A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• horrorpops
    ahogy korábban írtam, a 2017/18 szezon végén lemondtam 3. csapatomnál (RM) is, és végre igazi kihívást kerestem. hosszabb keresgélés után végül a Cardiff City alkalmazottja lettem. szemeztem a Red Star 93-mal és a Leeds Utd-vel, de végül a walesi csapatot választottam. a harmadosztályt megnyerték, így újoncként vágtunk neki a szezonnak. a vezetőségi elvárások nem voltak túl magasak, viszont meglepetésre annál nagyobb átig.keretet kaptam (22m környékén). volt is nagy jövés-menés. egy apró tényt figyelmen kívül hagytam, mi szerint legalább 6 olyan játékos kell, aki 21 éves kora előtt 3 évet Angliában töltött. na ezek után jöhetett a nagy kapkodás, hogy feltöltsem/kiegészítsem a keretet ilyen srácokkal. ennek néhány, amúgy egészen kiváló játékos látta a kárát. figyelmetlen voltam.
    a taktika ua., mint ami volt az Internél és a Madridnál.
    a média a 20. helyre vár, ehhez képest az első 6 fordulóban tündököltünk, ahogy az a tabellán is jól látszik. pedig megmérkőztünk már többek között a Newcastle csapatával is.
    a szépséghiba annyi, hogy a Ligakupa második fordulójában csúnyán kikaptunk (1-4, Burnley) - bár így legalább arra nem kell figyelni, így is rengeteg meccset játszunk.