A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    A nemhivatalos fordítások ellen.
    Nem olvastam ennek utána, de józan paraszti ésszel kilogikázva a következő kép állt össze: ahhoz, hogy a játékot kiadják egy adott nyelven, jó eladási mutatókkal kell(ene) rendelkeznie az adott országban a játéknak. És egyébként évek óta visszatérő kérdés-válasz kombináció a különböző magyar fórumokon, hogy:
    miért nem adják ki a játékot magyarul?
    mert nem veszik meg elegen ahhoz, hogy megérje a plusz munkát a cégnek.
    hát akkor basszák meg, ezután sem veszem meg, úgyis itt van a magyarítás pár héten belül.
    akkor ne is várd el, hogy magyarul adják ki.

Nos. Nyilvánvaló, hogy nem adnak el annyi példányt Magyarországon a játékból, hogy megérje az SI-nek foglalkoztatni X számú embert azért, hogy magyar nyelv is legyen az alapjátékban. És ugyanez érvényes más országokra is.
    Véleményem szerint ezzel a blokkolással -meg az egyre jobb másolásvédelemmel- azt szeretnék elérni, hogy többen vegyenek eredeti játékot. Valamint úgy gondolom, hogy ezzel akarnak egy kicsit "köcsögök" is lenni, mondván, hogy ha nem vagytok képesek megvenni a játékot, akkor játsszatok angolul. Ha tudtok.

Egyébként abból, amit az ősz folyamán én láttam, az jött le, hogy bejött nekik ez a steames cucc, mert sokkal több idő kellett a feltöréshez, mint eddig, rengeteg ember pedig inkább megvette a játékot, mintsem várjon a törésre.
    Egy ennél ugyan kisebb volumenű, de hasonló történet akkor is lejátszódott, mikor eldőlt, hogy a legújabb patchet nem törik fel. Vannak, akiknek fontos, hogy mindig a legújabb javítás legyen fent, ezért megvették a játékot.