104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
oohh...köszönöm a sok szavazatot...:DDD
és csak jelzem, hogy vannak még írások a tarsolyomban :DDD
a végére meg...
-
azért ez az írás ismét ott van.... Grat Lasden a csapatomnak meg megy a két heti fizetés megvonás hogy nem kaptak szavazatot.. -
Casso7 #81117 Majd megfulladtam a röhögéstől:
- Mi a véleménye az ünnepelt munkásságáról?
- Nemtom, soha nem hallottam róla, de sok sikert neki.
- Akkor mért van itt?
- Me Zselé azt mondta lesz fánk.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Utley #81116 Gratulálok a győztesnek,és köszönöm annak az 1 azaz egy főnek,hogy rám szavazott :) -
Kettő dolog van ma az asztalomon, amiről szót kell ejtenem.
Egyrészt az elmúlt hétre vonatkozó Hét menedzsere díj vár kiosztásra. Mielőtt kihirdetném a győztest, szeretném megfogalmazni személyes véleményemet a kialakult sorrenddel kapcsolatban.
Úgy hiszem, hogy a fórumozók jó része alkoholista/drogozik/mindkettő. Meg még hülye is. Meg berúgva/betépve/mindkettő előtör belőlük az érzelem és születésnapi ajándékként rá szavaztak.
Ennél logikusabb választ nem tudok adni arra, hogy az 50 szavazó közül hogyan kaphatott 27 szavazatot LasDen kolléga. Egyszerűen elszomorító, felháborító, szégyenteljes ez.
Na jó, nem. :D Szóval rajt-cél győzelmet aratva, minden kétséget kizáróan nagyszerű teljesítményt nyújtva és mindenkit leigázva az I. Hét Menedzsere díjat LasDen nyerte el! Gratulálunk! Nyereménye a kitüntetés mellett az, hogy kifizethet egy wellness hétvégét az eheti győztesnek!
Második napirendi pontunk karesz bá. Konkrétan az, hogy egyre vénebb szatyor lesz és ma ezt ünnepli. Felkértem a topik Kreatív idiótáját, hogy alakítson valamit eme jeles alkalomra. Vállalta, így át is adom a szót az írást neki.
Jó napot kívánok, Hajdú Péter vagyok, ez pedig az Esti Frizbi külön kiadása. Karajj Karesz a nemzetközi hírű futballedző hatalmas születésnapjáról jelentkezünk. Most ünnepeljük a magyar mester …(suttogva) hanyadik? – 68. …… 68. születésnapját. A magyar edzőt barátai és pályatársai köszöntik e jeles alkalomból (én pedig amint lehet beperelem). Olyan személyek is tiszteletüket tették itt, mint Pelé, a José – Special One vagyok – Mourinho vagy Csank János. Megpróbálunk minél több embert elkapni pár szó erejéig. És persze majd maga az ünnepelt is nyilatkozik műsorunknak. A reklám után folytatjuk. Mi ez a szar bazmeg?? Húzz már innen a faszba te paraszt…
REKLÁM
Beszéjünk a hüvelygombáról…ANYÁDAT AZT!
/REKLÁM
És már itt is vagyunk az első riport alanyunkkal, aki nem más, mint a brazil Ronaldo.
- Üdvözlöm, hogy érzi magát?
- Köszönöm Jól.
- Mi a véleménye az ünnepelt munkásságáról?
- Nemtom, soha nem hallottam róla, de sok sikert neki.
- Akkor mért van itt?
- Me Zselé azt mondta lesz fánk.
Oké. Köszönöm.
Van mit.
Nézzünk szét, hátha találunk valakit, aki sokkal….értelmesebb.
Ááá és itt is van. Huni a Huncut.
Hogy tetszik lenni?
- Hogy?
Azt kérdem hogy tetszik lenni?
- Jaaa, jól
És mi a véleménye az ünnepeltről?
Szerintem egy idióta. Folyton csak a barcika a barcika. Mintha más csapat nem is lenne. Ezért tart ott ahol tart. Emellett a Házigazda szerepére olyan büszke, mert valahol számított és tett valamit. Nagy cucc. Én is utána csinálom.
És már itt is van maga az ünnepelt, hogy meséljen nekünk.
Szóval?
- Szóval.
Miért hagyja abba?
Ennek nagyon egyszerű okai vannak. Egyrészt, mert a magánéletemben történt változások nem engedik meg, hogy folytassam a karrierem és hát mert nem értem el semmit az évek alatt. Csak csináltam csak csináltam és semmi eredmény. Úgy éreztem kiégtem.
De hát csak 23 éves. Hogy hogy?
Nem értem…
Jó hagyjuk. A Házigazda hogy jött??
Egyszer régen volt egy legendás hely. Volt két legendás gazdája ennek a gazdaságnak. Az egyiket csak Kapálónak, míg a másikat FireExnek nevezték. Felfuttaták ezt a gazdaságot és én az örökükbe akartam lépni. És persze sikerült is. Nagyon jó gazdának tartottak a gazdaságot látogató emberek, de lépnem kellett, mert a magánéletem közbe szólt. De, hogy mindig emlékezzek rá, hogy ki voltam egy nagy vörös csillagot varrtam az ingemre. Ami miatt sokszor megvernek az utcán, mert azt hiszik komcsi vagyok. De megéri még így is…
Hát…köszönjük ezt a sok csodás évet….
Én köszönöm….
Hölgyeim és Uraim, ennyi volt mára az Esti Fribiz Hajdú Péterrel különkiadása. Legközelebb egy másik nagy edző GEO esküvőjéről közvetítünk.
Isten éltessen te NINJA MÁGUS :DDDDD -
Utley #81114 Végéhez értünk a 2012-es naptári évnek.Sajnos valami korcs szabály miatt nem tudjuk magunkat kvalifikálni a 2014-es VB-re.Ez okból a jövő válogatottját dobjuk össze Mark Vidukával a szigeten,hogy a 2018-as asszem Orosz VB-n már ott tudjunk lenni,mint résztvevők.
Szerintem Cook Szigetek történetébe még nem volt olyan,hogy egy naptári évben veretlenek lettek volna,de most ez is megtörtént:D
A világranglistán a 196.helyről feljöttünk a 161.helyre.
-
hanyagold kicsit a játékot. néha én is unom. pihentesd 1-2-3 hétig, utána pedig megint szárnyalni kezdesz :) -
geo91 #81111 nem csoda, nálam lassan a takarítókat is kitúrja a klubtól, ugyanis úgy kipókhálótlanította a felső sarkot hogy öröm volt nézni! :D
-
Ez a Shaqiri gyerek 11ben is benne van + ott is wonderkid? Mert, ahogy elnézem, 12-ben mindenki leigazolja :D -
finnman #81109 üdv !
Tottenham Hotspur 2011/2012 idény :
Átigazolások
FA Kupa
Ligakupa győzelem
Európa Liga győzelem
Premier League 3.ik hely
Utolsó 6 bajnokin múlt a harmadik hely, így is szép idény volt
Igy röviden tömören az első idény beszámolója, hamarosan kezdődik a második idény
-
Casso7 #81108 hihetetlen nagy motiválatlansággal szenvedek... minden csapatot 2-3 hónap(játékbeli idő) után megunok. ha sok a pénz az baj ha nincs pénz az baj... ti nem tapasztaltatok ilyet? :(( -
Közben átvettem Uruguay vezetését is, két VB-selejtezőt le is nyomtunk már. Paraguay-t otthon vertük, Kolumbiát meg idegenben, utóbb itt látható
2-ak vagyunk Argentína mögött, de nem befoghatatlanok. Alap elvárásom, hogy kijussunk és a csoportból továbbmenni. Onnantól kezdve minden meccs ajándék lesz számomra. -
akkor viszont érdekes, mert van egy generált srác, aki játszhatóvá vált. remélem lesz még pár ilyen véletlen (?). minden esetre köszi! -
Nálam is alapember volt tavaly a Lille-ben, most egy kamerunival rotálom, eddig sikeresen. -
erre akkor senki nem tudja a választ?mondjuk egyértelmű:)
-
g.r.t -
köszönöm! :) jah elég nagy cheatplayer Ádi, végig is dolgozta ezt a szezont :P
-
szép teljesítmény...grat
Vass nagyon kelendő a játék elején...nem emlékszem olyanra, hogy induláskor ne vitte volna el valaki...láttam már Rómában, Palermoban és hasonló csapatokban...mondjuk jó játékos is lett :DD -
Karrier összefoglaló - 1. rész
2011 júliusában vettem át az irányítást a Parma F.C. felett, és ez a sorozat egy tömör leírás lesz, hogy felvezessem az eddig történteket a mai napokig. A klub akkor gyakorlatilag egy adóságokkal terhelt, alsóházi középcsapat volt, ami korábban - mint azt az olasz futballt követők nyilván tudják - szebb napokat is megélt, jó hazai és nemzetközi eredmények mellett hatalmas sztárokat nevelt ki.
Ennek megfelően az első dolgom a stáb rendbetétele volt, úgy gondoltam ez az alapja mindennek. Közel a komplett háttér-brigád vehette a cókmókját, az edzőktől kezdve az orvosokig. Pénzügyi támogatás híján szerződés nélkülieknek adtam lehetőséget, és legtöbbjük bizonyított is, azóta is nálunk dolgoznak.
Ezután következtek a játékosok. Mivel átigazolási keret csak 2-3 millió euro értékben állt rendelkezésre, eladtam 9 embert játékjogát, így sikerült azt feltornászni nagyjából 10 millióra. Ebből már tudtam bőven igazolni, és a későbbi sikerek reményében bevállaltam, hogy mindenki 0 euros összeggel, későbbi részletfizetésre érkezett.
A bajnokságban a média természetesen a tavalyi eredményhez viszonyítva a középmezőny végére várt minket, de én azért bíztam egy erősebb helyezésben. Ez sikerült is, óriási meglepetést okozva BL helyezést értünk el.
A kupaszereplés azonban még ezt is felülmúlta. Viszonylag könnyű ágon ugyan, de eljutottunk a döntőbe, ahol a Juventussal találkoztunk, és le is győztük az ősi riválist! Nem számítottam ilyen gyorsan kupára, de fantasztikus érzés volt.
Az év játékosa egyértelműen Sebastian Giovinco volt, aki 23 assistot jegyzett a szezon során. A legtöbb gólunkat, számszerint 19et Sergio Floccari szerezte.
Összefoglalva tehát az első idény fenomenálisra sikeredett, sokkal jobbra mint amit vártam. Minden a helyén volt, kivéve a pénzügyeket, ahol továbbra is több tíz milliós adósság terhelt minket, így a rákövetkező évben nagyon fontos volt a nemzetközi kupaszereplés!
Folytatása következik... -
Most komolyan belevetem magamat egy szezonba a csapatom
-
Utley #81098 Komolyan mondom ez nevetséges,hogy még a sanszot se kapom meg,hogy Cook Szigetek ott legyen a 2014-es VB-n...Valami makonya csoport van,és nem vagyunk résztvevők...
-
na véget ért a felkészülési időszak a VB-re,mostmár jöhetnek az éles meccsek! Jól sikerültek a barátságos meccseink,de továbbra is szerények az elvárásaim,top8-ba bekell jutnunk,ennyi a lényeg!
-
peti1100 #81096 Köszi! Bayern nem is lenne rossz :) Még Malagan gondolkozom :) -
Teljesen egyetértek...most azért hamarabb bele fogok nyugodni a bajnoki cím miatt :)) -
kösszke..:D -
fúúú de utálok döntőben kikapni...nekem az a véleményem,hogy inkább essek ki az elődöntőben,minthogy a döntőben kapjak ki :S nincs rosszabb érzés az utolsó lépcsőfokról legurulni...de azért gratula :) -
Fú, hát ez csúnya lett, Pato kivégzett minket kb egymaga, tarthatatlan volt. Sebaj, a bajnokság a miénk, az nagyobb szó :DD
-
Mbaye Niang 19 évesen most debütált,persze góllal...:D Caenban idén jól tolta,30-as bő keretbe beraktam,de 23-as keretbe kevés még Benzema-Remy-Gameiro hármas mellé -
Ántoán tesó beindult,szerintem Ribery kezdheti melegíteni a padon a helyét,jópár meccs óta Griezmann a kezdő balszélsőnk,és abszolút hozza a szintet.
-
na azért én is böktem egyet valakire ha már erre jártam.....
Fc Körmend 2. szezon:
Idén a csapat bár nem éppen esélyesként indult de nagy meglepetésre egész simán nyerte az Alföld csoportot.Itt a meccsek első és a második fele.A csapat meggyőző volt végig.Féltávig a Monor üldözött de kipukkadtak és a Szolnok futott be másodiknak.A Magyar kupában való szereplésemről már írtam a Fradi csodatétel után a Kaposvár állított meg ( o:2-2 i:2-0).De legalább feljutottunk az Nb2 Nyugati csoportba. A szezon egy kis profittal járt és megkaptam végül is a profi státuszt..Legalább a csapatot nem szedik szét.A keretből a két csatárom emelném ki:Halászi Gábort és a brazil Tutát..
Az új szezonra erősítésre 0 eurót kaptam meg 4500 euró fizu keretet amiből átcsoportosítással végül is 30.000 euróhoz jutottam ami el is ment egy védőre.A két legnagyobb igazolás: Alberto Grossmüllerés Marcos Yecerotte.Yecerotte jelenleg 4.5 csillagos és 5 lehet.
Az új szezonból eddig le ment 3 meccs 1 gy 1d 1v. Azt szűrtem le hogy a keret az Nb 2-höz gyenge az Nb3 ashoz erős.Meglátjuk mi lesz belőle. -
karajjj #81088 Napoli, Bayern, Werder, Valencia, Tottenham így elsőre -
peti1100 #81087 Sziasztok! Valaki ajánlana nekem egy nagyobb csapatot akivel lehet azért sikert elérni? De azért kihívás is lehet benne! Köszi! :) -
a következő Yann M'Vila? Figyelgetni fogom a srácot,a 2016-os hazai rendezésű EB-re kész játékos lehet,az Auxerre tulajdona,ha játszani fog stabilan,nagy jövő előtt áll
Felix Marie -
töröld az inc mappát -
karajjj #81084 nem, aktiválni kell a német válogatottat -
a fake német válogatott játékosok helyét idővel átveszik a generált, "játszható" srácok? -
na lementek a 2014-es VB selejtezők,a mi csoportunk. Érdekesség,hogy a spanyolok és a hollandok is 2.-ok lettek a csoportjukban,így mehettek pótselejtezni,és össze is sorsolták őket(mondjuk IRL ilyen nem lehetne a koefficiens miatt),és a hollandok kiestek,így nem lesznek ott a VB-n !!! Európából még
-Horvátország,Belgium,Olaszország,Németország,Törökország,Norvégia,Oroszország,Portugália,Szlovákia,Anglia,Ukrajna,Spanyolország lesz ott a VB-n!
Nekem minimum célkitűzés a negyeddöntőbe kerülés,jó sorsolással akár éremre is esélyünk lehet,majd meglátjuk! -
rámész a klubra,és az information-nél ott van h milyen a gazdasági állapot,és talán ott írnia kéne -
karajjj #81080 hopp, mintha beindult volna a topik :D
egyébként HBD LasDen! -
jaigen, azt elfelejtettem mondani, hogy bár szavazhat az ember magára is, azért nem vérre megy a harc, és szerintem úgy korrekt, hogy ha már szavazol, akkor másra szavazz. :)
írtam, hogy tudom, hogy nem 21 a bűvös szám, de a lényegét értsd :D