A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
a sima 2011-et. Még a skint se tudom hogy kell átállítani szóval nincs semmi mod :D
ez a 120 millás dolog a legtöbb játékosnál nem volt beállítva, ezt itt tudtam meg pár napja, hogy van ilyen trükk. (megjegyzem, hogy a valóságban ez azért nem így megy szerintem)
Bár mondom, volt olyan, hogy a 400 ezerre értékelt 18-19 éves zseni középpályásomat 850-ért eladta (akinek be volt állítva magas kivásárlási ár), az egyik kapust aki meg 200 ezret ér azt meg 700-ért se hajlandó. Szóval így nem igazán látok bele, hogy mi a logikája az elnöknek.
Íme a lista azokról akiket csak ebben az átigazolási szezonban adott el a megkérdezésem nélkül:
Gosztonyi 33meccs/4 gól, 3 gólpassz kb 7-es átlag - ő 1,1 milláért jött nagy nehezen mindenfajta extra bónusszal. Járt volna még 20 meccs múlva 700 ezer a vidinek ezt már nem kell kifizetnem. Ráadásul neki gyerekkori álma vált valóra hogy a nagynevű Dnyipro Dnyipropetrovszk csapata elvitte 2 millliórt :D
Egy 100k-ért vett csatár, aki 13meccsen 4 gólig jutott, bár 4,5 csillag volt a pot-ja. Őt 1,1 millért vette meg az Atletico, pedig idén nagyobb szerepet szántam volna neki
Egy 60k-ért vett dél-afrikai kapus, aki az nb2-es fiókcsapatban védett egy szezont 375-ért ment el. Na őt pont a Bl selejtező előtt adták el, úgy hogy az állandó kapusom sérült volt, és így Jova "védett"
szintén 60k-ért vettem azt a középpályást, őt a Lille vitte el 875-ért. Neki marha jó szezonja volt mondjuk 26 meccsen 5 gól, 10 gólpassz, 7.24-es átlag.
Végül is 3 alapembert, meg a cserekapust engedte el a megkérdezésem nélkül. Nem tudom ez mennyire sok.
Még annyi szabi kérdéséhez, hogy én eddig pár alkalommal vettem nagyobb összegért csodagyereket. Mondjuk nekem ez az első mentésem, szóval az én szavam nem mérvadó :D
Első évemben 1,3 milláért részletre egy csatárt, ő termelte is a gólokat, kár hogy b.szott hosszabbítani és ingyen ment el. Őt amúgy itt láttam meg -Mahatma Otoo
Második évben Gosztonyit 1,1 milláért
Harmadik évben egy csatárt 525k-ért, ő rúgott 8 meccsen 5 gólt aztán eladta az elnök 825 ezerért a Lyonnak. Ennek marhára örültem anno, mert ő tényleg egy marha jó spíler volt alapból. Plusz még 450-ért egy másik támadót, ő megvan még.
Idén pedig egy kapust 400 ezerért, plusz egy jobbszélsőt 1,3 millióért.
Meg minden évben volt 2-3-4 fiatal akit 100 ezer körüli összegért hoztam. Főleg ilyen 17-18 éves afrikaiak akik fél-egy év múlva csatlakoztak. Amúgy azt mostanában vettem észre, hogy ha többször megszkótolom az emberkét akkor egyrészt ugye pontosabb adatokat kapok (mlyen meglepő :D) másrészt egyre alacsonyabb összeget ad meg amiért már elhozható a játékos.
Szkótokból is szerencsém van most, mert jól van összerakva a stáb. Van 4 amelyik kicsit átlagos 12-14-es értékekkel, de ők dél-amerikában, dél-közéép-afrikában járatosak, meg van 3 másik amelyiknek ilyen 17-18-as értékeik vannak. Ha találnak a felderítők valakit 3 csillaggal akkor arra ráküldöm 3x a 3 jó szkótot és máris tisztábban látok