104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
FMfan #83155 Sziasztok! Folytattam a Lootusos karrierem:D Korabban emlitettem, hogy a kupbana sosincs szerencsem..szerencsere most meghizott a csapat hazimalaca... a 2.forduloban csatlakoztunk be, a Sillamae Kälev ellen, akik most jol allnak a bajnoksagban, elso 3-ban vannak, es vertuk oket 2-1-re. Aztan megkaptuk a 16kozott a 2.osztalyu Tartu FC Santost, akiket laza 2-0al vertuk ki. Aztan jott az elso osztalyban gyengelkedo Vaprus..
Rendes Jatekido ; 11-sek . A bajnoksagban mindosszówe a 6.helyen allunk 25 fordulo utan, kieses nem fenyeget, de nagyon az elmezony kozeleben sem vagyunk, igy a kupaba kell mindent beleadnom, hogy szerepelhessek az EL-ben. -
stYme #83154 Gyerekek, először is elírtam nem a negyedik hanem a harmadik szezonom volt. Nagyon durva volt a vége.. majd írók róla pár sort csak.. pénzügyileg nem zártuk jól az évet... és rendet szeretnék először tenni :D -
Nem tűnik egy túl jó játékosnak, nagyon-nagyon lassú, és a technikai értékei is csak "elmegy" szinten vannak.
Az Nb1-be az első 3-4 évben érdemes olyan játékosokat igazolni, akik nagyon gyorsak (acc és pace 15 fölött). A többi értékük lehet nagyon gagyi is, mégis ez a gyorsaság elég kezdetben és sokkal többet számít egy csatárnál is, mint egy jó befejezés pl.
Írnék egy kis beszámolót hogy mire jutottam a Fradival az első évben, de igazából szarakszik a noob, úgyhogy majd később... -
00mate #83152 Valaki megvette már Martín Lucero-t? Ha igen, milyen szerepkörben játszotta az illető? Én sehogy sem jövök rá, hogy milyen szerepkör lenne neki a jő, pedig már 2 éve nálam van, és nem szerez annyi gólt(pedig a helyzetei megvannak)... :/ -
stYme #83151 4 vereség* bocs a hibáért. -
stYme #83150 2 mérkőzés van hátra az 4. szezonomból az Újpesttel. A tavaszi kezdet előtt magabiztosan vezettük a tabellát, aztán majdnem szívrohamot kaptam amikor az első öt bajnoki meccsen a mérlegünk 1 döntetlen, 1 vereség volt:(!) Kicsit se voltam ideges... de most 1 ponttal vezetünk a Nyíregyháza előtt és a Honvéddal illetve a Videotonnal játszunk. -

-
dió de szar....te meg túl jó vagy :D -
féltáv
-
Véget ért egy újabb év. Szezon elején a BL selejtezőkre való készülődés miatt ment a nagy kutakodás olyan játékosok után akik képesek valami maradandót alkotni. Hát akkora jövés menés nem lett a dologból. Selejtezőkön kisebb nagyobb nehézségekkel túlverekedtük magunkat, a BL csoportkör elérésével bőven túlszárnyaltuk az elvárásokat. Azért a csoportkörért járó lóvé nem jött rosszul a csapatomnak. Közben míg a bl-re összpontosítottunk a bajnokságban gyengén szerepeltünk. Első meccsünkön a bl ben legyőztük az Ajaxot 2-1, majd a csoportot az egymás elleni eredmények miatt a 3. azaz európa ligás helyen végeztünk. A sorsolás nem kedvezett nekünk a Málaga együttesét kaptuk. Itt tudtam h csak a tisztes helytállás a cél, ezért nem tartalékoltam innentől a bajnokságba. Kezdtünk is felzárkózni, hála a Debrecen sorozatos bakijainak. Sejtéseim jók voltak a Málaga 3-0 összesítéssel búcsúztatott minket. Beköszöntünk majd azzal a lendülettel el is hagytuk az EL sorozatot. Maradt az NB1 és a kupák. A januári igazolásoknál 3 csatárt szerződtettem. Szabics Imre és két afrikai játékos érkezett. A bajnokságban egyre jobban jöttünk fel és 4 fordulóval a vége előtt megelőztük a Debrecent hiszen elhoztuk tőlük a 3 pontot. (1-3 nyertünk). Innentől a kezünkben volt a sorsunk és már nem hibáztunk 4 ponttal megnyertük az NB1 idei kiírását. Liga kupában végig jó teljesítményt nyújtva , a döntőben a paksot verve 2-0 nyertünk. A magyar kupát a Vidi ellen tizikkel elbuktuk.
-
00mate #83145 Vagy beszéljem meg vele, hogy maradjon még egy évet? :D -
00mate #83144 Ha egy játékosom el szeretne menni egy nagyobb klubba, akkor inkább engedjem el, vagy tartsam meg? -
Rot #83143 Egyáltalán nem, és részben igen.
Az egész keretben azt hiszem olyan 6-7 nem eu-s van (azok a brazilok, meg 1 argentin), de közülük kezdő szintű játékos csak 4 (a maradék tavaly még befért, idén már nem, de nem sikerült még túladni rajtuk). A többi meg igen, kettős állampolgárságú, erre külön ügyeltem természetesen, így ebben a szezonban eddig egyszer sem volt gondom a szabállyal.
00mate:
Hű, a kupamenet nem semmi, engem bezzeg első körben kimákolt a retkes MTK.. :D Na majd idén, még benn vagyunk végülis..
-
Rudee #83142 Nem túl sok a légiós? Vagy a sok brazil az mind kettős állampolgár? -
00mate #83141 Most épp azon agyalok, hogy taktikát változtassak, mert el akar menni egy nagyobb klubba a gólvágóm, és hát helyettese nem nagyon lenne, ezért gondolkozok el azon, hogy eladom, és átváltok 1 csatáros játékra... -
2 meccs, és vége a szezonnak, Ha az Újpest hazaiban megveri a Lokit, a Paks meg x-szel velük Debrecenben, mi pedig megnyerjük a kövi két meccset, bajnokok vagyunk... Durva, de ebben a játékban bármi megtörténhet. Természetesen tudom, mind2 csapatot halálra verik majd dehát ez van..:D később írok hosszabb beszámolót:)
szerk.:
Hát, sajnos ez van, a lokinak sikerült megvédenie a bajnoki címet és a kupát is behúzta.
Ráadásul a Honvédnak pont most kellett x-elnie velem... :D
Először is, a talán legfontosabb, az EL:
A 4. selejtező körig jutottunk, ahol a végső győztes VfB Stuttgart búcsúztatott minket.. Eleinte azt mondtam, hogy nem érdemeltünk ellenük vereséget, de szépen helytállt a német csapat. Nagy meglepetésemre bejutott a Rubin Kazany is a legjobb 8 közé, az a Rubin Kazany akit itthon elvertünk 3-0ra bari meccsen( lenti képen látható )
Első EL meccsünkön, az 2. selejtező kőrben a Brøndy IF-t vertük el 5-1gyes összesítéssel..
3. selejtező kör: Jagiellonia Bialystok-t vertük el 7-2 arányban, majd a 4. körben az említett Stuttgart vert el minket 6-1 összesítettre. De legalább idáig eljutottunk... jövőre cél a csoportkör
Ligakupa: A ligakupáról nem beszélnék sokat, a ZTE-t vertük meg összesített 2-1re a döntőben. az idei egyetlen kupa
Kupa: Az MTK ellen búcsúztunk, aki végül döntős lett és kikapott a DVSCtől, jövőre el 1. selejtezősek.
Bajnokság: ez már érdekesebb :)
itt a tabella :)
Egész végig versenyben voltam a DVSCvel, ez a grafikonon is látható.
Végül sajnos a honvéd elleni x miatt nem voltunk játékban a utolsó mérkőzésen..mindegy, tanuló évnek jó volt, majd jövőre!:D
Itt vannak a meccsek, kicsit elbalf*szkodtam, de no problem:
meccsek1
meccsek2
meccsek3
meccsek4
meccsek5
ennyi lenne. Még az átigazolásokról , játékosokról pár szó
Átigazolás
Elek egész jól játszott, de elengedtem . Ő biza külföldön akar játszani. Remélem nem fog padozni, és egyszer egy Bl meccs esetén talán még találkozom vele :P
Dennis Masina, a legjobb TKP-m
stat
bezony, 500 euroért vettem, most 110x annyit ér.:P
Egejuru Godslove
Őt tartaléknak vettem, de egész jól bevált...:D
és végül, a Vidi sztárja, az év Gólkirálya(16 gól, 10 gp), az év Legtöbbször meccs legjobbja(8)
Goran Vujovic
és ténylegesen végszó, 2 vidi gól is bentvan az év 3 góljában, ez gyönyörű szerintem :P
Év góljai
Ennyi lett volna, bocsi ha hosszú lett :) Köszi ha elolvastad!!:) Hajrá Vidi!:P -
00mate #83139 Hello!
Amint az korábban írtam a Pálhalmával kezdtem el egy hosszú karriert. Remélem minél hosszú és eredményes lesz az ittlétem. :) Kezdeném az elején.
Miután átvettem a csapatot, megnéztem a keretet, és hát kicsit elszomorító volt a helyzet. Igazolnom kellett, hogy elérjem a céljaimat. Inkább ingyen igazolható játékosokat vásároltam, azonban volt egy-két játékos, akiért muszáj volt kifizetnem azt a pár ezer eurót.
IGAZOLÁSOK
Nyáron jócskán kicseréltem a csapatot, most csak azokat írnám le akik kulcsjátékosok voltak abban, hogy a csapat az első helyen végezzen:
- Kichi: támadó középpályásként tökéletesen ellátta a feladatát a jobb oldalon, nem véletlenül lett az év játékosa a csapatnál.
- Lord Sándor: kellett egy jó kapus, mert úgy éreztem, hogy akik vannak, azok nem elég jók. Ő is jó igazolás volt, bár azért csinált hajmeresztő dolgokat.
- Clément Bayema: egyik kulcsjátékosom, az elején még nem igazán találta a helyét, néha bakizott egy-kettőt, de október-november környékén magára talált és kiválóan játszotta le a maradék szezont.
- Máté Péter: az egyik igazolásom, akiért fizetnem kellett, 500 euróért simán megérte, a fejjátéka sokszor segített a csapaton.
- Fabinho: a másik kulcsjátékosom a csatárposzton… ha éppen Ibrahimnek nem ment a góllövés, akkor neki igen
- Károlyi Sándor: a pálya bal oldalán osztogatta a gólpasszokat, és még egypár gól is a nevéhez fűződik.
- Abbe Ibrahim: a csodacsatár :D mást nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki :D
- Emmanuel Anafri: az egyik legjobb jobbhátvéd az NB II-ben, NB I-ben is megállja a helyét, érte 7k eurót kellett kifizetnem.
A távozók közül nem említenék meg senkit sem, úgysem ismeri őket senki kb. :D
És akkor jöjjön a bajnokság :
A barimeccsek során próbáltam a taktikán csiszolni, plusz hogy összeszokjanak a játékosok. Ez úgy érzem elég jól sikerült. A bajnokságot nagyon jól kezdtük, jöttek a nagyobbnál nagyobb meglepetések( ezzel együtt a nagyarányú győzelmek is ). Olyanokat sikerült elpáholnom, mint a Fradi II, Videoton II, stb. Aztán jött az MTK elleni meccs. Elég nagy mákom volt mert ki is kaphattam volna simán. Ezután a meccs után kicsit összezavarodtunk, jöttek a döntetlenek olyan csapatoktól, akik ellen sokkal jobb játékot vártam volna. Szerencsémre a mögöttem lévő csapatok is bakiztak mindig, így a félidőre 8 pontos előnnyel fordultam. Azonban éreztem, hogy ez lehet kevés lesz. Emiatt igazoltam még játékosokat: Tsabadze, Martín Lucero, és Rafael Dida érkezett. És ezek után ugyanott folytattam, ahol abbahagytam. Lucero és Tsabadze adta a gólpasszokat, Ibbrahim pedig sz szerint f.sta a gólokat. :D Végül 5 meccsel a vége előtt megnyertem a bajnokságot. A klubnál mindenki hihetetlenül boldog volt, köztük én is, hiszen sikerült feljutni, legtöbb rúgott és legkevesebb kapott góllal.
Magyar Kupa:
itt annyit szerettem volna csak, hogy jussunk ameddig eljutunk, játszanak azok, akik kevesebbet játszottak. Ehhez képest 6-0-val megvertem egy alsóbb soztályú csapatot, majd a kövi fordulóban jó kontrákkal 3-1-re a Honvédet. Majd jött a következő forduló, ahol a Tisza Volán volt az ellenfél. Nagyon bosszús voltam, mert simán megverhettem volna őket, erre kb nem is érdekelte a csapatot a meccs. 1 kontrából és egy szöglettel 2-1-gyel továbbjutottam. Majd jött a legidegesítőbb csapat: az MTK. hazai pályán egy szörnyű 0-0 után, idegenbe egy 3-0-val jutottam tovább. Jött az elődöntő, ahol a Győr várt rám. Itt úgy voltam vele, hogy eddig eljutottam, de ez már sok lesz. Hát nem, eléggé lenézett a győri csapat, mert győr II-s csapatot küldték a pályára. Meg is vertem őket 3-1-re. Majd idegenbe azért a rendes csapattal álltak fel. Sokáig úgy volt, hogy lőnek is kettőt, de a kapusom most jó formában volt. Egy Máté Péter fejessel 4-1-es összesítéssel a kupadöntőben voltunk! Itt már úgy éreztem, már bármi megtörténhet. Azonban nem úgy alakult a meccs, ahogy én szerettem volna. A ZTE sajnos sokkal jobban játszott, nem látszik a meccs végeredményén, de sokkal jobban is kakphattam volna: a végeredmény 2-1 oda. Inkább estem volna ki pár körrel előbb.
Mindegy… összességében elégedett vagyok a csapattal, mert túlszárnyalták az elképzeléseimet. Jöhet az NB1!
Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett, de ez az első írásom, remélem nem lett unalmas. :) Aki szeretne képet valamiről, annak szívesen felteszek( vagyis megpróbálok :D ).
-
meg megy velük a kupadöntős is,ha nem 3. lett a bajnokságban -
nem,mennek az EL-be -
Ha a Loki megnyerné a kupát, de a bajnokság az enyém lenne , és ő a 2. lesz, akkor ők indulnak a BLben?? Vagy ez csak EL esetén kérdéses?:) -
most látom,468 néző...azért ez kurva szomorú,12 ezres stadionban,bajnoki címért zajló rangadón...ez kurvanagy bug,és lelombozó nagyon :/ -
és ezzel gyakorlatilag bajnokok vagyunk,3 forduló maradt,7 pont előny,nyugodtan várhatjuk a Vilaznia elleni albán kupa döntőt! Azért megkönnyebbültem,hátralévő bajnokikra kiküldöm az ifit.
-
00mate #83133 Most kezdem el csinálni, úgyhogy egy kis időt kérek :D -
Rot #83132 ha már így benne vagyunk a játékban, egyébként én is szívesen látnám a Te kereted.. :) -
00mate #83131 Milyen értékek kellenek ahhoz hogy egy csatár belője a helyzeteit? Befejezés, Higgadtás, Ösztön, Technika? -
Rot #83130 a kép ilyen szempontból mondjuk csalóka, mert lejjebb görgetve (ami nem fért be a képre) ott van jónéhány magyar azért, akiket csak ilyen (nevezési) célból nem engedtem el. csak ugye szegények értéke a brazilok heti fizetésével egyenlő.. pedig nem is keresnek sokat.. :D -
nem is azért mondtam,csak egy BL/EL regisztrációnál megizzadnál :D -
Rot #83128 jaj már, természetesen annak a kevés magyarnak LEGALÁBB annyi szerepe van, mint a többieknek... :) -
nálam is most lesz fejlesztés :D -
a magyarokat igencsak elnyomja a brazil kontingens :DD -
Rot #83125 Köszi, és természetesen érdekel, én igazából minden értékelést szívesen olvasok, de egy pálhalmásra aztán végképp vevő vagyok. :D Reagálni is akartam a kommentjeidre, mert láttam mínuszban vagy, hát én is eléggé. Ezért is reménykedek egy európa ligás helyben, de ezt majd a beszámolóban..
A keretem itt van (spoilerbe teszem, mert valószínűleg csak téged érdekel), sajna a nyári erősítés nem teljesen a terveim szerint alakult, de télen szerencsére még jönnek páran, szükség lesz rájuk..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hajrá Pálhalma :) -
kikönyörögtem a vezetőségnél,hogy invesztáljanak az utánpótlás képzésbe,1.8m€-ért fejlesztik a központot,novemberre lesz kész. Ennyi pénzt úgyse tudnék elkölteni játékosokra az alacsony rep. miatt,inkább megpróbálok kinevelni pár (albán szinten) klasszist. -
Neoncsoves #83123 heppi börszdej Huni -
Boldogot Huni:D :)
Ha valakit érdekel az én első 'igazi' sztorim is, akkor hamarosan megírom, mindjárt vége
a bajnokságnak, 4 ponttal vagyunk lemaradva a Lokitól a 2. helyen..:P komoly lesz! -
Boldogat eme fantasztikus játék fantasztikus fórumának a házigazdájának!
-
Ooooh, Mourinho-t kirúgták a City éléről és én vagyok az első számú menedzser jelölt :) Természetesen visszautasítottam a megkeresést. -
00mate #83119 Grat a Pálhalmához! Ha kérhetem, akkor megmutatnád a keretet is? Én is velük kezdtem, és most lett vége a szezonnak. Ha érdekel akkor én is írok egy beszámolót. :)
Kérdés: nekem miért nem tudja print screen-el elmenteni a képet? Bent vagyok a játékban, megnyomom a gombot, és az asztalt jelenik meg a paintben. Ez mitől van? -
Rot #83118 ....
NB1 16. forduló:
dvsc - pálhalma 3-2
nikolics 93. perces góljával.. már csak azért is szép ez, mert :
NB1 1. forduló:
pálhalma - dvsc 0-1
nikolics (vagy valamelyik másik, nem az a lényeg) 93. perces tizenegyes góljával
De azért tartjuk a 3. helyet, ha jön végre a téli szünet, jön a beszámoló is.. -
Fúúú, az elmúlt két napban elég sok bejegyzés érkezett. Valahol a "cheatszögelet"-es résznél maradtam el. Nem is volt időm játszani szakmai gyakos interjúk miatt. Viszont most pár meccset letoltam. Végre először sikerült azt is elérni (persze csak részben az én érdemem), hogy 2 magyar csapat szerepeljen a BL-ben. FTC (100m font értékkel) és a DVSC (17m font). Már ők is a csoportkörben kezdtek, szóval az első két helyezett az NB1 ben BL csoportkörben indulhat (válaszolva egy lejjebb olvasott kérdésre). Meglepő módon tovább is jutottak egy EL kieséses szakaszt elérve (Benfica-t maguk mögött tudva+ barca-napoli páros).
Én most indulok a klubvilágbajnokságra (év vége van), remélem megvédjük a címünket, ha már másodszor buktuk el augusztus végén az Európa Szuperkupát (idén Barcával szemben, tavalyi évben a Dortmund ellen).
Amúgy nagy grat mindenkinek! Tök jó olvasni kaja közben a beszámolókat! :) -
Zenszkij #83116 tegyen veled valamit az isten Huni, pl. éltessen