A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• gneoka

2016/2017
    Ádám
    bajnok
    igazolásai :

Jómagam
    ez a második év amikor a spanyol kupát nem sikerült begyűjteni a döntőben a valenciától kaptam ki
    igazolásaim: sajnos belefutottam szerintem egy bug-ba de az

előző szezon elejétől fogva havi 25 milliós loyalti bonuszt vont le a játék nem értem hogy miért, mindenesetre ezt játékos eladásokkal

próbáltam kompenzálni az idősebb jónevü sztárjaimat adtam el érkezőm alig volt
    bajnokság:
    újra bajnoki címet ünnepelhettem káprázatos 164!! rúgott és mindössze 19 kapott góllal ebben a szezonban lettek az első szezonban vett

játékosaim alap emberek

Bajnokok ligája
    adám az első körben a leverkusent verte majd az arsenal következett miután volt "fiai" az inter ellen játszhatott és győzelmével a

döntőben találta magát
    én az örök mumu másik francia csapatot (OM) leküzdve a liverpoolt kaptam akit ismét derekasan megvertem hogy a bayern ellen az

elődöntőben bosszút álhassak (ami nem sokon múlott) és én is a döntőbe jussak
    itt idegőrlő csata vette kezdetét a 10 perc környékén megszerezte a vezetést ellenem és lejátszott a pályáról rengeted formáció és

taktikai utasítás változtatás után végül is emberhátrányban sikerült egyenlítenem majd a 92 percben (amikor már mindketten a

hosszabbításra készülődtünk) megszereznem a győztes gólt és a második bajnokok ligája győzelmemet

a szerintem bug loyalty bónusz sergio ramos eladásával (vagy szimplán csak az idő múlásával? sose tudom meg..) de megszűnt
    úgyhogy ismét elkezdek félrerakni és spórolni hogy egy nagy álmomat valósítsam meg és új stadiont építtessek :)

ha ne adj isten érdekel valakit még a továbbiak akkor arról is szívesen írok , francia fiaimmal nagyon várom a vb-t például