A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Véget ért egy újabb év. Szezon elején a BL selejtezőkre való készülődés miatt ment a nagy kutakodás olyan játékosok után akik képesek valami maradandót alkotni. Hát akkora jövés menés nem lett a dologból. Selejtezőkön kisebb nagyobb nehézségekkel túlverekedtük magunkat, a BL csoportkör elérésével bőven túlszárnyaltuk az elvárásokat. Azért a csoportkörért járó lóvé nem jött rosszul a csapatomnak. Közben míg a bl-re összpontosítottunk a bajnokságban gyengén szerepeltünk. Első meccsünkön a bl ben legyőztük az Ajaxot 2-1, majd a csoportot az egymás elleni eredmények miatt a 3. azaz európa ligás helyen végeztünk. A sorsolás nem kedvezett nekünk a Málaga együttesét kaptuk. Itt tudtam h csak a tisztes helytállás a cél, ezért nem tartalékoltam innentől a bajnokságba. Kezdtünk is felzárkózni, hála a Debrecen sorozatos bakijainak. Sejtéseim jók voltak a Málaga 3-0 összesítéssel búcsúztatott minket. Beköszöntünk majd azzal a lendülettel el is hagytuk az EL sorozatot. Maradt az NB1 és a kupák. A januári igazolásoknál 3 csatárt szerződtettem. Szabics Imre és két afrikai játékos érkezett. A bajnokságban egyre jobban jöttünk fel és 4 fordulóval a vége előtt megelőztük a Debrecent hiszen elhoztuk tőlük a 3 pontot. (1-3 nyertünk). Innentől a kezünkben volt a sorsunk és már nem hibáztunk 4 ponttal megnyertük az NB1 idei kiírását. Liga kupában végig jó teljesítményt nyújtva , a döntőben a paksot verve 2-0 nyertünk. A magyar kupát a Vidi ellen tizikkel elbuktuk.