104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
5-2-es vereség a Vannes ellen, 10 kör után 17 pont és 9 pontos hátrány, ez eddig az 5. helyre elég. -
Nem értettem, hogy mászol ki ebből, de arra nem is gondoltam volna, hogy gyilkosság fog történni :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikorleszmárnormálisháttérképeeeeeeeeeed?! :D -
Nos...kész vagyok....azt hiszem büszke vagyok magamra...jól el is ment az idő :DD
2011. december 5.
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS A KOBEI UNIVERSIADE MEMORIAL STADIONBÓL
Jó napot kívánok. Én Toyosaki Aki vagyok, és nem sokára kezdődik a Vissel Kobe által összehívott sajtótájékoztató. Pontos információink nincsenek az esemény okairól, de feltételezéseink szerint Sun Tzu mester értékeli a mögöttünk álló szezont és valószínű bejelentik, hogy meghosszabbítják a szerződését. Maradjanak velünk, a reklám után folytatjuk.
REKLÁM
A Cocolino a legjobb mosopór magyarországon. Európai 4G lefedettséggel, facebook alkalmazással és arc felismerő funkcióval. A beépített kénsav molekuláknak köszönhetően nem maradnak koszos foltok és fakó ruhák. Viselje ruáhit úgy, ahogy azt mi szeretnénk! !!COCOLINO!!
/REKLÁM
Újra itt vagyunk a sajtó szobában. Bár a mesternek és a vezetőségnek még nyoma sincs. Azt már tudjuk, hogy itt vannak, mivel 4 X6-os és egy lada áll a székház előtt. Várjanak… igen. És itt jönnek a főszereplők. Murano Susumu általános igazgató kezdi a sajtótájékoztatót. Akkor át is adnám nekik a szót:
„Köszöntök minden itt lévőt. A mai egy nagyszerű nap. Először Sun Tzu edző fogja értékelni a szezont, majd egy bejelentésre is sor kerül utána pedig a vezető igazgató Kanaya Koichi is értékelni fogja a mögöttünk álló évet. Úgyhogy át is adnám a szót a mesternek.”
„Köszönöm szépen. Akkor vágjunk is bele. Nehéz időkben érkeztem a csapathoz, akiket folyton a kiesés szele lengetett. Ebből a körből való kikerülésnek az apropóján érkeztem ide. Tudom, nagy port kavart, az hogy honnan és hogyan kerültem elő, de kérem, ezt tartsák meg holnapra. Miután szemügyre vettem a csapatot meghoztam a kellő változtatásokat a siker reményében. Ez felemásan sikerült. A velünk egy szinten lévő csapatokat sikerült jól megcsapkodni…izé…mármint túllépni rajtuk. Viszont az erősebb csapatokkal már akadtak gondjaink. Voltak olyanok, akiket eltudtunk kapni és igazi erőt képviselni még velük szemben is. Ilyen volt pédául az F Marinos, az Antlers vagy a Gamba Osaka elleni meccsek. Az Osakat annak ellenére említem, hogy nagyon alul teljesítették ezt a szezont. Szóval ha összegezni akarjuk, akkor az mindenképp pozitív, hogy a média által jósolt 17. helyet messze magunk mögött hagytuk, de sajnos csak a közép mezönyig repültünk és a bajnokságot a 8. helyen fejeztük be.
A bajnokságot letudva egy sikeresebb terepre jutunk. Ez pedig a Császári Kupa. Úgy mentünk neki, hogy van keresni valónk itt és megmutathatjuk, hogy nem miből faragtak minket. Örömömre szolgál, hogy már az első évemben feltudtam mutatni egy serleget a csapat számára. Azt mondják, hogy könnyű volt a sorsolásunk, de én ebben nem hiszek. Minden csapat egy kihívás, ezért senkit nem vehettünk fél vállról. A döntőben az S-Pulse csapatát fogadtuk és senki nem fogadott volna ránk. De mégis olyan könnyedén állítottuk őket a fasz-…vertük meg őket, hogy mindenki meglepődött. Egy könnyed meccsen bezsebeltük a trófeát és kvalifikáltuk magunkat a Bajnokok Ligájára. Azt mondom, hogy egy közepesen jó szezont zártunk. Köszönöm a figyelmet.”
Újra az általános igazgató veszi át a szót.
„Köszönjük az edzőnek ezt a részletes beszámolót. És akkor térjünk a bejelentésre. Szeretnénk bejelenteni, hogy Sun Tzu jövő télen lejáró szerződését még egy évvel hosszabítjuk meg. Elége –„
„VESSZENEK AZ ILYEN KORCSOK!!!”
Űristen. Egy férfi áll az emeleti teraszon és lelőtte az előttünk helyet foglaló Sun Tzut. Ezután végzett magával is. Hatalmas a káosz, mindenki menekül. A szó a stúdióé.”
Nem tudjuk mi történhetett, de amint információink vannak megosztjuk önökkel.
2 HÉTTEL KÉSŐBB
Jó estét. Megszakítjuk műsorunkat, hogy közöljük a 2 hete merénylet áldozata lett és azóta kómában fekvő Sun Tzu elhunyt. Az orvosok nem tudták megmenteni életét, miután a lövés több létfontosságú szervet is roncsolt.
1,5 HÉTTEL KÉSŐBB
Ma van Sun Tzu temetése, akit a kobei köztemetőben helyeznek végső nyugalomra. Olyan edzők jelentek meg a temetésén, mint José Mourinho, Josep Guardiola, Huni, Lassú György vagy bakkerman. Mindenki gyászolja a szakembert, aki hirtelen tört fel az ismertségből és vezette sikerre egyetlen csapatát a Vissel Kobet. December ötödikét Nemzetközi SunTzu nappá nyilvánították, a világ futball edzőinek napjává, mikor őket ünnepljük. Isten nyugosztalja a fiatalon elhunyt kínai mestert.
ÉLJEN SUNTZU!!!! ÉLJEN ÉÉÉN!!! :DDDD
-
FMfan #80995 Majd belejönnek!:D -
Azt hiszem 4. helyre várják alapból a csapatot. Az egyik gondom Valverde, aki eddig 7 meccsen 6 potyát kapott, pedig ő ennél jobb kapus.
A csatárok sem szuperálnak, Cruztól várom a megmentést majd, csak még elég gyenge erőnlétileg. -
FMfan #80993 Ahogy téged ismerünk tuti meglesz az 1.hely!:D -
Nagyon csúnyán kezdtük a szezont, 7 meccsen 11 pont, 6. hely és máris 7 pont hátrány a listavezetőhöz képest. :/ -
FMfan #80991 Okok,elnézést.. -
persze, hogy lehet, de azt azért kerüljük, hogy kétpercenként beírjuk, hogy gól született a meccsen. :)
-
FMfan #80989 Akkor bocsánat. Azt hittem lehet írni bármiről ami fmel kapcsolatos:( -
jah...már tegnap tegnap előtt körvonalazódtak benne a dolgok a fináléra, szóval nem tart olyan sokáig pepötyögni...meghát előbb érjek a szezon végére :DD -
ez nem a megy a meccs topik azért :)
a keretfrissítés eddig mindig bejött nálam, remélem ezúttal sem vallok kudarcot :D
a beszámolót meg alig várom :D
most kezded írni? -
amúgy csak szólok, hogy nemsokára vége a szezonnak és jövök a GRANDE FINALE-val....extra tartalom, extra őrület...
STAY TUNED... -
én ezt értem...de nem hiszem, hogy a huszon emberek igazolása túl jót tesz a csapatnak :DD még ilyen szinten sem...
a meglévő keret is erősen alkalmas rá, hogy hozza a bajnokságot, de hát mindenkinek más a fétise :DDD -
FMfan #80984 5.perc Szlovénok ellen vvezetünk, Del piero!:D -
az nekem ilyen mániám, hogy új csapatot építek, és az elérhető legjobb embereket igazolom le. ráadásul bajnoki cimet igértem, szóval be kellett erősiteni :D -
FMfan #80982 1. EB selejtezőn, amin én ültem az olasz kispadon 4-0-ra lehoztuk a Feröer-Szigetek ellen, Del Piero remekelt 1gól 1gólpassz a mérlege. Kapuba a fiatal titán Fiorillot állítottam Buffon sérülése miatt. 7 meccs után 19 pontunk van, mögöttünk 8 meccsel 14 ponttal Szlovénia áll. -
szerintem butaság volt elküldeni ennyi játékost és ennyit hozni...én anno 3 embert igazoltam a meglévő csapathoz és így is minden gond nélkül jutottunk fel a ligue2-be (és nyertük meg a francia kupát, de ezt csak dicsekvésnek mondom :DD)...
de persze te tudod :DD
(asszem a kobet befejezem és folytatom velük :DD) -
Elszállt a nyár, végül azért kibővítettem a 18 fős keretet, mert az első meccsek alapján kicsit megijedtem. Nem bírják ezek a srácok a megterhelést, nagyon gyengék a kondíciók, így rotálnom kell majd minden bizonnyal.
20 ember távozott, ebből 18-cal szerződést bontottam, a maradék kettőért kaptam összesen 40k eurót :D
Itt az érkezők listája. Gondolom Valverde és Cruz a többségnek ismerős, Ouattara és talán Fadiga azok, akik ezen a szinten ismertebbek. A balhátvéd Belaid egyébként a tkp Tijani Belaid tesója, ha nem tévedek. A csapatban alapból itt van Ibrahima Faye és a Lilletől kölcsönben Arnaud Souquet.
4 meccs után 9 pontunk van, a Nimes nagyon elkalapált (0-4). -
FMfan #80979 Sziasztok. Énis itt leszek éjszaka szerintem:D Én az Olasz válogatottal kezdtem az EB-ig maradok velük, utána nézek valami klubcsapatot. A keretbe visszahívtam Del Pierot, aki az első barátságos meccsen(Olasz-Spanyol 1-0) győztes gólt szerzett:D Kezdőként számolok vele természetesen!! -
Egész nap annyi időm volt játszani vele, hogy felvettem pár edzőt és lejátszottam két barátságost. Majd, ha felkeltem jöhet a Francia Szuperkupa a Nancy ellen. Sima győzelmet várok a fiúktól. -
én is itt leszek...megpróbálom lezárni a japán kirándulást...:D
aztán ne hozz szégyent a Parisra...:DD -
Casso7 #80976 Én majd lehet ,hogy még ma beszámolok félúton a Honvédos karrieremről :) -
Éjjelre valaki? Elkezdtem a szezont a Paris FC-vel. Úgy tűnik, hogy 18 fős keretem lesz egész évre :D -
Nagyszerű. Akkor a továbbiakat pü-ben. :) -
am én szívessen benne lennék a fordításban...:DD amúgy is szoktam sorozatokat fordítani szóval nem ismeretlen a terep :D -
Solt #80972 Kapcsolatban állok a Holló Attilával ( researcher ), ha gondolod "összehozlak" titeket, szerintem vele összefogva lehetne előre lépni.
Egyébként az ötleted jó... -
Az indexen nem fórumozok. Most agyaltam egy kicsit, és talán van egy ötletem. A toborzás meglenne, ám adnék két komolyabb cikket minden jelentkezőnek, amit határidőre le kellene fordítani, aztán abból már látszana, hogy kit lehetne számításba venni. Például egy olyant, amit nemrég én fordítottam a team talk rendszerről.
Azt nem vágom, hogy olaszról és angolról való fordítást mennyire lehetne összeegyeztetni.
Na, gondolkodok még ezen. -
Rudee #80970 Jó kis szezon, bizony.
Harmadik bajnoki eredménye:
Lucas: Achilles-ín szakadás, 3-4 hónap
Takeda: vádliszakadás, 5-6 hónap

A pénzes csapatok felvásárolják az afrikai elmebajosokat, ez pedig azon favágók tevékenységének eredménye. -
Solt #80969 Az indexről szerintem össze lehetne szedni egy értelmes csapatot... igazából egyszer kéne a javát megcsinálni hivatalos formában, utána az újítások már nem vesznek igénybe akkora munkát. A magyarítások portált is fel lehetne esetleg keresni...
Ha olasz anyagot küldenének, abban tudnék segíteni a páromon keresztül... -
Ebben igazad van, és az én fejemben is megfordult. Valamint az is, hogy meg lehetne keresni őket ezzel az ötlettel, csak igazából nem tudok olyan emberekről, akiket bátran be mernék ajánlani ha netán tárgyalnának a dologról. Les és Marco már nem dolgoznak vele (tudomásom szerint mindketten felnőtt, dolgozó emberek, talán családjuk is van), az pedig nem megoldás, hogy a fórumokon meg az fmhungaryn toborzok embereket, mert figyelemmel követtem a dolgokat amikor Les és Marco már nem vállalta a dolgot, és önkéntesek fordítottak, és két hét után siralmas volt a helyzet, mert a 98%-uk abbahagyta vagy el sem kezdte a saját részének a fordítását.
Egyedül pedig kevés lennék ehhez a feladathoz.
De ha már szóba került, akkor lehet jönni ötletekkel ezzel kapcsolatosan. -
Solt #80967 Most őszintén! Ha közölnék, hogy itt van 10 ingyen példány, aki eddig is fordította, most megcsinálhatja hivatalosan, megkapja a játékot ingyen, belekerül a neve, stb... Szerinted ez nem lenne járható út? Szerintem igen... egy koordinátor kéne, aki felügyeli, hogy értelmes emberek dolgozzanak rajta. ( mint eddig )
Kizárólag hozzáállás kérdése... ráadásul így azzal csesznek ki, aki megvette... -
A nemhivatalos fordítások ellen.
Nem olvastam ennek utána, de józan paraszti ésszel kilogikázva a következő kép állt össze: ahhoz, hogy a játékot kiadják egy adott nyelven, jó eladási mutatókkal kell(ene) rendelkeznie az adott országban a játéknak. És egyébként évek óta visszatérő kérdés-válasz kombináció a különböző magyar fórumokon, hogy:
miért nem adják ki a játékot magyarul?
mert nem veszik meg elegen ahhoz, hogy megérje a plusz munkát a cégnek.
hát akkor basszák meg, ezután sem veszem meg, úgyis itt van a magyarítás pár héten belül.
akkor ne is várd el, hogy magyarul adják ki.
Nos. Nyilvánvaló, hogy nem adnak el annyi példányt Magyarországon a játékból, hogy megérje az SI-nek foglalkoztatni X számú embert azért, hogy magyar nyelv is legyen az alapjátékban. És ugyanez érvényes más országokra is.
Véleményem szerint ezzel a blokkolással -meg az egyre jobb másolásvédelemmel- azt szeretnék elérni, hogy többen vegyenek eredeti játékot. Valamint úgy gondolom, hogy ezzel akarnak egy kicsit "köcsögök" is lenni, mondván, hogy ha nem vagytok képesek megvenni a játékot, akkor játsszatok angolul. Ha tudtok.
Egyébként abból, amit az ősz folyamán én láttam, az jött le, hogy bejött nekik ez a steames cucc, mert sokkal több idő kellett a feltöréshez, mint eddig, rengeteg ember pedig inkább megvette a játékot, mintsem várjon a törésre.
Egy ennél ugyan kisebb volumenű, de hasonló történet akkor is lejátszódott, mikor eldőlt, hogy a legújabb patchet nem törik fel. Vannak, akiknek fontos, hogy mindig a legújabb javítás legyen fent, ezért megvették a játékot.
-
Solt #80965 Ez direkt a honosítások ellen, vagy a törés ellen van? -
Ehhez a játékhoz immáron 100%, hogy nem lesz teljes magyarítás. Beépítettek egy blokkolót, amelyet nem tudtak megkerülni, és őszintén szólva ha a készítők látják, hogy ez működik, akkor véleményem szerint beleteszik a következő játékba is. -
Juliano82 #80963 Utley!
Cook szigetek? Azt meg hogyan? Mi kell hozzá,h a kisebb válogatottakat is írányítsak?
Tudom korai még de kérdezném,hogy a következő menedzser már fordítható lesz teljesen?
A legutóbbiról van hír? De gondolom azt nem tudták feltörni, hogy lehessen rajta dolgozni ami legalábbis a fordítást illeti. -
es kecsám vagyok pálet városból,célom pokémon mesterré válni! ASFDAG:ASDFSA:SADG denagy mese volt istenem -
spiczi91 #80961
Máris a szívükbe zártak a szurkolók Salzburgban. :D -
2011. július 20.
Kedves Naplóm!
Mostanában nem történik túl sok említésre méltó dolog. A bajnokságban nem teljesítünk úgy, ahogy szeretném, de még így is a 11. helyen vagyunk. Viszont a Császári Kupában jól mennek a dolgok. Most készülünk az elődöntőre a Roasso ellen. Szóval mostanában elég szürkék a hétköznapok.
Úgyhogy pár napja szerdán elmentem Tokyoba és kicsit körbenéztem. Sétálgattam a városban, mikor megláttam, hogy az egy moziban az egyik korai Pokémon filmet vetítették. Egész pontosan a Pokémon: The Movie 2000-et. Mivel nem láttam még, beültem rá. A történet középpontjában három pokémon (Moltres, Zapdos és Articuno) áll, akik legendásak és ha a köztük lévő egyensúly megtörik, akkor itt a világvége. És csak egy valaki mentheti meg a világot, a kiválasztott. Azaz Ash Ketchum Pallet városból. Egész jó volt. Jókat röhögtem rajta, hogy miket beszéltek össze a szereplők. Igazi gyerek film.
Minden esetre, ha már eljutottunk eddig a kupában, akkor jó lenne megnyerni. Ha kell a saját kezemmel verem meg akit kell…
-
Casso7 #80959 Végül a Honvéddal kezdtem. Eddig nagyon megy a szekér. A 3-ik mérkőzésen a Vidit kaptuk. Simán agyonvertük őket :))