A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• FMfan
    Üdv! Én egy online játékról szeretnék most beszámolni, amit az egyik haverommal kezdtünk. Mivel itt az EB, ezért válogatottakhoz mentünk, ő az angolokat választotta, míg én a spanyolokat. A csoportból mind a ketten könnyen mentünk tovább, én 9, ő 7 ponttal. A negyeddöntőben ő a Portugál csapatot verte ki, én pedig a dánokat. Az elődöntőben a sors egymás ellen hozott össze minket, amiből ő jött ki jól, 1-0-ás sikert aratott ellenem. Végül meg is nyerte az EB-t. Anglia mecsei az EB-n
    [URL=http://www.kephost.com/view3.php?filename=5xoyzj4c3mn7995dvlqp.png]Spanyolország meccsei az EB-n

Egymás elleni meccsünk
    Ő ment tovább az angolokkal, addig én a Franciák elleni VB selejtező vereség után azonnali hatállyal lemondtam a Spanyol válogatott éléről, és mivel a haverom kedves volt, ajánlott unkát az angol U21-eseknél. Ahogy odaérkeztem pár hétre rá egyből helytállnom kellett, az EB selejtező rájátszásában az olaszokkal kellett megküzdenem.. Az első meccset idegenben játszottuk, meg is szereztük a vezetést, de aztán egy öngóllal egyenlített Olaszország, majd még lőttek kettőt, így 3-1-es előnnyel készülhettek a visszavágóra. A visszavágó egy kimondottan izgalmas találkozó lett. A 2.percben már vezettek az Olaszok egy 11-es góllal, de Chamberlain a félidő vége előtt egyenlített. A 70.percben kiállítás sorsára jutott a jobb hátvédem, Flanagan, jó barátom annyira bízott bennem, hogy azt mondogatta, hogy itt a vége.. 73.percben Chamberlain még egyszer betalált, így 2-1-el átvettük a vezetést, de ez még mindig nem volt elég a továbbjutáshoz..Aztán már én is kezdtem elhinni, hogy itt a vége, de a 90+3-ban jött Wilshere és a hosszabításba lőtt minket. Ott nem történt semmi, míg a 11-es párbajjal kiharcoltuk a továbbjutást. EB selejtező, U21
    Olaszok elleni dráma
    É akkor jöhetett nyáron az EB..szerencsére egyetlenegy sérültem sem volt. A csoportomba Németország,Spanyolország és Franciaország került.. Első meccsen a Németeket vertük 1-0-ra, Welbeck góljával. Másodikon Spanyolokat is 1-0-ra, szintén Welbeck góljával, míg a Franciákat kiütöttük 3-0-ra, Welbeck 2 góljával, és még Wilfried is betalált. Csoportelsőként, kapott gól nélkül jutottunk tovább az elődöntőbe , ahol Norvégiát kaptuk, és elég simán, 1-2-re vertük őket. Jöhettek a döntőben ismét a Németek..70.percben elmentünk 2-0-ra, aztán 79.percben szépítettek, de ledolgozni már nem tudták a hátrányt, így megnyertük a tornát.
    EB meccsek
    Győztes keret
    Míg én az EB-n szerepeltem, addig a felnőtt válogatott, Peti irányításával a konföderációs kupán tette tiszteletét. A csoportból nagyon könnyen jutott tovább ő is, az elődöntőben pedig a címvédő/rendező Brazíliát kapta. Még itt is továbbjutott, de a döntőben 1-0-ról kapott ki a spanyolok ellen, hosszabítással.
    Konföderációs kupa
    Köszi ha elolvastad, és nocsi, hogy picit hosszúra sikeredett.