A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Én is gondban szoktam lenni a kapusposzttal. Első dolgom mindig, hogy oda igazoljak egy minőségi elsőszámú játékost. Lima nagy felfedezett volt, de elvitték. Értékéhez mérten igen alacsony áron. Szerencsére 1-2 év elteltével sikerült megtalálnom méltó helyettesét, szintén egy brazil játékos személyében. Második legfontosabb poszt, az egy jó szervező középső középpályás. Majd egy kimagasló minőségű középhátvéd, aki képes összetartani a védelmet. Ezzel meg is van egy stabilabbnak nevezhető, gólt kevésbé kapó felállás. Ezután jönnek a csatárok, vkp, szélsők (ha játszatok olyan taktikát, illetve szélsők). Mostanra viszont kispadra kell keresnem minőségi cseréket, akik hajlandóak kis összegért leülni, és jó értékekkel is bírnak.
Utánpótlásra is ráfeküdtem 2-3 éve. Igazoltam 1-1 nagyreményűt u-19-be 1-2 millió fontokért. Most már első csapatba is be szoktam őket vetni (ligakupa során). Sajnos azt a kurva stadiont nem hajlandóak megépíteni, se bővíteni, semmi. Pedig profitáló csapat vagyunk, hozzuk a sikereket, örül mindenki (klubvezető, szurkoló, én).
Jah, amúgy a 600. meccsem volt a napoli elleni kiütéses BL siker. Talán az első olyan jubiláló mérkőzés, amit ilyen gördülékenyen sikerült megnyernie a csapatomnak.