf-ben is érdelek valakit beszámoló? Elkezdtem szövegszerkesztőbe írni, mert 6,5 évet nem könnyű képekkel itt illusztrálni. :) Mellette még a válogatott is...