A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Well, egy kis beszámoló arról, hogy mi történt velem miután elhagytam Marosvásárhelyt.
Xavit nevezték ki utódomnak, pár évig az edzői stábomban dolgozott. Edzői és mentális tulajdonságai jók, úgyhogy nem féltettem a csapatot. Naigen, csak eladta a csapat jobboldalát, Monteirot és Marcelinhot is a Barca vette meg összesen 49 millió euróért. Ennek eredménye az lett, hogy a BL-ből rögtön a nyolcaddöntőben kizúgtak. A bajnokságot 33 győzelemmel és 1 döntetlennel hozta le a katalán, és többé-kevésbé jól igazol.
Na, nem is erről akartam dumálni, csak fél szemmel még követem a csapatot :D
Szóval amikor lemondtam a Vásárhelynél, akkor a horvát nemzeti csapatot is treníroztam. Épp VB előtt voltunk, egy felkészülési meccsen, ahol próbálgattam a fiatalokat, az olaszok 7-0-ra megcsaptak, engem meg kirúgtak. Itt kezdődött a futballkurvulásom. Felvettek az oroszokhoz, 1 VB meccset játszottam, de már biztos volt a kiesés, így le is mondtam. 2 nap múlva jöttek a ruszkik, hogy menjek vissza, de nem mentem. Aztán a VB után megrohamoztak a válogatottak. Elfogadtam az argentinok felkérését, de másnap jött Franciaország, és átmentem oda.
Közben nem igazán akartak felvenni sehova, de végül a River és a Cagliari szerződést ajánlott. Az argentinok ajánlatát fogadtam el, de néhány hónap után felmondtam. A Mallorca jelentkezett, elfogadtam az ajánlatot, de rövid idő után ott is felmondtam. A Wolverhamptonhoz szerződtem, 10. helyről felvittem őket a BL-t érő 4. helyig. A csapat viszont nem szimpatikus, és kerestem a menekülési útvonalat. A Malaga nem vett fel, majd az Espanyol lett volna, mint lehetőség, de ők nem kvalifikálták magukat az európai kupákba, így hezitáltam. Közben a Lyonnál megüresedett a kispad, és beadtam a jelentkezésemet. A francia u21-es válogatott menedzsere lemondott, n pedig az újdonsült Lyon menedzsernek felajánlottam a posztot. Másnap el is fogadta, újból beadhattam a jelentkezésemet a francia csapathoz. Ezúttal sem vettek fel. Kirúgtam az u21-es válogatott menedzserét, felajánlottam ismét a pozíciót a Lyon új vezetőjének, az elfogadta, én meg ismét jelentkeztem a megüresedett helyre. Már egy másik menedzser kifejezte azon szándékát, hogy leülne arra a kispadra, de én ezúttal hamarabb léptem. Az eljárás a szokásos: u21 kapitánya kirúgva, ennek a tagnak a pozíció felajánlva, és végre szerződést ajánlott a Lyon. Később hozok képeket is. :)