104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
na bakker...eladtam anno Abdit 30 ezerért, most 3 évvel később a Vidi visszahozta 700 ezerért az nb1-be. Mik vannak.. -
Nálam az inter a nagy burzsuj :D
majd év végén ha írok beszámolót, dobok róluk egy képet, szvsz simán behúzhatnák a bl-t, de tavaly kiestek a negyeddöntőben -
ismerős :D
kinézek 20-30 ezrekért 5 csillagos pottal rendelkezőt aztán hiába dicsérgetem nem akar jönni. De utána elmegy vmi lóf.sz csapathoz. Mert még ha egy komoly brazil csapatba menne, vagy vmi pénzes, vagy nagy nevűhöz akkor oké, de így szívás -
Az én felderítőim dél-amerikában találnak ilyen 4-5 csillagos játékosokat, rájuk szállok , általában szabadon jöhetnének de mondanom sem kell hogy nem akarnak -
a sima 2011-et. Még a skint se tudom hogy kell átállítani szóval nincs semmi mod :D
ez a 120 millás dolog a legtöbb játékosnál nem volt beállítva, ezt itt tudtam meg pár napja, hogy van ilyen trükk. (megjegyzem, hogy a valóságban ez azért nem így megy szerintem)
Bár mondom, volt olyan, hogy a 400 ezerre értékelt 18-19 éves zseni középpályásomat 850-ért eladta (akinek be volt állítva magas kivásárlási ár), az egyik kapust aki meg 200 ezret ér azt meg 700-ért se hajlandó. Szóval így nem igazán látok bele, hogy mi a logikája az elnöknek.
Íme a lista azokról akiket csak ebben az átigazolási szezonban adott el a megkérdezésem nélkül:
Gosztonyi 33meccs/4 gól, 3 gólpassz kb 7-es átlag - ő 1,1 milláért jött nagy nehezen mindenfajta extra bónusszal. Járt volna még 20 meccs múlva 700 ezer a vidinek ezt már nem kell kifizetnem. Ráadásul neki gyerekkori álma vált valóra hogy a nagynevű Dnyipro Dnyipropetrovszk csapata elvitte 2 millliórt :D
Egy 100k-ért vett csatár, aki 13meccsen 4 gólig jutott, bár 4,5 csillag volt a pot-ja. Őt 1,1 millért vette meg az Atletico, pedig idén nagyobb szerepet szántam volna neki
Egy 60k-ért vett dél-afrikai kapus, aki az nb2-es fiókcsapatban védett egy szezont 375-ért ment el. Na őt pont a Bl selejtező előtt adták el, úgy hogy az állandó kapusom sérült volt, és így Jova "védett"
szintén 60k-ért vettem azt a középpályást, őt a Lille vitte el 875-ért. Neki marha jó szezonja volt mondjuk 26 meccsen 5 gól, 10 gólpassz, 7.24-es átlag.
Végül is 3 alapembert, meg a cserekapust engedte el a megkérdezésem nélkül. Nem tudom ez mennyire sok.
Még annyi szabi kérdéséhez, hogy én eddig pár alkalommal vettem nagyobb összegért csodagyereket. Mondjuk nekem ez az első mentésem, szóval az én szavam nem mérvadó :D
Első évemben 1,3 milláért részletre egy csatárt, ő termelte is a gólokat, kár hogy b.szott hosszabbítani és ingyen ment el. Őt amúgy itt láttam meg -Mahatma Otoo
Második évben Gosztonyit 1,1 milláért
Harmadik évben egy csatárt 525k-ért, ő rúgott 8 meccsen 5 gólt aztán eladta az elnök 825 ezerért a Lyonnak. Ennek marhára örültem anno, mert ő tényleg egy marha jó spíler volt alapból. Plusz még 450-ért egy másik támadót, ő megvan még.
Idén pedig egy kapust 400 ezerért, plusz egy jobbszélsőt 1,3 millióért.
Meg minden évben volt 2-3-4 fiatal akit 100 ezer körüli összegért hoztam. Főleg ilyen 17-18 éves afrikaiak akik fél-egy év múlva csatlakoztak. Amúgy azt mostanában vettem észre, hogy ha többször megszkótolom az emberkét akkor egyrészt ugye pontosabb adatokat kapok (mlyen meglepő :D) másrészt egyre alacsonyabb összeget ad meg amiért már elhozható a játékos.
Szkótokból is szerencsém van most, mert jól van összerakva a stáb. Van 4 amelyik kicsit átlagos 12-14-es értékekkel, de ők dél-amerikában, dél-közéép-afrikában járatosak, meg van 3 másik amelyiknek ilyen 17-18-as értékeik vannak. Ha találnak a felderítők valakit 3 csillaggal akkor arra ráküldöm 3x a 3 jó szkótot és máris tisztábban látok -
most vettem még 1et, készülök a kolonizálásra :D a kövi évet még kibírják a mostaniak de rotálom őket, 2-3 év múlva pedig full új csapat.
Viszont(hála a hülye fejemnek-.-) kiléptem mentés nélkül a múltkor egy dvsc elleni meccsről, így a hapoel helyett(akit egy román csapat megvert...) a liverpoolt kaptuk..odakint egy 6-0ás pofon, szóval ráhangolódom a bajnokságra és a kupára :)
-
de 28 éven felettiért semmiképp -
magyar csapatnál én kétszer is meggondolom azért,hogy adjak-e ki ennyi pénzt játékosért,de ha fiatal,és a scout jókat mond róla,akkor mindenképp,2-3 év múlva mehet 2x annyiért tovább -
szerintetek amúgy megéri ilyen 600-700-800 ezreket beáldozni egy-egy 'csoda' játékosért? -
lechero #84113 Szerintem is valamilyen módot használsz és nem az alapjátékot, mert ilyen nincs. Játszottam már néhány szezont hazánkban, voltak magas potenciálú játékosaim, de nem adták el őket csak így... -
Használsz valami módot??
Lehetetlen hogy ennyi játékosodat eladják, be állítottad őket 120 millára?:D
jön a pénz, az oké, de nekem a vidis mentésemben bl csopi után se akartak vinni senkit. :D -
aha, kellett nekem mondani. nyomtam két spacet és már el is adták Gosztonyit 2 milláért
nem baj ha dobogóra se érünk fel de legalább jó vastag lesz a pénztárca :D -
Sikerült egy újabb emberkét eladni a drága elnökömnek, természetesen ő is kezdőjátékos volt. Van 1 hetem kezdőcsatárt találni.
100-ért jött a srác, 13 meccsen rúgott 4 gólt, és vitte volna a Lazio, Juventus, Roma, Porto, de végül az Atletico Madrid vitte el 1,1 milláért. A pénz az most legalább jó lett, bár ő is 4,5 csillagos let volna 2-3 éven belül.
Viszont sikerült legalább az eladott kapust pótolni és szeptember elején jön egy fiatal csatár akinek 5 csillag a potenciálja, kár hogy most még csak 1,5-es. Ő se lesz idén megváltó. Lehet átállok az 1 csatáros játékra.
Marhára örülök hogy sikerült leigazolnom Kieran Richardsont az ex ManUnitedes fickót. Bár tény hogy elég sokat keres (20 meccs után 6000 alapfizu, 2000 meccspénz, meg 2500 gólbónusz), viszont a komplett bal oldalt be tudja játszani, balhátvédtől kezdve támadó kp-ig. Én a csatárok mögött játszatom jelenleg.
Ha nem adja el az elnök most már több emberemet akkor azt hiszem kész a keret, és viszonylag jó is. Bár lehet hogy pár meccsem rá fog menni hogy ha tényleg 1 csatárosra játékra állok rá, idő míg betanulják.
Sajnos ismét elég nagy mozgás volt, a fél kezdő le lett cserélve. A Bl csoportkör az már az első meccsen elúszott, szóval marad a koncentráció a bajnokságra.
Megpróbálom megállni hogy féltávig ne írjak :D -
Nálam 16 éves(2014ben vagyok, tehát annyi idős mint én most) srácot adott el a mu 1,7 millióért valami kisebb spanyol csapatnak..meg a spurs ilyen 1 milliókért vesz olyan ifiket akik 400 ezret érnek satöbbi :D
Én is rengeteget keresek játékosokat, de 1 játékosra aki húzóember lenne, nem költöm el az összes pénzem...:D
találtam 1-2 jó ifit, vagyis nem én hanem a scoutjaim, őket érdemes lenne idehozni szvsz csak még nem akarnak 18 évesen... -
ha két szélen gyors,technikás emberkéd van,akkor elég centerbe egy jó felépítésű,jól fejelő robosztusabb,labdatartó ember -
00mate #84107 Eddig mindig két csatárral játszottam, most viszont ki szeretném próbálni egy csatárral. Egy csatáros játéknál milyen csatárt érdemes választani? Legyen agilis, erős, vagy inkább gyors?
Várom az ötleteket! :) -
Én is gondban szoktam lenni a kapusposzttal. Első dolgom mindig, hogy oda igazoljak egy minőségi elsőszámú játékost. Lima nagy felfedezett volt, de elvitték. Értékéhez mérten igen alacsony áron. Szerencsére 1-2 év elteltével sikerült megtalálnom méltó helyettesét, szintén egy brazil játékos személyében. Második legfontosabb poszt, az egy jó szervező középső középpályás. Majd egy kimagasló minőségű középhátvéd, aki képes összetartani a védelmet. Ezzel meg is van egy stabilabbnak nevezhető, gólt kevésbé kapó felállás. Ezután jönnek a csatárok, vkp, szélsők (ha játszatok olyan taktikát, illetve szélsők). Mostanra viszont kispadra kell keresnem minőségi cseréket, akik hajlandóak kis összegért leülni, és jó értékekkel is bírnak.
Utánpótlásra is ráfeküdtem 2-3 éve. Igazoltam 1-1 nagyreményűt u-19-be 1-2 millió fontokért. Most már első csapatba is be szoktam őket vetni (ligakupa során). Sajnos azt a kurva stadiont nem hajlandóak megépíteni, se bővíteni, semmi. Pedig profitáló csapat vagyunk, hozzuk a sikereket, örül mindenki (klubvezető, szurkoló, én).
Jah, amúgy a 600. meccsem volt a napoli elleni kiütéses BL siker. Talán az első olyan jubiláló mérkőzés, amit ilyen gördülékenyen sikerült megnyernie a csapatomnak. -
még vagy kettőig fent leszek. Kell még 1 kapus, mert megvan az állandóm (bár rá is egyre magasabb pénzeket ígérnek), meg Jova van tartalékban, de nálam nagyon gyenge, a tarcsit bíznám csak rá. Most is Bl meccsen Jova védett, a padon meg vmi U19-es gyerek volt. Hát hogy lehet így meccselni? Kell még egy vkp mert az is elfogyott. Meg tuti hogy vmelyik csatárt is elpasszolják fejem fölött.
Amint hozok egy jó játékost és egy posztra megvagoyk máshonnan megy el egy ember. Most pl. jobb szélre ott van Gosztonyi meg egy marha jó egyiptomi vagy milyen srác (ő is jó sokba fájt 48 hónapra), viszont mint mondtam középpályásom meg kapusom nincs. Vicc ez az egész. -
Általában 2-3 órát is el szoktam molyolni játékoskereséssel (még most is, amikor 40 millió fontot adnak év elején igazolni), és még így se mindig találok értékelhető játékost. Észrevettem, hogy míg kiscsapatként akadtak ingyen igazolható tehetséges, most már a legtehetségtelenebb playa-t is 1-2 millióért adnak, vagy többért. Ingyen keresve se találok sajnos. Hiába 10-12 folyamatos munkában lévő megfigyelő. -
hát de ne nézegesse :D
amilyen jól ért véget az előző idény annyira borzalmasan kezdődik ez a következő. A fél kezdőm odalett. Maradt 20 emberem, akik közül egy csomó az még ilyen 18-20 éves, max 2 csillagos és valszeg soha nem érik el a max potjukat mert a hülye elnök eladja őket idő előtt bagóért. Van még cirka 1 millám, de nem igazán tudom kit tudnék idehozni. Aki erősítés lenne azt nem tudom megfizetni, 2-3 csillagos magyarokat meg nem sok értelme van idehozni, max darabra hogy meglegyünk. Ingyen igazolhatók közül se találni egy értelmest se. Megint igazolgattam pár afrikai ifit, de azok meg még fél-egy évig nem is jönnek -
Így van. Nálam is rendszeres stadionlátogatók bizonyos klubok edzői. MU, Real, Juventus, Napoli, Chelsea... persze kisebb csapatoké is és válogatottaké is. De csak puhatolóznak. Érdekes, hogy pénzt alig akarnak adni (10millió font fölé nem hajlandóak menni egy alap argentin válogatott klasszis kp-nál. érthetlen) -
kosheen nem tudom ez nálad hogy lehet hogy egy komplett keretet eladnak a fejed felől pláne a pluszos egyenleg dacára.Engem meglep és konkrétan szétvágna az ideg.
Rövid helyzet jelentés a GFCO Ajaccio házatájáról (olyan mintha az lenne a csapatnév hogy get the fuck out Ajaccio na mindegy): nem akarom elkiabálni de a csapat 10 forduló után az első 27 ponttal 7 pont előnnyel.Az első fordulóban a Troyes simán vert 2-1re de azóta 9 meccs 9 győzelem köztük a most lekerült Brest legyőzésével.A feljutás maga lenne a tökély én még egy évet adtam volna magunknak.Így viszont a tavalyi kupamenetelést nem ismétlem meg , feladom a sorozatot.Képekkel félévkor -
azé az hogy megnézi őket még semmit nem jelent....:D -
bocs a floodért, de basszus jön Villas-Boas a Fradi pályára aztán nézegeti mindkét fiatal csatáromat. Hát kapja már be. Villant 1 milliót aztán az elnök már adja is el a csatársoromat, aztán meg elvárja hogy teljesítsem a beígért bajnoki címet -
hát ez az idény kib.szott szarul kezdődik. Kiestem az első bl selejtező körben a Maccaabi Haifa ellen idegenben lőtt góllal. Idegenben 1-0, itthon 2-1-re nyertem csak. Pedig a bíró megadott minden segítséget. 11-es - kapufára rúgom. (modjuk ott elqrtam, mert van 18-as képességű 11-es lövőm csak nem ő vlt beállítva) Ráadásul 20 percet emberelőnyben is lehettem, de ez is kevés volt.
Közben a hülye elnök még egy emberemet eladta. A legbosszantóbb az még mindig az hogy semmi pénzekért mennek el. Benfica meg Roma meg ilyenek nézegetik a fiataljaimat, és elviszik 5-600 ezrekért. Közben egy Siófok-Újpest hót fogalmatlan Kovács Pistike klubváltása 3-400 ezer euró. -
OFF:
Ezaz, Dániában kikaptunk, 11-est hibáztunk! Itthon is megcsináljuk ugyan ezt (miért ne? Fociban bármi megtörténhet), vagy a 'hága beáll 10 emberrel védekezni, ki is estünk.... Na mind1, bizakodó vagyok, 3-0 lesz itthon, nekünk és megkapjuk a "legkönnyebb" csoportot a BL-ben, ahonnan 2. helyen továbbmegyünk. Onnan már minden megtörténhet :D
OFF VÉGE! -
Fel a fejjel! Nekem első 2 szezonban volt megőrülve Kubatov, de szerencsére a profit meghozta a józan eszét.
2020 novembere: BL csoportkör
FTC 4-0-0 11gól 2kapott 12pont
Napoli 2-0-2 5gól 6kapott 6pont (Tavalyi évben 7 ponttal húzták be a scudetto-t, idén 4 ponttal vezetik magabiztosan a Seria A-t) 4-1-el küldtem haza őket az imént :)
Ajax 2-0-2 5gól 4kapott 6pont
Rangers 0-0-4 1gól 10kapott 0pont
És az összefoglaló a meccsről, mellyel bebiztosítottuk a tavaszi kieséses rendszerben a helyünket:
http://www.youtube.com/watch?v=JrFUms2YEIE
(Navarro amúgy egy ellenfél által elvégzett szöglet után indult meg 16-os vonaláról. A brazil Ronaldo-ra emlékeztet :P) -
talán picit mégis elkapkodatam azt hogy folytatom a mentést
az én drága elnököm pont a BL meccs előtt 4 nappal adta el a kapusomat a Szevasztopolnak vagy ki a ráknak. Miközben több mint 1 millió ott csücsül a számlán. És ilyenkor ne legyen ideges az ember...Tök jó lesz ifikapussal kiállni. Egyre jobban kezdem megszeretni ezt a húdereális játékot.
Azért a valóságban ilyet semelyik klubelnök nem csinálna meg, hogy egy Bl meccs előtt elengedi a kapust. -
kicsit lenyugodva úgy döntöttem h mégis folytatom a mentést. Végül is ez vele jár a menedzserkedésel hogy eladják alólam a játékosokat. Megpróbálom elérni valahogy a Bl csoportkört, a Maccabi Haifa lesz az első ellenfelem.
A szezon elején elzavartam az edzőket és az újakat úgy vettem fel hogy mindegyik valamiben kiemelkedő. Így minden területre jut 1-1 jó edző. Minden edzésterület 4 csillagot kapott, remélem a pályán is meglátszik ez. Ha ez így hülyeség, akkor szóljatok :D
A keret nagyjából jó. Azt az egy középpályást kell pótolni, egy csatárok mögötti támadó kp kell, mert átálltam a szezon végén 4-3-1-2-re, és úgy tűnik bevált. Ezt illetve a 4-2-2-2-t használom, de ezt csak idegenben, mert otthon direkt jó keskeny a pályám.
Kell még mindig Gosztonyi mögé, mellé, elé valaki jobb oldalra is. Ráadásul őt el akarom passzolni hamarosan, mert van egy pont a szerződésében hogy 50 meccs után még jár egy kis pénz az előző klubjának. Ezt nem akarom megvárni, max ha nagyon kiemelkedőt nyújt ebben a szezonban.
Illetve kell még egy csatár. Ha sikerül találni egy baromi jót akkor jó, ha nem akkor a szabadon igazolható Futács lesz a befutó, de ő max cserecsatárnak fér be.
Kinéztem Kantát irányító posztra, 300-at ajánlottam érte, naná hogy egyből jött egy 1 millás ajánlat is.
Örülök neki h a keret nagyon fiatal, a 30 éves Tutorics a legidősebb játékosom.
-
Szezon felénél vettem át a csapatot akkor a 9. helyen álltunk. Így szezon végére nem rossz eredmény ez. Csapat még mindig gyenge.
-
Pár hét szünet után visszatértem. Nem találtam olyan csapatot akivel lenne kedvem kezdeni. Most viszont megvan és kihívás is lesz benne.
Svéd első osztályba kezdtem ahol kieső helyre várnak. Pénz nincs tehát max ingyen játékosok érkezhetnek. A keret nagyon gyenge. Meglátjuk mire jutok. -
mé nincs olyan shout, hogy 'lőjjetek egy gólt'??? :DDD -
a rohadt életbe már....
bármit csinálok, ha rányomok a folytatásra akkor a következő körben azt látom hogy a hülye elnök eladja a legértékesebb, legjobb játékosomat bagóért, mert az húúúde jó ajánlat. qva anyját
sztem hagyom a f.szba ezt a mentés. 3. évben megnyertem a bajnokságot, mehetnék a bl-be, ez a szemét elnök meg pont most adja el, ahellyett hogy hagyná hogy menjen pár bl meccsen is a srác.
holnap úgyis meg lesz a laptopom már, sztem felteszem a 12-t aztán kezdek egy újat -
A Hapoel Tel-Aviv-ot kaptam el play offban. Szerintetek, verhető számomra?:P?:)
-
az bizony:) -
aztabüdös ez a tcm2004? -
160 ÉV tapasztalata olvashatóbb -
Rudee #84084 Minden klubnál van néhány használható, jól körül kell nézni. -
megvan :)
Ifiket szeretnék igazolni, az MU U18ban találtam is párat, hol lehetnek még ilyen jó játékosok? A barca ifijeit aranyárban mérik sajna -
Rudee #84082 A pénzügyeknél.