A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    Kettő dolog van ma az asztalomon, amiről szót kell ejtenem.

Egyrészt az elmúlt hétre vonatkozó Hét menedzsere díj vár kiosztásra. Mielőtt kihirdetném a győztest, szeretném megfogalmazni személyes véleményemet a kialakult sorrenddel kapcsolatban.
    Úgy hiszem, hogy a fórumozók jó része alkoholista/drogozik/mindkettő. Meg még hülye is. Meg berúgva/betépve/mindkettő előtör belőlük az érzelem és születésnapi ajándékként rá szavaztak.
    Ennél logikusabb választ nem tudok adni arra, hogy az 50 szavazó közül hogyan kaphatott 27 szavazatot LasDen kolléga. Egyszerűen elszomorító, felháborító, szégyenteljes ez.
    Na jó, nem. :D Szóval rajt-cél győzelmet aratva, minden kétséget kizáróan nagyszerű teljesítményt nyújtva és mindenkit leigázva az I. Hét Menedzsere díjat LasDen nyerte el! Gratulálunk! Nyereménye a kitüntetés mellett az, hogy kifizethet egy wellness hétvégét az eheti győztesnek!

Második napirendi pontunk karesz bá. Konkrétan az, hogy egyre vénebb szatyor lesz és ma ezt ünnepli. Felkértem a topik Kreatív idiótáját, hogy alakítson valamit eme jeles alkalomra. Vállalta, így át is adom a szót az írást neki.

Jó napot kívánok, Hajdú Péter vagyok, ez pedig az Esti Frizbi külön kiadása. Karajj Karesz a nemzetközi hírű futballedző hatalmas születésnapjáról jelentkezünk. Most ünnepeljük a magyar mester …(suttogva) hanyadik? – 68. …… 68. születésnapját. A magyar edzőt barátai és pályatársai köszöntik e jeles alkalomból (én pedig amint lehet beperelem). Olyan személyek is tiszteletüket tették itt, mint Pelé, a José – Special One vagyok – Mourinho vagy Csank János. Megpróbálunk minél több embert elkapni pár szó erejéig. És persze majd maga az ünnepelt is nyilatkozik műsorunknak. A reklám után folytatjuk. Mi ez a szar bazmeg?? Húzz már innen a faszba te paraszt…

REKLÁM
    Beszéjünk a hüvelygombáról…ANYÁDAT AZT!
    /REKLÁM

És már itt is vagyunk az első riport alanyunkkal, aki nem más, mint a brazil Ronaldo.
    - Üdvözlöm, hogy érzi magát?
    - Köszönöm Jól.
    - Mi a véleménye az ünnepelt munkásságáról?
    - Nemtom, soha nem hallottam róla, de sok sikert neki.
    - Akkor mért van itt?
    - Me Zselé azt mondta lesz fánk.
    Oké. Köszönöm.
    Van mit.

Nézzünk szét, hátha találunk valakit, aki sokkal….értelmesebb.
    Ááá és itt is van. Huni a Huncut.
    Hogy tetszik lenni?
    - Hogy?
    Azt kérdem hogy tetszik lenni?
    - Jaaa, jól
    És mi a véleménye az ünnepeltről?
    Szerintem egy idióta. Folyton csak a barcika a barcika. Mintha más csapat nem is lenne. Ezért tart ott ahol tart. Emellett a Házigazda szerepére olyan büszke, mert valahol számított és tett valamit. Nagy cucc. Én is utána csinálom.

És már itt is van maga az ünnepelt, hogy meséljen nekünk.
    Szóval?
    - Szóval.
    Miért hagyja abba?
    Ennek nagyon egyszerű okai vannak. Egyrészt, mert a magánéletemben történt változások nem engedik meg, hogy folytassam a karrierem és hát mert nem értem el semmit az évek alatt. Csak csináltam csak csináltam és semmi eredmény. Úgy éreztem kiégtem.
    De hát csak 23 éves. Hogy hogy?
    Nem értem…
    Jó hagyjuk. A Házigazda hogy jött??
    Egyszer régen volt egy legendás hely. Volt két legendás gazdája ennek a gazdaságnak. Az egyiket csak Kapálónak, míg a másikat FireExnek nevezték. Felfuttaták ezt a gazdaságot és én az örökükbe akartam lépni. És persze sikerült is. Nagyon jó gazdának tartottak a gazdaságot látogató emberek, de lépnem kellett, mert a magánéletem közbe szólt. De, hogy mindig emlékezzek rá, hogy ki voltam egy nagy vörös csillagot varrtam az ingemre. Ami miatt sokszor megvernek az utcán, mert azt hiszik komcsi vagyok. De megéri még így is…
    Hát…köszönjük ezt a sok csodás évet….
    Én köszönöm….

Hölgyeim és Uraim, ennyi volt mára az Esti Fribiz Hajdú Péterrel különkiadása. Legközelebb egy másik nagy edző GEO esküvőjéről közvetítünk.

Isten éltessen te NINJA MÁGUS :DDDDD