A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
kicsit lenyugodva úgy döntöttem h mégis folytatom a mentést. Végül is ez vele jár a menedzserkedésel hogy eladják alólam a játékosokat. Megpróbálom elérni valahogy a Bl csoportkört, a Maccabi Haifa lesz az első ellenfelem.
A szezon elején elzavartam az edzőket és az újakat úgy vettem fel hogy mindegyik valamiben kiemelkedő. Így minden területre jut 1-1 jó edző. Minden edzésterület 4 csillagot kapott, remélem a pályán is meglátszik ez. Ha ez így hülyeség, akkor szóljatok :D
A keret nagyjából jó. Azt az egy középpályást kell pótolni, egy csatárok mögötti támadó kp kell, mert átálltam a szezon végén 4-3-1-2-re, és úgy tűnik bevált. Ezt illetve a 4-2-2-2-t használom, de ezt csak idegenben, mert otthon direkt jó keskeny a pályám.
Kell még mindig Gosztonyi mögé, mellé, elé valaki jobb oldalra is. Ráadásul őt el akarom passzolni hamarosan, mert van egy pont a szerződésében hogy 50 meccs után még jár egy kis pénz az előző klubjának. Ezt nem akarom megvárni, max ha nagyon kiemelkedőt nyújt ebben a szezonban.
Illetve kell még egy csatár. Ha sikerül találni egy baromi jót akkor jó, ha nem akkor a szabadon igazolható Futács lesz a befutó, de ő max cserecsatárnak fér be.
Kinéztem Kantát irányító posztra, 300-at ajánlottam érte, naná hogy egyből jött egy 1 millás ajánlat is.
Örülök neki h a keret nagyon fiatal, a 30 éves Tutorics a legidősebb játékosom.