A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• horrorpops
    véget ért a harmadik szezonom a Cardiff élén. összességében ugyan elégedett vagyok, de végül nagyon keserű szájízzel megyünk el nyaralni.
    a szezont az igazolásokkal kezdtem.

az igazolások közül főleg az ingyen érkezettek váltak be. Hopen remek fogás volt. balszélsőként indult, végül a középpálya közepén vált be igazán visszavont irányítóként (12 asszisztot osztott ki). Moreno Ortizt a Madrid elengedte év végén, nálam jolly joker szerep jutott neki, amit meg is hálált a maga 16 góljával!
    a legdrágább vételemmel, Krznarral viszont nagyon befürödtem. a scout szerint a legjobb kp-m, a szezont mégis 6,78 átlaggal zárta. neki -a norvéggal ellentétben- nem találtam a helyét.
    a szezon első kupája a Ligakupa volt. az elődöntő első mérkőzéséig semmi baj nem volt, magabiztosan készültem a címvédésre. aztán jött egy óriási pofon...

ezután úgy gondoltam, hogy kárpótoljuk majd magunkat az FA Kupában. nagyra törő vágyaim hamar kihunytak, a másodosztályt a mezőny végén záró Rotherham ejtette ki a B csapatomat.

időközben ugye bár a BL-ben is helyt kellett állnunk. na ez volt az a sorozat, ahol nem várt remeklést produkáltunk. a csoportkörben majdnem kihullottam, de utána a PSG-t nagyon megaláztam, a Leverkusen ellen mázlival, de továbbmentem, és végül a későbbi győztes BVB idegenben lőtt gólokkal tudott csak megállítani minket.

és akkor jöjjön a félig meddig fekete leves, a bajnokság. ugye bár tavaly a harmadik helyen végeztünk, de kereken 20 pontra voltam az első helyezett Arsenaltól. idén végig az élmezőnyben voltunk (nem voltunk az ötödik helynél hátrébb), és felváltva előzgettük egymást az Arsenallal. amikor ők végre elfáradtak, főnixmadárként feltámadt az Olajkút SE, akik gyorsan a nyakamra jöttem, sőt, el is léptek 8 ponttal. ha így nyerik meg a bajnokságot, egy szavam se lenne. de volt egy négy meccses nyeretlenségük, így felzárkóztam rájuk. ekkor jött nálam a krach. négy meccsen csupán négy pontot gyűjtöttem, pedig csak olyan csapattal játszottam, akiket simán vernem kellett volna. a legfájóbb az idény végén kieső hazai vereség a S'oton ellen. ahogy a képen is látszik, az a vereség a bajnoki címünkbe került...

az utolsó körben én ikszeltem a CFC vendégeként, a City simán nyert idegenben (de jobb a gólkülönbsége, úgyhogy nem lett volna elég az egy-két gólos győzelem).
    ezek eredményeként jelenleg elég vegyes érzelmeim vannak. úgy voltam vele, hogy ha bajnokságot nyerek velük, lemondok. a szerződésem a jövő év végén jár le, még gondolkodom, hogy kitöltöm-e azt a maradék egy évet, vagy odébb állok. minden esetre egy-két napra azt hiszem jegelem a játékot.
    bár hogy is lesz, remek kaland volt felfuttatni ezt a walesi klubot.