A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• 00mate
    Hello!

Amint az korábban írtam a Pálhalmával kezdtem el egy hosszú karriert. Remélem minél hosszú és eredményes lesz az ittlétem. :) Kezdeném az elején.

Miután átvettem a csapatot, megnéztem a keretet, és hát kicsit elszomorító volt a helyzet. Igazolnom kellett, hogy elérjem a céljaimat. Inkább ingyen igazolható játékosokat vásároltam, azonban volt egy-két játékos, akiért muszáj volt kifizetnem azt a pár ezer eurót.

IGAZOLÁSOK
    Nyáron jócskán kicseréltem a csapatot, most csak azokat írnám le akik kulcsjátékosok voltak abban, hogy a csapat az első helyen végezzen:
    - Kichi: támadó középpályásként tökéletesen ellátta a feladatát a jobb oldalon, nem véletlenül lett az év játékosa a csapatnál.
    - Lord Sándor: kellett egy jó kapus, mert úgy éreztem, hogy akik vannak, azok nem elég jók. Ő is jó igazolás volt, bár azért csinált hajmeresztő dolgokat.
    - Clément Bayema: egyik kulcsjátékosom, az elején még nem igazán találta a helyét, néha bakizott egy-kettőt, de október-november környékén magára talált és kiválóan játszotta le a maradék szezont.
    - Máté Péter: az egyik igazolásom, akiért fizetnem kellett, 500 euróért simán megérte, a fejjátéka sokszor segített a csapaton.
    - Fabinho: a másik kulcsjátékosom a csatárposzton… ha éppen Ibrahimnek nem ment a góllövés, akkor neki igen
    - Károlyi Sándor: a pálya bal oldalán osztogatta a gólpasszokat, és még egypár gól is a nevéhez fűződik.
    - Abbe Ibrahim: a csodacsatár :D mást nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki :D
    - Emmanuel Anafri: az egyik legjobb jobbhátvéd az NB II-ben, NB I-ben is megállja a helyét, érte 7k eurót kellett kifizetnem.

A távozók közül nem említenék meg senkit sem, úgysem ismeri őket senki kb. :D

És akkor jöjjön a bajnokság :

A barimeccsek során próbáltam a taktikán csiszolni, plusz hogy összeszokjanak a játékosok. Ez úgy érzem elég jól sikerült. A bajnokságot nagyon jól kezdtük, jöttek a nagyobbnál nagyobb meglepetések( ezzel együtt a nagyarányú győzelmek is  ). Olyanokat sikerült elpáholnom, mint a Fradi II, Videoton II, stb. Aztán jött az MTK elleni meccs. Elég nagy mákom volt mert ki is kaphattam volna simán. Ezután a meccs után kicsit összezavarodtunk, jöttek a döntetlenek olyan csapatoktól, akik ellen sokkal jobb játékot vártam volna. Szerencsémre a mögöttem lévő csapatok is bakiztak mindig, így a félidőre 8 pontos előnnyel fordultam. Azonban éreztem, hogy ez lehet kevés lesz. Emiatt igazoltam még játékosokat: Tsabadze, Martín Lucero, és Rafael Dida érkezett. És ezek után ugyanott folytattam, ahol abbahagytam. Lucero és Tsabadze adta a gólpasszokat, Ibbrahim pedig sz szerint f.sta a gólokat. :D Végül 5 meccsel a vége előtt megnyertem a bajnokságot. A klubnál mindenki hihetetlenül boldog volt, köztük én is, hiszen sikerült feljutni, legtöbb rúgott és legkevesebb kapott góllal.

Magyar Kupa:

itt annyit szerettem volna csak, hogy jussunk ameddig eljutunk, játszanak azok, akik kevesebbet játszottak. Ehhez képest 6-0-val megvertem egy alsóbb soztályú csapatot, majd a kövi fordulóban jó kontrákkal 3-1-re a Honvédet. Majd jött a következő forduló, ahol a Tisza Volán volt az ellenfél. Nagyon bosszús voltam, mert simán megverhettem volna őket, erre kb nem is érdekelte a csapatot a meccs. 1 kontrából és egy szöglettel 2-1-gyel továbbjutottam. Majd jött a legidegesítőbb csapat: az MTK. hazai pályán egy szörnyű 0-0 után, idegenbe egy 3-0-val jutottam tovább. Jött az elődöntő, ahol a Győr várt rám. Itt úgy voltam vele, hogy eddig eljutottam, de ez már sok lesz. Hát nem, eléggé lenézett a győri csapat, mert győr II-s csapatot küldték a pályára. Meg is vertem őket 3-1-re. Majd idegenbe azért a rendes csapattal álltak fel. Sokáig úgy volt, hogy lőnek is kettőt, de a kapusom most jó formában volt. Egy Máté Péter fejessel 4-1-es összesítéssel a kupadöntőben voltunk! Itt már úgy éreztem, már bármi megtörténhet. Azonban nem úgy alakult a meccs, ahogy én szerettem volna. A ZTE sajnos sokkal jobban játszott, nem látszik a meccs végeredményén, de sokkal jobban is kakphattam volna: a végeredmény 2-1 oda. Inkább estem volna ki pár körrel előbb.

Mindegy… összességében elégedett vagyok a csapattal, mert túlszárnyalták az elképzeléseimet. Jöhet az NB1!

Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett, de ez az első írásom, remélem nem lett unalmas. :) Aki szeretne képet valamiről, annak szívesen felteszek( vagyis megpróbálok :D ).