104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Zenszkij
    hanyadik évben jársz?
  • bexinho
    Privátban válaszoltam!

Más: Tottenham ellen hazai pályán 1-0-ra győzedelmeskedtünk a BL elődöntőben. A mérkőzés végig kiegyenlített volt. 18-18 kapuralövés, még futott km-ben is megegyeztek a számok. Viszont volt egy Bazán-om, illetve egy szögletlehetőség a 85. percben, amit kihasználva megszereztük a győzelmet érő gólunkat (fejjel).
  • stYme
    Sziasztok!
    Most regisztráltam a fórumra, 2-3 éve játszom ezzel a játékkal. Újpest és Chelsea szurkoló vagyok. Most van egy karrierem 4. évemet fogom befejezni és utána jelentkezem beszámolóval :D mindenkinek gratulálok és sok sikert. Még egy kérdésem lenne, bexinho a magyar stadionos background honnan van. Előre is kösz, jó managerezést mindenkinek!
  • lechero
    Hogy a viharba ne? Persze :)
  • zEEdO
    Atalanta karrier iránt érdeklődik valaki? :D
  • bexinho
    Ligakupa döntőt sikerült ismét megnyernem... már számolni se számolom hányadjára. Viszont a tavalyi 61ezres nézőszámrekordot sikerült megdönteni:

• Zenszkij
    igen
  • Casso7
    srácok az új patchet ha felrakom nehezebb lesz a játék?
  • horrorpops
    véget ért a harmadik szezonom a Cardiff élén. összességében ugyan elégedett vagyok, de végül nagyon keserű szájízzel megyünk el nyaralni.
    a szezont az igazolásokkal kezdtem.

az igazolások közül főleg az ingyen érkezettek váltak be. Hopen remek fogás volt. balszélsőként indult, végül a középpálya közepén vált be igazán visszavont irányítóként (12 asszisztot osztott ki). Moreno Ortizt a Madrid elengedte év végén, nálam jolly joker szerep jutott neki, amit meg is hálált a maga 16 góljával!
    a legdrágább vételemmel, Krznarral viszont nagyon befürödtem. a scout szerint a legjobb kp-m, a szezont mégis 6,78 átlaggal zárta. neki -a norvéggal ellentétben- nem találtam a helyét.
    a szezon első kupája a Ligakupa volt. az elődöntő első mérkőzéséig semmi baj nem volt, magabiztosan készültem a címvédésre. aztán jött egy óriási pofon...

ezután úgy gondoltam, hogy kárpótoljuk majd magunkat az FA Kupában. nagyra törő vágyaim hamar kihunytak, a másodosztályt a mezőny végén záró Rotherham ejtette ki a B csapatomat.

időközben ugye bár a BL-ben is helyt kellett állnunk. na ez volt az a sorozat, ahol nem várt remeklést produkáltunk. a csoportkörben majdnem kihullottam, de utána a PSG-t nagyon megaláztam, a Leverkusen ellen mázlival, de továbbmentem, és végül a későbbi győztes BVB idegenben lőtt gólokkal tudott csak megállítani minket.

és akkor jöjjön a félig meddig fekete leves, a bajnokság. ugye bár tavaly a harmadik helyen végeztünk, de kereken 20 pontra voltam az első helyezett Arsenaltól. idén végig az élmezőnyben voltunk (nem voltunk az ötödik helynél hátrébb), és felváltva előzgettük egymást az Arsenallal. amikor ők végre elfáradtak, főnixmadárként feltámadt az Olajkút SE, akik gyorsan a nyakamra jöttem, sőt, el is léptek 8 ponttal. ha így nyerik meg a bajnokságot, egy szavam se lenne. de volt egy négy meccses nyeretlenségük, így felzárkóztam rájuk. ekkor jött nálam a krach. négy meccsen csupán négy pontot gyűjtöttem, pedig csak olyan csapattal játszottam, akiket simán vernem kellett volna. a legfájóbb az idény végén kieső hazai vereség a S'oton ellen. ahogy a képen is látszik, az a vereség a bajnoki címünkbe került...

az utolsó körben én ikszeltem a CFC vendégeként, a City simán nyert idegenben (de jobb a gólkülönbsége, úgyhogy nem lett volna elég az egy-két gólos győzelem).
    ezek eredményeként jelenleg elég vegyes érzelmeim vannak. úgy voltam vele, hogy ha bajnokságot nyerek velük, lemondok. a szerződésem a jövő év végén jár le, még gondolkodom, hogy kitöltöm-e azt a maradék egy évet, vagy odébb állok. minden esetre egy-két napra azt hiszem jegelem a játékot.
    bár hogy is lesz, remek kaland volt felfuttatni ezt a walesi klubot.
  • bexinho
    A képet lefelejtettem:

• bexinho
    Összejött! Első meccs rizikós volt (2-2 idegenben), majd a visszavágón megmutattuk, hogy képesek vagyunk jól focizni is (1-1). Hazai meccsen több esélyünk volt, mint a München-nek. Az elődöntő viszont kicsit Európa Kupásan néz ki... csapatok nevét olvasva.
  • Zenszkij
    Rendkívül pikáns karriernek tűnik. Várjuk a jelentéseket :).
  • bakkerman
  • karajjj
    már aláírt
  • bakkerman
    én csak arról tudtam eddig,hogy a tegnapi napon nem edzett a csapattal,akkor ezek szerint Barcikára ment próbajátékra. Remélem nem felel meg az ottani vezetőségnek,és visszatér Barcelonaba,nagy veszteség lenne!
  • karajjj
    egy kis off:
    Messi Barcikára igazolt, katt
  • Fisicofan
    Áááá ezt már nem akarom elhinni, 4/4 az MTK is meg mi is, erre ők érthetetlen módon 6-1-re kikapnak Baján, mi meg furcsa mód az utolsó 5 percben 2-0-ról ikszre adjuk le a meccset a Szeged ellen.... Tisztára mint az utolsó őszi fordulóban... Na mind1, most jön velük a rangadó, ha győznénk akkor 5 pontra csökkenhetne a hátrányunk
  • Utley
    Ez igen!!!Én nagyon várom az összefoglalót,mert az ilyenek adják meg a játéknak a sava,borsát :) Sok sikert!!!!
  • Fisicofan
    Az egyetlen téli szerzeményem Veszprémbe, a malawi válogatott 19 éves leendő sztárja jól bekezdett, a tavasz első meccsén csereként beállva győztes gólt szerzett az Ajka elleni rangadón :D Az MTK is győzelemmel kezdett, nem tudom lesz-e esélyünk a 9 pontos hátrányt ledolgozni, majd 14 forduló múlva eldől :)
  • Roland10
    Real Marid 1. Félév

Ezzek a Kerettel indultunk neki a szezonnak. Érkezett Modric, Neymar és most januárban Lucas Moura, szóval neki még nincs játszott meccse itt.

Legelső kupám amit behúztam, Szuperkupa a Barca ellen.
    Odavágó
    Visszavágó

BL-ben nem kaptunk valami erős csoportot, és lazán megnyertük.
    Első kiesési szakasz meccsei.

Január 3.-án jelenleg így áll a tabella, a Barcával kezdünk elhúzni, de egy 10 pontos különbség után viszonylag elég szoros.

Az Aranylabda nem hozott nagy meglepetést.

Íme az év Csapata és az év Játékosa.
  • Fabio Capello
    A Brisbane elleni rangadó döntetlenre végződött, szomorú vagyok, hogy nem nyertünk, de nagyon kiegyenlített mérkőzés volt, közel azonos statisztikákkal. Egyedül a bíróval nem vagyok megelégedve, gyakorlatilag minden apróságra sárgát villantott, mondjuk számítottam is rá, mert a játék előtt négy meccsen 32 sárgát és 5 pirosat osztott ki... :D

Kép most csak linkben, mert nagy:

Végeredmény+statisztikák

Mindenesetre, 3 meccs után az első helyen állunk, két győzelem, egy döntetlen.

#82567 - köszönöm!
  • horrorpops
    nos kérlek szépen, a skin neve opz beam4. itt egy link -bár én már nem tudom honnan szedtem le, használd egészséggel: http://www.fmformation.net/fm2012-skins/64984-opz-beam4-v-2012-skin.html#.UAZ4K5Fc_Sg
  • bakkerman
    fasza...ugye a 3. selejtező körben kapcsolódunk be,aminek az első meccse augusztus 1.-én lesz,a Standard Liege ellen,na már most az a helyzet,hogy az új igazolások ezen a napon csatlakoznak a kerethez,de a BL-re a nevezést már július végefele lekellett adni,azaz akikért komoly euró milliókat(SZÁZMILLIÓKAT) adtam (Berezutsky tesók,Mamaev,Ter Stegen,Epureanu,Simone Pepe),nem játszhatnak a BL selejtezőkben,sőt,mivel fordulónként 1 változtatás lehetséges a nevezettek között,így ha bejutunk a csoportkörbe,ott se játszhatnak,így felejtős a nyolcaddöntős álmom...ááá nem hiszem el,nagyon bivaly keretet állítottam össze,szó szerint minden posztra van két azonos képességű emberem...a BL-ben így nagyon lefogunk szerepelni :// na mind1,a bajnokságot meg kell nyernünk idén nincs mese,a 139 misinek el kell kezdeni visszafele jönni
  • bakkerman
    kiszemeltjeim: Pavel Mamaev,Seydou Doumbia,Vagner Love CSZKA gyengítő projekt ASD:ASSDG pénz van,szóval no para
  • farferi
    Nem kicsit volt hajtépős meccs, az enyémeket rúgják agyon és mégis tőlem állítanak ki két embert.Hogy nyertem meg azt nem tudom, mert a kiállítás után már csak lepörgettem a szöveget.
  • farferi

• bakkerman
    na letoltam az első szezonomat az Anjival
    szezon előtti igazolások
    bajnokság végeredmény
    orosz bajnokság statisztikák

a kupával nem szöszöltem sokat,első fordulóban valami Urál menti falusi csapat ellen kiküldtem a komplett ifit,ki is szoptunk simán,nagyon nem rendített meg a dolog :D nyáron a BL selejtező 3. fordulójában kapcsolódunk be,jó lenne bejutni a főtáblára,és megnyerni a bajnokságot. Sok gólt kaptunk,így érkezni fog egy kapus,és a védelmet is rendbe kell raknom. a középpálya,és a támadósorunk rendben van,megüti a BL szintet
  • Forza Italia
    Szép jó reggelt .

Menyerük az Európai Szuperkupát

Igazolásaim
  • Huni92
    nem leszek szőrösszívű és ezúttal nem törlöm, mert sokat melóztál vele, meg szerencsére spoilerben vannak a képek, de legközelebb méretezd át őket vagy csak linkként tedd be :)
  • Neoncsoves
    hiába saját város (Dunaújváros) én nem tudok leülni velük játszani... fos csapat meg kell hagyni :D
  • bfrenk
  • Szycsu
    Csak elbasztam... No nem a szerkesztést, a fogalmazást: *BL Top11 több, mint 1 HARMADÁT mi adtuk* akart lenni... Whatever, mind2 helytálló :D
  • Szycsu
    LOSC Lille Métropole 2012/2013
    (Football Manager 2011)

A szezon előtt a Média a 3. helyre várt minket és a bukik sem tartották többre a csapatot, de, mint címvédő, Én többet szerettem volna, többet akartam.
    Ennek érdekében, a vezetőségtől kapott pénzt el is költöttem új játékosokra: Átigazolások
    Gervinho-t sajnáltam, de Dzsudzsák kiválóan helyettesítette a jobb szélen és az érkezőkre sem lehet panasz: Keret
    Akik neve mellett nem sok játék szerepel, a tarcsiban voltak és igen jól teljesítettek, megnyerték a bajnokságot, ahogyan az U19 is, fordulókkal a vége előtt.

Az idény első komolyabb megmérettetése a Francia Bajnokok Kupája, vagyis a Szuperkupa volt.

További hazai kupák:
    Idén mindkét kupában tovább meneteltünk, mint eddig bármikor Francia kupa...
    .... sőt: Ligakupa
    Ezzel a sikerrel idén már a 2., összességében a 3. trófeámat nyertem a Lille kispadján

Bajnokság:
    Mint már említettem, címvédőként vághattunk neki a szezonnak, mindenki, legfőképpen a két nagy a mi fejünket szerette volna. Nem voltunk annyira gólerősek, mint tavaly, de sokkal meggyőzőbb volt a játékunk. Ennek is köszönhetjük, hogy megvédtük címünket!
    meccsek 1 / meccsek 2
    Egyik legnagyobb fegyverünk idén a kapusunk volt, de mellette számos mezőnyjátékos kiemelkedett, közöttük a Liga legjobb játékosának is megválasztott Eden Hazard
    A csapat gólkirálya nagy meglepetésemre nem más, mint Dzsudzsák Balázs lett....
    ... míg a legtöbb gólpasszt, a csapat irányítója, Yohan Cabaye adta.
    Játékos statisztikák / Bajnokság

Bajnokok Ligája:
    Tavaly keservesen szerepeltünk... Kiestünk a csoportból és az EL-ben sem tudtuk azt a színvonalat hozni, mint legelső idényemben. Idén egyértelműen azt a célt tűztem ki a srácok elé, hogy az egyenes kieséses szakaszt el kell érni. Olyannyira belejöttek a srácok, hogy a végén magam sem hittem a szememnek. A kieséses szakaszban minden egyes meccset élmény volt végignézni, különösen a Valencia elleni visszavágót. De ne is szaporítsuk tovább a szót: Megnyertük a BL-t, nem kis meglepetésre!
    Olyannyira jó volt a csapat, hogy a BL Top11 több, mint 1 negyedét mi adtuk: BL Top 11

Jövőre nehéz lesz ezt megismételni, de ha lehetek egy kicsit telhetetlen, mindenhol meg szeretném védeni a címünket és további két (Európai Szuperkupa és Francia Kupa) serleggel szeretném bővíteni a szekrényt.

Kösz, hogy elolvastad! (Kiderül, mennyire csesztem el a szerkesztést in 3...2..1..)
  • gneoka
    én nem igazán szeretem a kiscsapatokat, kisebb ligákat
    mindig megunom elég hamar , meg nem tudok érzelmileg kötődni a csapathoz igazából nem tudok úgy örülni egy győzelemnek vagy bajnoki címnek (tudom fura vagyok)

most az a célom hogy a csapatom fiatal saját nevelés legyen illetve az új stadion
  • Rot
    pedig de . 1-2-t legalább is biztosan, de ne kérdezd melyik szezonban melyiket, mert nem nyomom most végig megint.

Amúgy szép összefoglaló lett, mondjuk a 92. percben BL-t veszíteni, 6 szezon után nem lehet valami kellemes. :) De ha már így klubszinten nagyjából mindent elértetek, akkor a nagyválogatottak megtartása mellett megpróbálhatnátok esetleg valami kisebb ligát felhozni, együtt, ha érted, mire gondolok.
  • gneoka
    egész délután ezt gépeltem :) remélem nem cseréltem össze a képeket XD
  • gneoka
    Nos én is írnék akkor egy hosszabb hangvételű karrier beszámolót képekkel, hátha érdekel valakit :)
    egy barátommal (továbbiakban Ádám) játszom online
    minden eredményhez rakok képet , akit érdekel az a spoiler után megnézheti

a kupákról külön nem írok, ez Ádámnak minden csapattal minden évben meglett, nekem a második és az utolsó szezont leszámítva szintén mindig
  • gneoka

2016/2017
    Ádám
    bajnok
    igazolásai :

Jómagam
    ez a második év amikor a spanyol kupát nem sikerült begyűjteni a döntőben a valenciától kaptam ki
    igazolásaim: sajnos belefutottam szerintem egy bug-ba de az

előző szezon elejétől fogva havi 25 milliós loyalti bonuszt vont le a játék nem értem hogy miért, mindenesetre ezt játékos eladásokkal

próbáltam kompenzálni az idősebb jónevü sztárjaimat adtam el érkezőm alig volt
    bajnokság:
    újra bajnoki címet ünnepelhettem káprázatos 164!! rúgott és mindössze 19 kapott góllal ebben a szezonban lettek az első szezonban vett

játékosaim alap emberek

Bajnokok ligája
    adám az első körben a leverkusent verte majd az arsenal következett miután volt "fiai" az inter ellen játszhatott és győzelmével a

döntőben találta magát
    én az örök mumu másik francia csapatot (OM) leküzdve a liverpoolt kaptam akit ismét derekasan megvertem hogy a bayern ellen az

elődöntőben bosszút álhassak (ami nem sokon múlott) és én is a döntőbe jussak
    itt idegőrlő csata vette kezdetét a 10 perc környékén megszerezte a vezetést ellenem és lejátszott a pályáról rengeted formáció és

taktikai utasítás változtatás után végül is emberhátrányban sikerült egyenlítenem majd a 92 percben (amikor már mindketten a

hosszabbításra készülődtünk) megszereznem a győztes gólt és a második bajnokok ligája győzelmemet

a szerintem bug loyalty bónusz sergio ramos eladásával (vagy szimplán csak az idő múlásával? sose tudom meg..) de megszűnt
    úgyhogy ismét elkezdek félrerakni és spórolni hogy egy nagy álmomat valósítsam meg és új stadiont építtessek :)

ha ne adj isten érdekel valakit még a továbbiak akkor arról is szívesen írok , francia fiaimmal nagyon várom a vb-t például
  • gneoka

2015/2016
    Ádám
    bajnok
    elfogadta az orosz szövetségi kapitányi posztot
    igazolásai :

Jómagam

igazolásaim: ismét csak fiatalok illetve holland nagy

tehetségek ugyanis a vb után elfogadtam a holland válogatott szövetségi kapitányi posztját és elindultam velük az eb kvalifikációra
    bajnokság:
    ismét meglett a bajnoki cím a barca a kiöregedett játékosokat nem tudta megfelelően pótolni ezért csak a harmadik helyen végzett

Bajnokok ligája
    adám az első kieséses körben rögtön a bayer münchent kapta akitől ki is kapott , én a lyont igen jó arányban verve az OM-en éppen hogy

tovább jutva az elődöntőben elnáspángoltam a liverpoolt és a döntőig jutottam ahol talán túlzottan is elbíztam magam a korábbi jó

eredmények és a bayern elleni eddigi meccseim összképe alapján , alul maradtam és ezüst éremmel távoztam :(

2016 európa bajnokság:
    Kicsit öregecske csapatommal a csoport kört veretlenül zártam
    majd az első kiesésben Skóciát vertem
    második körben rendkívül kiegyenlített meccsen a végén idegőrlő 11es párharc során tovább jutottam menetelésem egészen az elődöntőig

tartott ahol a későbbi győztes Németország vert ki

az eb után elfogadtam a francia válogatott kinevezését mert rengeteg jó fiatal francia játékosom volt és elhatároztam hogy belőlük építek csapatot

• gneoka
    2014/2015
    Ádám bajnokságait innentől nem linkelem képekkel mert mindegyiket hatalmas fölénnyel nyeri
    ezt az egyet talán mégis linkelem mert veretlenül lett bajnok
    igazolásai :
    Bajnokság:

Jómagam

igazolásaim: szintén fiatal tehetségek , távozó oldalon itt

sikerült végre megszabadulnom llorentétől és nuri sahintól akik habár kétség kívül nagyszerű játékosok de egyáltalán nem illettek bele az

én játékfelfogásomba ( llorente éppen ezért óriási bukta igazolás volt részemről)
    bajnokság:

Bajnokok ligája
    adám a shaktar kispadján elsőre az európa ligában próbált szerencsét a csoport harmadik helyezéssel (ott az első körben búcsúzott)
    én először a liverpoolt majd a bayer munchent elverve (de nagyon jutottam elődöntőbe ahol az arzenált aláztam meg (nem tudok rá jobb szót

:P)
    végül a döntőben a meglepően szívós porto ellenében végül is meglett a hőn áhított első bajnokok ligája győzelmem