104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Gerard3 #81240 Senki nem tud segíteni ?? :(
Leírom még 1x hátha.
Letöltöttem a magyarosítást de csak a játék 2 % változik magyarrá.
Van egy megoldás erre ami a következő : Ha a játék valamelyik fájl bemásolása után nem indul el (nem jön be a főmenü), vagy nagy része angolul jelenik meg, akkor keresd meg a Documents and Settings\felhasználónév\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2012\Cache könyvtárat (eredetileg rejtett könyvtár), és töröld belőle a German és English alkönyvtárakat. (Windows 7 esetében a Documents and Settings helyett/mellett a Users mappában is lehet!) A cache törlése akkor is ajánlott, ha korábban felrakott magyarítást frissítesz újabb ltc-vel.
Windows7 op rendszerem van.
Sehol sem találom az Application Data könyvtárat és elő sem tudom hozni a
rejtett mappákat , könyvtárakat.
-
Hát nem kis meccsen sikerült nyerni. Eléggé feszült volt a meccs :D:D:D
-
neked legyen igazad! :) -
egy próbát megér :D ingyen érkezett és még csak 15 éves -
Nincs is azzal gond, csak valaki betett pár képet méretezés nélkül, arra írtam. :) -
Rudee #81235 A 3. fordulóban otthon, az újonc ellen 2-0-ról ikszeltünk az utolsó 10 perc hibái miatt. Az ötödik körben visszakaptuk az egyik ott elvesztett pontot:
-
Rudee #81234 Én direkt linkeltem a képeket. Ha kisebb, akkor nem látni semmit belőle. -
15 éves, bőven fejlődhet még.
Meghalt a laptopom merevlemeze, kedden megyek haza, így akkor lesz majd kihirdetve a Hét Menedzsere díj. Átfutottam a hozzászólásokat és csak annyi, hogy a képeket tessék méretezni!
Na, lehet voksolni. -
9es passz, 10es labdakezelés és kreativitás?
te tudod, végülis ha valamilyen csoda folytán elég nagy PA-ja és ezekre fejlődik, még a kispadra odaérhet :D -
kk-p -
mi a posztja? nem néz ki nagy számnak... -
finnman #81229 Innen Irány a Bl győzelem ... -
kemény és izgalmas átgazolási szezon volt. :D -
Casso7 #81227 3-0-ról felálltunk és megnyertük a meccset Brémában. -
most fogtam a csávót. Óriási ígéret. Kíváncsi vagyok mi jön ki belőle -
Casso7 #81225 kezdtem egyet én is a köln csapatával.
első meccs elég brutál volt de meglett. -
FMfan #81224 Üdv! Én egy online játékról szeretnék most beszámolni, amit az egyik haverommal kezdtünk. Mivel itt az EB, ezért válogatottakhoz mentünk, ő az angolokat választotta, míg én a spanyolokat. A csoportból mind a ketten könnyen mentünk tovább, én 9, ő 7 ponttal. A negyeddöntőben ő a Portugál csapatot verte ki, én pedig a dánokat. Az elődöntőben a sors egymás ellen hozott össze minket, amiből ő jött ki jól, 1-0-ás sikert aratott ellenem. Végül meg is nyerte az EB-t. Anglia mecsei az EB-n
[URL=http://www.kephost.com/view3.php?filename=5xoyzj4c3mn7995dvlqp.png]Spanyolország meccsei az EB-n
Egymás elleni meccsünk
Ő ment tovább az angolokkal, addig én a Franciák elleni VB selejtező vereség után azonnali hatállyal lemondtam a Spanyol válogatott éléről, és mivel a haverom kedves volt, ajánlott unkát az angol U21-eseknél. Ahogy odaérkeztem pár hétre rá egyből helytállnom kellett, az EB selejtező rájátszásában az olaszokkal kellett megküzdenem.. Az első meccset idegenben játszottuk, meg is szereztük a vezetést, de aztán egy öngóllal egyenlített Olaszország, majd még lőttek kettőt, így 3-1-es előnnyel készülhettek a visszavágóra. A visszavágó egy kimondottan izgalmas találkozó lett. A 2.percben már vezettek az Olaszok egy 11-es góllal, de Chamberlain a félidő vége előtt egyenlített. A 70.percben kiállítás sorsára jutott a jobb hátvédem, Flanagan, jó barátom annyira bízott bennem, hogy azt mondogatta, hogy itt a vége.. 73.percben Chamberlain még egyszer betalált, így 2-1-el átvettük a vezetést, de ez még mindig nem volt elég a továbbjutáshoz..Aztán már én is kezdtem elhinni, hogy itt a vége, de a 90+3-ban jött Wilshere és a hosszabításba lőtt minket. Ott nem történt semmi, míg a 11-es párbajjal kiharcoltuk a továbbjutást. EB selejtező, U21
Olaszok elleni dráma
É akkor jöhetett nyáron az EB..szerencsére egyetlenegy sérültem sem volt. A csoportomba Németország,Spanyolország és Franciaország került.. Első meccsen a Németeket vertük 1-0-ra, Welbeck góljával. Másodikon Spanyolokat is 1-0-ra, szintén Welbeck góljával, míg a Franciákat kiütöttük 3-0-ra, Welbeck 2 góljával, és még Wilfried is betalált. Csoportelsőként, kapott gól nélkül jutottunk tovább az elődöntőbe , ahol Norvégiát kaptuk, és elég simán, 1-2-re vertük őket. Jöhettek a döntőben ismét a Németek..70.percben elmentünk 2-0-ra, aztán 79.percben szépítettek, de ledolgozni már nem tudták a hátrányt, így megnyertük a tornát.
EB meccsek
Győztes keret
Míg én az EB-n szerepeltem, addig a felnőtt válogatott, Peti irányításával a konföderációs kupán tette tiszteletét. A csoportból nagyon könnyen jutott tovább ő is, az elődöntőben pedig a címvédő/rendező Brazíliát kapta. Még itt is továbbjutott, de a döntőben 1-0-ról kapott ki a spanyolok ellen, hosszabítással.
Konföderációs kupa
Köszi ha elolvastad, és nocsi, hogy picit hosszúra sikeredett. -
Rudee #81223 Második bajnokin Takeda arccsontja törik, 4-5 hét pihi. Jól kezdődik megint... -
Rudee #81222 Lassan vége a felkészülésnek, a kis csapatokat sorra megvertük. A bajnokságban bízzunk egy hasonló folytatásban...
Igazolások: a korábban szerződtetett 4 játékos valamint a kölcsönvett ukrán mellé ketten csatlakoztak. Szintén kölcsönbe jött egy ifjú ukrán csatár a Vorksla-tól. Illetve erősítem az afrikai vonalat is, egy 26 éves zambiai válogatott csatárt sikerült megvenni 7e €-ért. 20 bajnoki gól esetén még 1.500 jár majd nekik. 2 játékost kölcsön adtam, 21 pedig végleg távozott. Ezek nagy része a tartalék csapatnál volt tavaly.
A bajnoki sorsolás megint elég kegyetlen, de ez már nem újdonság. A kupában kéne alkotni valamit a 2 elbukott döntő után, de az az érzésem, hogy most a fináléig se jutunk majd el. -
Karrier összefoglaló - 3. rész
- Az előző részek tartalmából... -
A harmadik szezonban ismét három frontos csatározásokra kellett készülni, így jöhetett a nyári keretalakítgatás. Rengeteg távozó, főleg tartalékok és lejáró szerződésűek, a legnagyobb búcsúzó talán Yaya Sanogo volt, akitől többet vártam, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. 12 millió euró bevétel, idén sem kaptam sokat alapból, dacára annak hogy garantáltam hogy nemzetközi helyen fogunk végezni, de hát az adósságok nem váltak semmivé továbbra sem. Összesen 20 millióból gazdálkodtam, ismét szükség volt pár részletre vételre.
Sajnos az Európa Ligában ismét nem sikerült bizonyítani. Egy 12 emberrel védekező Saint-Etienne kiejtett minket a csoportkör utáni első kiesési szakaszban 1-0ás összesítéssel. Bosszantó...
Akárcsak az Olasz Kupa. Szintén a negyeddöntő, szintén a Palermo, szintén B csapat. 1-2es vereség hosszabbítás után. Ezt annyira nem bántam.
A bajnokság végig fej-fej mellett zajlott a Juventussal cserélgettük egymást az élen. De úgy néz ki el kellett jönnie egy évnek a kispadon, amikor nem nyerek meg semmilyen címet. Folytattuk a tendenciát, idén is több pont, de még mindig nem elég...
Nem is akarok több szót fecsérelni erre az idényre, nagyon szerencsétlenek voltunk. A házi gólkirály Felipe Caicedo lett ismét, de nem voltam elégedett a teljesítményével, el is engedtem a következő nyáron. Az assistokat ezévben Younés Belhanda vállalta át el is nyerte a szurkolóktól az év játékosa díjat, Giovinco végig sérülésekkel küszködött az egész szezon során.
Ez volt az utolsó összefoglalás, legközelebb már az aktuális szezonból jelentkezem, ahol ezúttal a triplázás a cél, nincs mese! -
OFF (EB)
Cabaye, legközelebb kicsit pontosabban! :D -
Hát sajnos idén csak ennyi tellett a csapattól. Na majd jövőre. Az idei szezonról mindent elmond h a legeredményesebb játékosom a 17 éves Niang lett.
-
Gerard3 #81218 Bocs ezt kihagytam : megoldás :
Ha a játék valamelyik fájl bemásolása után nem indul el (nem jön be a főmenü), vagy nagy része angolul jelenik meg, akkor keresd meg a Documents and Settings\felhasználónév\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2012\Cache könyvtárat (eredetileg rejtett könyvtár), és töröld belőle a German és English alkönyvtárakat. (Windows 7 esetében a Documents and Settings helyett/mellett a Users mappában is lehet!) A cache törlése akkor is ajánlott, ha korábban felrakott magyarítást frissítesz újabb ltc-vel. -
Gerard3 #81217 Van egy nagy problémám !
Letöltöttem a magyarosítást de csak 2% változik . Sehol sem találom az Application Data könyvtárat és elő sem tudom hozni a
rejtett mappákat , könyvtárakat. (Win 7) -
egy kis OFF...mostanába én is a 3-5-2-t játszatom...:DDD
-
tisztára mintha egy megromlott házassági viszonyról olvasnék :D -
G.Freeman #81214 Nem merem megszólítani se, nehogy kizökkentsem a gólvágós formájából
-
lehet, hogy nem a leggólerősebb csatár, de hogy nem falábú az is biztos...:D nemtom miért, de kedvenc játékosaim egyike... -
geo91 #81212 falábú -
nálam bekerülne...de csak mer kedvelem :DDD -
finnman #81210 Közvélemény kutatás -
ahogy korábban írtam, a 2017/18 szezon végén lemondtam 3. csapatomnál (RM) is, és végre igazi kihívást kerestem. hosszabb keresgélés után végül a Cardiff City alkalmazottja lettem. szemeztem a Red Star 93-mal és a Leeds Utd-vel, de végül a walesi csapatot választottam. a harmadosztályt megnyerték, így újoncként vágtunk neki a szezonnak. a vezetőségi elvárások nem voltak túl magasak, viszont meglepetésre annál nagyobb átig.keretet kaptam (22m környékén). volt is nagy jövés-menés. egy apró tényt figyelmen kívül hagytam, mi szerint legalább 6 olyan játékos kell, aki 21 éves kora előtt 3 évet Angliában töltött. na ezek után jöhetett a nagy kapkodás, hogy feltöltsem/kiegészítsem a keretet ilyen srácokkal. ennek néhány, amúgy egészen kiváló játékos látta a kárát. figyelmetlen voltam.
a taktika ua., mint ami volt az Internél és a Madridnál.
a média a 20. helyre vár, ehhez képest az első 6 fordulóban tündököltünk, ahogy az a tabellán is jól látszik. pedig megmérkőztünk már többek között a Newcastle csapatával is.
a szépséghiba annyi, hogy a Ligakupa második fordulójában csúnyán kikaptunk (1-4, Burnley) - bár így legalább arra nem kell figyelni, így is rengeteg meccset játszunk. -
egy figyelmeztetést adhatnál neki, hogy szedje végre össze magát :D -
G.Freeman #81207
Legjobb játékos akihez szerencsém volt bármelyik fm kiadás alatt. Még a 34 millió is potom pénznek tűnik a 29 premier liga meccsen lőtt 48 góljához képest
-
finnman #81206 Wenger bácsi 2013 nyarán visszavonul, kiváncsi leszek ki lesz az utódja, Ütne ha átmennék a riválishoz, de soha
-
Rudee #81205 10 csapatos lenne, csak alapból az első évben volt egy visszalépő. Azt meg az aktivátorral se lehet megoldani, hogy utána újra 10 legyen a létszám. -
csak 9 kilenc csapatos a bajnokság??? wow...
azé gratula...szépen építkezel... -
Rudee #81203 Telik az idő közben: Lengyelországból, a Cracovia-tól elengedett lett válogatott szélsőt igazoltam az év végén. Illetve jött Ukrajnából egy középpályás, akit a Vorskla Poltava-val kötött együttműködési bohózatnak köszönhetően kaptunk kölcsön. Júniusban érkezik majd egy ifjú lengyel, valamint egy guinea-i védő, csak hogy mi is feketedjünk egy kicsit.
Megint új szponzor jött, 150e €-t adtak egy évre. A fizetési keretet 21.5e-ről 27e-re emelték, igazolni 26.8e-t kaptam. Szerencsére idén már a célok is realizálódtak szeretett elnökünk fejében, így most csak a kiesést kell elkerülni. Egyszerűbb lesz, mint újoncként EL-t érő helyen végezni.
A felkészülés semmi extrát nem tartogat, 8 meccs aztán csókolom. -
akkor küld el a picsába....:DD -
zEEdO #81201 Hogy tudok egyszerűen eladni játékost? :/ mert akit kirakok átadólistára senkinek sem kell, hiába ajánlgatom...