A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• LasDen #80996
    Nos...kész vagyok....azt hiszem büszke vagyok magamra...jól el is ment az idő :DD

2011. december 5.
    ÉLŐ KÖZVETÍTÉS A KOBEI UNIVERSIADE MEMORIAL STADIONBÓL

Jó napot kívánok. Én Toyosaki Aki vagyok, és nem sokára kezdődik a Vissel Kobe által összehívott sajtótájékoztató. Pontos információink nincsenek az esemény okairól, de feltételezéseink szerint Sun Tzu mester értékeli a mögöttünk álló szezont és valószínű bejelentik, hogy meghosszabbítják a szerződését. Maradjanak velünk, a reklám után folytatjuk.

REKLÁM
    A Cocolino a legjobb mosopór magyarországon. Európai 4G lefedettséggel, facebook alkalmazással és arc felismerő funkcióval. A beépített kénsav molekuláknak köszönhetően nem maradnak koszos foltok és fakó ruhák. Viselje ruáhit úgy, ahogy azt mi szeretnénk! !!COCOLINO!!
    /REKLÁM

Újra itt vagyunk a sajtó szobában. Bár a mesternek és a vezetőségnek még nyoma sincs. Azt már tudjuk, hogy itt vannak, mivel 4 X6-os és egy lada áll a székház előtt. Várjanak… igen. És itt jönnek a főszereplők. Murano Susumu általános igazgató kezdi a sajtótájékoztatót. Akkor át is adnám nekik a szót:
    „Köszöntök minden itt lévőt. A mai egy nagyszerű nap. Először Sun Tzu edző fogja értékelni a szezont, majd egy bejelentésre is sor kerül utána pedig a vezető igazgató Kanaya Koichi is értékelni fogja a mögöttünk álló évet. Úgyhogy át is adnám a szót a mesternek.”

„Köszönöm szépen. Akkor vágjunk is bele. Nehéz időkben érkeztem a csapathoz, akiket folyton a kiesés szele lengetett. Ebből a körből való kikerülésnek az apropóján érkeztem ide. Tudom, nagy port kavart, az hogy honnan és hogyan kerültem elő, de kérem, ezt tartsák meg holnapra. Miután szemügyre vettem a csapatot meghoztam a kellő változtatásokat a siker reményében. Ez felemásan sikerült. A velünk egy szinten lévő csapatokat sikerült jól megcsapkodni…izé…mármint túllépni rajtuk. Viszont az erősebb csapatokkal már akadtak gondjaink. Voltak olyanok, akiket eltudtunk kapni és igazi erőt képviselni még velük szemben is. Ilyen volt pédául az F Marinos, az Antlers vagy a Gamba Osaka elleni meccsek. Az Osakat annak ellenére említem, hogy nagyon alul teljesítették ezt a szezont. Szóval ha összegezni akarjuk, akkor az mindenképp pozitív, hogy a média által jósolt 17. helyet messze magunk mögött hagytuk, de sajnos csak a közép mezönyig repültünk és a bajnokságot a 8. helyen fejeztük be.
    A bajnokságot letudva egy sikeresebb terepre jutunk. Ez pedig a Császári Kupa. Úgy mentünk neki, hogy van keresni valónk itt és megmutathatjuk, hogy nem miből faragtak minket. Örömömre szolgál, hogy már az első évemben feltudtam mutatni egy serleget a csapat számára. Azt mondják, hogy könnyű volt a sorsolásunk, de én ebben nem hiszek. Minden csapat egy kihívás, ezért senkit nem vehettünk fél vállról. A döntőben az S-Pulse csapatát fogadtuk és senki nem fogadott volna ránk. De mégis olyan könnyedén állítottuk őket a fasz-…vertük meg őket, hogy mindenki meglepődött. Egy könnyed meccsen bezsebeltük a trófeát és kvalifikáltuk magunkat a Bajnokok Ligájára. Azt mondom, hogy egy közepesen jó szezont zártunk. Köszönöm a figyelmet.”

Újra az általános igazgató veszi át a szót.

„Köszönjük az edzőnek ezt a részletes beszámolót. És akkor térjünk a bejelentésre. Szeretnénk bejelenteni, hogy Sun Tzu jövő télen lejáró szerződését még egy évvel hosszabítjuk meg. Elége –„

„VESSZENEK AZ ILYEN KORCSOK!!!”

Űristen. Egy férfi áll az emeleti teraszon és lelőtte az előttünk helyet foglaló Sun Tzut. Ezután végzett magával is. Hatalmas a káosz, mindenki menekül. A szó a stúdióé.”

Nem tudjuk mi történhetett, de amint információink vannak megosztjuk önökkel.

2 HÉTTEL KÉSŐBB

Jó estét. Megszakítjuk műsorunkat, hogy közöljük a 2 hete merénylet áldozata lett és azóta kómában fekvő Sun Tzu elhunyt. Az orvosok nem tudták megmenteni életét, miután a lövés több létfontosságú szervet is roncsolt.

1,5 HÉTTEL KÉSŐBB

Ma van Sun Tzu temetése, akit a kobei köztemetőben helyeznek végső nyugalomra. Olyan edzők jelentek meg a temetésén, mint José Mourinho, Josep Guardiola, Huni, Lassú György vagy bakkerman. Mindenki gyászolja a szakembert, aki hirtelen tört fel az ismertségből és vezette sikerre egyetlen csapatát a Vissel Kobet. December ötödikét Nemzetközi SunTzu nappá nyilvánították, a világ futball edzőinek napjává, mikor őket ünnepljük. Isten nyugosztalja a fiatalon elhunyt kínai mestert.

ÉLJEN SUNTZU!!!! ÉLJEN ÉÉÉN!!! :DDDD