A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
akkor folytassuk az ömlengést...:D
2011. február 1.
Kedves naplóm!
Tegnap megtartottam életem első edzését. Határozottan álltam oda a játékosok elé, akik mind érdeklődve figyelték megjelenésemet. Sam 'Ace' Rothstein ajánlotta ezeket a szavakat kezdésnek, hogy tudják, hogy hol a helyük. "Most jól figyeljetek rám. Háromféleképpen mehetnek itt a dolgok: jól, rosszul, és ahogy Én akarom."
Láttam rajtuk, hogy meglepődtek a kemény szavakon, de azt is, hogy érzik az eltökéltséget a szavaimban. Tudtam, hogy mindent belefognak adni már az első barátságos meccsen. Annyira, hogy az első – tartalékok ellen vívott – meccsen egy szánalmas 1-1-et produkáltak. Azt hittem, hogy meglékelem a fejüket és madárszart ültetek a helyére. Victornak is felcsillant a szeme ennek hallatán (iszony miket csinál. láttam, hogy valami feka srác hagyta el a laborját nem rég, valami ....telli felirattal a hátán). De kevésbé drasztikus megoldást választottam és a 4-2-3-1-et talonba tettem és 3-5-2-re álltam át. Meg is lött az eredménye és csak úgy süvítettünk a köv. meccsen.
De mára ennyit, mert úgy hallottam, hogy valami balhé készülődik, mert a SHIELD nem engedélyezte Banner itt létét. Mi a faszom az a SHIELD?????
----
Folyt. köv. holnap :D