A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• LasDen #80960
    2011. július 20.
    Kedves Naplóm!

Mostanában nem történik túl sok említésre méltó dolog. A bajnokságban nem teljesítünk úgy, ahogy szeretném, de még így is a 11. helyen vagyunk. Viszont a Császári Kupában jól mennek a dolgok. Most készülünk az elődöntőre a Roasso ellen. Szóval mostanában elég szürkék a hétköznapok.

Úgyhogy pár napja szerdán elmentem Tokyoba és kicsit körbenéztem. Sétálgattam a városban, mikor megláttam, hogy az egy moziban az egyik korai Pokémon filmet vetítették. Egész pontosan a Pokémon: The Movie 2000-et. Mivel nem láttam még, beültem rá. A történet középpontjában három pokémon (Moltres, Zapdos és Articuno) áll, akik legendásak és ha a köztük lévő egyensúly megtörik, akkor itt a világvége. És csak egy valaki mentheti meg a világot, a kiválasztott. Azaz Ash Ketchum Pallet városból. Egész jó volt. Jókat röhögtem rajta, hogy miket beszéltek össze a szereplők. Igazi gyerek film.

Minden esetre, ha már eljutottunk eddig a kupában, akkor jó lenne megnyerni. Ha kell a saját kezemmel verem meg akit kell…