A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Szycsu
    LOSC Lille Métropole 2012/2013
    (Football Manager 2011)

A szezon előtt a Média a 3. helyre várt minket és a bukik sem tartották többre a csapatot, de, mint címvédő, Én többet szerettem volna, többet akartam.
    Ennek érdekében, a vezetőségtől kapott pénzt el is költöttem új játékosokra: Átigazolások
    Gervinho-t sajnáltam, de Dzsudzsák kiválóan helyettesítette a jobb szélen és az érkezőkre sem lehet panasz: Keret
    Akik neve mellett nem sok játék szerepel, a tarcsiban voltak és igen jól teljesítettek, megnyerték a bajnokságot, ahogyan az U19 is, fordulókkal a vége előtt.

Az idény első komolyabb megmérettetése a Francia Bajnokok Kupája, vagyis a Szuperkupa volt.

További hazai kupák:
    Idén mindkét kupában tovább meneteltünk, mint eddig bármikor Francia kupa...
    .... sőt: Ligakupa
    Ezzel a sikerrel idén már a 2., összességében a 3. trófeámat nyertem a Lille kispadján

Bajnokság:
    Mint már említettem, címvédőként vághattunk neki a szezonnak, mindenki, legfőképpen a két nagy a mi fejünket szerette volna. Nem voltunk annyira gólerősek, mint tavaly, de sokkal meggyőzőbb volt a játékunk. Ennek is köszönhetjük, hogy megvédtük címünket!
    meccsek 1 / meccsek 2
    Egyik legnagyobb fegyverünk idén a kapusunk volt, de mellette számos mezőnyjátékos kiemelkedett, közöttük a Liga legjobb játékosának is megválasztott Eden Hazard
    A csapat gólkirálya nagy meglepetésemre nem más, mint Dzsudzsák Balázs lett....
    ... míg a legtöbb gólpasszt, a csapat irányítója, Yohan Cabaye adta.
    Játékos statisztikák / Bajnokság

Bajnokok Ligája:
    Tavaly keservesen szerepeltünk... Kiestünk a csoportból és az EL-ben sem tudtuk azt a színvonalat hozni, mint legelső idényemben. Idén egyértelműen azt a célt tűztem ki a srácok elé, hogy az egyenes kieséses szakaszt el kell érni. Olyannyira belejöttek a srácok, hogy a végén magam sem hittem a szememnek. A kieséses szakaszban minden egyes meccset élmény volt végignézni, különösen a Valencia elleni visszavágót. De ne is szaporítsuk tovább a szót: Megnyertük a BL-t, nem kis meglepetésre!
    Olyannyira jó volt a csapat, hogy a BL Top11 több, mint 1 negyedét mi adtuk: BL Top 11

Jövőre nehéz lesz ezt megismételni, de ha lehetek egy kicsit telhetetlen, mindenhol meg szeretném védeni a címünket és további két (Európai Szuperkupa és Francia Kupa) serleggel szeretném bővíteni a szekrényt.

Kösz, hogy elolvastad! (Kiderül, mennyire csesztem el a szerkesztést in 3...2..1..)