A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fyrex
    Karrier összefoglaló - 3. rész

- Az előző részek tartalmából... -

A harmadik szezonban ismét három frontos csatározásokra kellett készülni, így jöhetett a nyári keretalakítgatás. Rengeteg távozó, főleg tartalékok és lejáró szerződésűek, a legnagyobb búcsúzó talán Yaya Sanogo volt, akitől többet vártam, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. 12 millió euró bevétel, idén sem kaptam sokat alapból, dacára annak hogy garantáltam hogy nemzetközi helyen fogunk végezni, de hát az adósságok nem váltak semmivé továbbra sem. Összesen 20 millióból gazdálkodtam, ismét szükség volt pár részletre vételre.

Sajnos az Európa Ligában ismét nem sikerült bizonyítani. Egy 12 emberrel védekező Saint-Etienne kiejtett minket a csoportkör utáni első kiesési szakaszban 1-0ás összesítéssel. Bosszantó...

Akárcsak az Olasz Kupa. Szintén a negyeddöntő, szintén a Palermo, szintén B csapat. 1-2es vereség hosszabbítás után. Ezt annyira nem bántam.

A bajnokság végig fej-fej mellett zajlott a Juventussal cserélgettük egymást az élen. De úgy néz ki el kellett jönnie egy évnek a kispadon, amikor nem nyerek meg semmilyen címet. Folytattuk a tendenciát, idén is több pont, de még mindig nem elég...

Nem is akarok több szót fecsérelni erre az idényre, nagyon szerencsétlenek voltunk. A házi gólkirály Felipe Caicedo lett ismét, de nem voltam elégedett a teljesítményével, el is engedtem a következő nyáron. Az assistokat ezévben Younés Belhanda vállalta át el is nyerte a szurkolóktól az év játékosa díjat, Giovinco végig sérülésekkel küszködött az egész szezon során.

Ez volt az utolsó összefoglalás, legközelebb már az aktuális szezonból jelentkezem, ahol ezúttal a triplázás a cél, nincs mese!