A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• asad
    Ferencváros 2011/12:

A szezon kezdete előtt hirtelen Prukner László a fradi menedzsere bejelentette lemondását. A klub vezetése pár nap alatt megtalálta a szerintük megfelelő utódot. Az az engem. Nem is haboztam sokáig, hiszen Magyarország legismertebb klubjáról volt szó.
    Az előző évi bronzérmes szereplést mindenki meglepetésnek tartotta , de én úgy éreztem, hogy ezt ebben az évben talán túl is tudjuk szárnyalni, de nem a rendelkezésre álló kerettel. Már az első edzésen láttam, hogy ez egy ügyetlen, béna, ügyefogyott társaság, 1-2 kivételtől eltekintve. Ezért a keret nagy részét egyszerűen lezavartam. A vezetőséggel egyetértettünk abban, hogy főkép fiatal magyar játékosokkal kell feltölteni a keretet.Az érkezők listája.
    Már csak a megfelelő taktikát kellett kitalálnom, ami a legjobban illett a kerethez.
    Ezt egy éjjel meg is álmodtam.Íme a taktika.
    Sajnos kellett egy kis idő mire a csapat összeszokott. Erre sajna rá is ment a nemzetközi szereplés, bár igaz, hogy az eu. liga második selejtező körében nem is kaptunk könnyű csapatot. A Red Bull Salzburg könnyedén kiejtett bennünket. A bajnokság is döcögősen kezdődött. Döntetlenek, szerencsés 1 gólos győzelmek. De szépen lassan belelendültek a fiuk. A sokak által kritizált Torghelle fantasztikus szezont produkált. A szezon végén elhódítva a gólkirályi címet. Kiemelném a csapatból még Marco Miriutát, aki a volt fradi játékos Miriuta "Laci" fia, a középpálya motorja volt, Eperjesi Gábort akiből a jövő nagy oldalsó védője lehet. De az egész csapat fantasztikus volt.
    Tabella
    A magyar kupában egészen a döntőig meneteltünk, ahol viszont a Videoton sajnos egy szoros meccsen legyőzött minket.
    MK döntő
    Összességében fantasztikus évet zártunk, a vezetőség és a szurkolok is maximálisan elégedettek voltak a csapattal. Reménykedve várom a következő szezont, már csak a Bajnokok Ligája indulás miatt is. Nem titkolt célunk, hogy elérjük a rájátszást.
    Folyt. köv.