A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zavbal
    na azért én is böktem egyet valakire ha már erre jártam.....
    Fc Körmend 2. szezon:
    Idén a csapat bár nem éppen esélyesként indult de nagy meglepetésre egész simán nyerte az Alföld csoportot.Itt a meccsek első és a második fele.A csapat meggyőző volt végig.Féltávig a Monor üldözött de kipukkadtak és a Szolnok futott be másodiknak.A Magyar kupában való szereplésemről már írtam a Fradi csodatétel után a Kaposvár állított meg ( o:2-2 i:2-0).De legalább feljutottunk az Nb2 Nyugati csoportba. A szezon egy kis profittal járt és megkaptam végül is a profi státuszt..Legalább a csapatot nem szedik szét.A keretből a két csatárom emelném ki:Halászi Gábort és a brazil Tutát..
    Az új szezonra erősítésre 0 eurót kaptam meg 4500 euró fizu keretet amiből átcsoportosítással végül is 30.000 euróhoz jutottam ami el is ment egy védőre.A két legnagyobb igazolás: Alberto Grossmüllerés Marcos Yecerotte.Yecerotte jelenleg 4.5 csillagos és 5 lehet.
    Az új szezonból eddig le ment 3 meccs 1 gy 1d 1v. Azt szűrtem le hogy a keret az Nb 2-höz gyenge az Nb3 ashoz erős.Meglátjuk mi lesz belőle.