104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
geo91 #84203 print screen gomb, megnyitod a paintet, beillesztés, elmented és feltöltöd ide aztán meg berakod ide. -
generált. képet hogy kell csinálni? :D -
geo91 #84201 kicsoda? dobsz egy képet róla? -
jött most ingyé egy 18 éves srác. 14-es gyorsulás, 16-os befejezés. 1 év combosodás után poachernek be lehetne tenni, nem? -
Véget ért a szezon. Sikerült a csapatot benntartani sőt még a végén előkelő hely lett belőle. Egész jó meccseket játszottunk, de van még hova fejlődni.
-
a Sunderlandnél van cash már játék elején is,van bennük potenciál -
lol coventry pl-be. nálam a gép inkább visszafele szokott esni nem feljutni. irl is kiestek a 2 osztályból. sunderland 4.hely az is kemény. -
na jó inkább hagyom a fenébe ezt az új mentést. nagyon elszúrtam valamit az alapozáskor, meg a taktikáknál, sorba szopok ki gyengébbnél gyengébb csapatok ellen. Lehet keresek valami milliárdos csapatot, vagy a régi mentést viszem tovább, de ez nem lesz így jó :D -
West brom csapatát vettem át. 25 forduló után 19. a csapat. Kaptam 20m igazolni. Hát elég nehéz lesz a bennmaradás.
-
3 évet húztam le ott, de nem nagyon jött be a svéd bajnokság. 1 bajnoki cím és 1 kupa győzelem. Most várok más ajánlatokra. -
van abban is részletre vásárlás. Bár nem tom a 12-ben hogy van, de ennél annyi hogy megadok x összeget és beállítom hogy hány hónap alatt fizesse azt. Mondjuk erre utólag rájöttem hogy nem a legjobb megoldás mert pl az előző mentésnél még mindig fizetek olyan játékos után aki már rég nincs a csapatnál.
Most úgy csinálom inkább hogy nem nagyon változtatom az alap keretet. Ügynökök ajánlottak egy hátvédet meg egy jó csatárt, őket leigazoltam, visszahoztam Lisztest, Pécsről Zamostnyt, meg pár magyar fiatalt próbálok elhozni, aztán első évre ennyi lesz. Jövőre fog érkezni Agyei, egy jó kis kapus (előző mentésemben betonbiztos volt a helye), meg Kulcsár Kornél Kaposvárról. Ezzel próbálok dobogóra jutni. A bajnoki cím még nem reális.
Aztán jó spórolósra veszem a figurát és megpróbálok összekuporgatni egy ifi központra. Akadémia vagy edzőközpont a jobb az ifiknek? Melyiket kérjem előbb?
Ezzel a mentéssel egy reális pályát akarok elérni, kb olyat amit a valóságban is el tudna érni a Fradi (ha végre olyan okosok ülnének a döntési pozíciókban mint én :D) -
Rudee #84192 Miért? Abban legalább van némi kihívás. -
Lemondtam a Trelleborg-nál. Szabadúszó vagyok. -
Rudee #84190 Kapufa :D
Épp ezért kell először kevesebbet ajánlani, aztán apránként emelni. De szerintem nyilván való, hogy ha elfogadtak X összeget, akkor kevesebbről utána miért is tárgyalnának. -
Rudee #84189 FM 11-be nem tudom működött-e ez a részletre vásárlás. Mert Ő még azzal tolja. -
hmm ezen sosem gondolkoztam el.Hát nézd meg mennyi lenne a nevelési költség aztán tegyél ajánlatot kevesebb összeggel.Bár az igazolásaimat tekintve tuti nem fogadják el, akkor meg ajánlj szerződést -
basszus azt elfelejtettem megkérdezni, hogy anyagilag hogy járok jobban?
Ha egy ifire csak simán rányomom hogy approach to sign vagy ha megvásárlom? Mert tudom hogy ha serződést kínálok neki akkor is kell fizetni a nevelő klubjának -
próbálok egy valósághűbb gárdát összeállítani inkább. Már egyszer az életben is bepróbálta a Fradi ezt a költsünk aztán majd a Bl-ből visszajön, hát nem igazán jött össze a dolog :D
Úgy akarnám hogy évente max 3-4 helyen változzon a csapat, és az ifiből meríteni, illetve csak kiemelkedő játékosokat hozni az első keretbe.
Csináltam az előző mentéssel hogy afrikából hoztam 30 ezerért valakit, aztán játszott egy fél szezont és 10x annyit ért, de azért ez nem igazán így megy. Az előző csapatnál minden évben jött fél tucat 18 éves afrikai, a valóságban nem igazán lelkesdnék egy ilyen Fradiért :D
Takarosan, szép lassan haladva 10 szezon alatt akarok egy erős Bl csapatot összehozni -
MrÉn #84185 A Fradival kezdtem egy bajnokságot és elég jól állok, 2. helyen 18 meccs után. Viszont most akadt egy kis problémám; Venni akartam egy szélsőt ráajánlottam, aztán elfogadta a klubja majd meggondoltam magam visszavontam az átigazolást hogy kevesebbet ajánljak hátha jön annyiért is. És erre nem tudok tovább menni a játékban, azt írja addig amig a klub el nem fogadja az ajánlatot nem tehetek mást csak várhatok. Ha pedig ajánlatot akarok tenni akkor nem engedi mert ott van a már megtett ajánlatom amit se confirmelni se változtatni vagy visszavonni nem tudok. nem tudok tovább lépni a játékban mert kötelező választadnom az igazolást illetően -
geo91 #84184 az el első kiesési körében a psv-t kaptuk. az odavágón hiába vezettünk idegenben 2-0-ra a félidőben, a második játékrészben pocsékul játszottunk és le is adtuk 2-2-re... még volt esély a visszavágón, ám azzal sem tudtunk élni, kikaptunk itthon, pedig jobban játszottunk...
-
geo91 #84183 pár jótanácsot ha elfogadsz:
- ne foglalkozz a pénzzel, költekezz bátra, ha részletre költöd el az átig.keretet, sokkal jobban és gyorsabban tudsz erősíteni, néhány bl-be jutással bőven újra pluszban leszel.
- akit mindenképp meg akarsz tartani, annál állítsd be az "asking price"-ot max-ra, így nem viszik el a beleszólásod nélkül, tényleges ajánlat sem fog érte jönni.
- scoutold afrikát ezerrel, ár-érték arányban ott találod a legjobb elérhető spílereket. -
csak hagytam a fenébe a korábbi mentést. Illetve picit pihentetem aztán meglátjuk. A korábbiakból tanulva kezdtem inkább egy új Fradi mentést. Most jobban, megfontoltabban fogom költeni a pénzt. Legalábbis ez a terv :D
Mondjuk már az elején mázlim volt mert beajánlottak egy 30 éves 4*os hátvédet, Tutorics mellé pont jó lesz, meg egy szintén 4*os 21 éves csatárt. Na ő jó fogásnak tűnik.
Olyan fél milláért hozni akarok az nb2-es csapatba pár 18 év körüli srácot, illetve néhány játékost aki az előző mentésemben már bevált. (pl. Agyei a kapuba, de úgy hogy csak szezon végén jön)
Jobban a fogamhoz verem most a garast, és az apró trükköket is alkalmazni fogom végre.
Egy 10 éves tervem van, annyi idő alatt el szeretnék érni egy stabil BL-ben játszó csapatot.
Ahogy nézegettem van aki 4-5 év alatt is BL győztest farag egy nb1-es csapatból is de azért ez a valóságban baromi irreális lenne. Hiába öntenének bele mondjuk egy Fradiba minden évben 100 millió eurót akkor se jönne össze ilyesmi pár év alatt.
Szóval nyugodt, megfontolt munkával szeretnék egy jó, stabil csapatot összehozni. Most első évemben (2011-el) a dobogó a cél, illetve a tartalék csapat feltöltése és, hogy következő szezonra is legalább 6-7 ember maradjon a mostani kezdőből. Na majd kiderül mire jutok -
hát nemtudom...
Amúgy Sándor Gyuri menni akart, de én nem akartam engedni. Aztán, 3 hónap után elengedem, erre mit csinál? rá 2 napra szól hogy maradni szeretne -
Solt #84180 Jobb oldali inside forward. Bűn gyenge adatai vannak, de egész jól játszik...
@Rudee: Nem adták, hanem átcsoportosítottam a fizetéskeretből... 700ezret költöttem, és maradt még 50-60ezer, és 1000-1500 körüli fizetéskeret. -
Rudee #84179 Kemény, hogy ennyi lóvét adtak. -
Gyurcsót milyen poszton játszatod?
11ben, nálam nem nagyon üti meg a szintet, néha bekerül a keretbe o.o -
Solt #84177 Üdv Urak!
Nos, akkor egy kis MTK-s összefoglaló. A karrier lényege, hogy kiderítsem, kizárólag magyar játékosokkal, magyar stábbal mire tudok jutni a játékban. Az MTK-ra azért esett a választásom, mert sok tehetséges magyar játékos van ott alapból, jó az akadémia, és nincsenek nagy elvárások, így dolgozhatok nyugodtan.
Első évben egyértelműen a feljutás volt a cél, valamint az, hogy találjak egy megfelelő taktikát. Úgy alakult minden ahogy szerettem volna, ezért nem is nagyon ragozom...
Alap felállás
Igazolások az első évben
Tabella
Meccsek 1
Meccsek 2
A Paks II elleni 7-0 volt a csúcs, a Baktalórántházi kupakiesés a legalja... ott azt hittem agyvérzést kapok... :D Összességében elégedett voltam, sőt kicsit meg is lepett, hogy ilyen halovány adatokkal rendelkező játékosok ilyen szezont produkáltak...
Feljutva az első osztályba, majd körülnézve, hogy a többiek milyen kerettel rendelkeznek, kicsit elment a kedvem... Pénz nélkül, gyenge edzőkkel, csak magyarokat igazolva, kemény menet lesz. Aztán egyszer csak megjelent a számlámon közel 1 millió euró, így gyorsan körül is néztem...
Igazolások a második évben
Keret az első NB1-s szezonra
Itt meg is jegyezném, hogy nem hittem volna, hogy ilyen játékosokat tudok megszerezni, és főleg ennyiért... A DVSC-t nem nagyon értem, Bódit például bagóért engedték el, de volt még pár érdekes húzásuk. Csak azt látom, hogy xy klub bejelentkezik érte valami piti összegért... kicsit ráígértem, és el is jött. Összességében elég erős keret jött össze, de azért vérmes reményeim nem voltak... egy 5.-6. helyet elérhetőnek gondoltam. Aztán elkezdődött a bajnokság, és 7 forduló után így állok,
Tabella
Meccsek
A Debrecen elleni 3:0-s győzelem idegenben igencsak meglepett... szerencsém is volt, de azért játékban szinte végig az történt amit én akartam. Azóta is tart a lendület, remélem még sokáig! :) Ezek után egy EL indulást már minimális célnak tekintek. Ligakupa, kupa nem érdekel egyelőre, így itt a kezdőből nem szerepeltetek senkit...
Tekintettel a komoly kihívásra, minden meccset végig nézek ( full match ), hogy azonnal tudjak reagálni a hibákra. Próbálom az ellenfelek játékát kielemezni, és felkészülni a gyenge pontjaikra... Minden játékos egyedi edzést kap, hogy a lehető legtöbbet kihozzam belőlük. Ha sikerül pár év múlva egy kis pénzt félre rakni, akkor azt mindenképpen az edzéslehetőségek, és az utánpótlás fejlesztésére fordítom majd...
Egyelőre ennyi... :) Ha valakinek kérdése, észrevétele van, vagy bármiről, bárkiről képet szeretne, az ne kíméljen... ;) -
Harmadik évben sikerült megnyerni a bajnokságot. Ha kapok valami ó ajánlatot akkor távozok a csapattól.
-
Rudee #84175 Ha ugyan azt kapnád, akkor az SI csak update-eket gyártana. -
grat azért a 88. perben kihagyott tizi egészségmegőrző hatással lehetett :D
Félévi helyzetjelentés: idén eddig minden összejött aminek köszönhetően a csapat az 1. helyen telel.Szezon közben volt egy 10 meccses és egy 5 meccses győzelmi sorozatunk.Sajnos ennek meg vannak a hátulütői is hiszen sok az érdeklődő de akivel tudok és a keret engedi hosszabbítok.Érkező csak a távozók függvényében lehet de meglátom remélem nyáron már a Ligue 1-re igazolhatok.A jó bajnoki helyezés miatt nem figyelek a kupára mondjuk a következő ellenfél a Bordeaux így mindegy lesz.
Egy pár képecske:Tabella, és a csapat gólkirálya.Sokat filóztam a szerződésén hiszen ő keresi a legtöbbet de a Fulham már most vinné remélem jó kis haszonnal adhatom el.Bővebben szezon végén
-
Rudnevs egy beteg állat egyébként,5 misiért jött,már 9misit ér,vinné jópár nyugati klub,még kiszedek belőle pár misit és eladom. Meireles,Veloso duó nagyon durva,simán beilleszkedtek,nagyon kiemelkednek az orosz bajnokságból,a középpályám verhetetlen a bajnokságban. -
Zenit 2011/2012
Szezon előtt érkezett Rudnevs,Ozdoev,Shishkin,Victor Caceres,féltávnál nyáron távozott Lumb,Puygrenier,Rosina. Bajnokságot nyertük a CSZKA előtt 88 ponttal,kupában elődöntőben estünk,BL-ben nyolcaddöntőből estünk ki,de a csoportkörben legalább mi ejtettük ki a Bayernt :P :))
2012/2013
Érkezett Ezequiel Munoz,Raul Meireles,Miguel Veloso távozott Zyryanov ingyen.
November van,bajnokságban 2.ok vagyunk,kupában még állunk,BL csoportunk Barca,Fener,Milan,3 forduló után 2 pontunk van(iksz a Barca,és a Fener ellen,Milantol szoptunk). Na halika -
geo91 #84171 FC HONKA ESPOO 2012
itthon fantasztikus teljesítményt nyújtva mindent megnyertünk, tripláztunk. bajnokságban kevesebb gólt kaptunk, kevesebb vereséget szenvedtünk el, több gólt lőttünk, több pontot szereztünk mint tavaly, tehát elégedett vagyok a hazai szereplésünkkel.
bl-ben pedig parádés meccseket játszottunk már a selejtezőkörben is, hiszen a malmö ellen idegenben 4-0-ra nyertünk, ám a visszavágót olyan önhittséggel kezdtük hogy hogy 28(!) perc alatt leadtunk az előző meccsen megszerzett négygólos előnyünket... szerencsére a vége "csupán" egy 6-3-as zakó lett, így továbbmentünk. következő kör sem volt unalmas, itthon csak 3-3-at játszottunk a partizan belgrád ellen, így nem túl szerencsés helyzetből vártuk a visszavágót. szerbiában viszont sikerült nyerni, puustinen duplájával! a rájátszásban a szlovén bajnok maribort kaptuk, rajtuk simábban túljutottunk, 8-0-ás összesítéssel búcsúztattuk őket.
ez után jött a sorsolás: inter, atletico madrid, sporting csoportba kerültünk. a spanyoloktól oda-vissza csúnyán kikaptunk és az intertől is idegenben, de ez talán nem szégyen. viszont sikerült leikszelni itthon az interrel és a sportinggal is, utóbbit pedig vertük idegenben. így 5 pontot szerezve a harmadik helyen végeztünk a csoportban, az el-ben folytathatjuk. de majd csak a következő szezonban. (mint már említettem, tavaszi-őszi rendszer van a finneknél.) jöjjenek a képek és a videók.
csapat:
átigazolások
keret 1, keret 2
ligakupa:
csoport
meccsek
döntő
bajnokság:
tabella
meccsek 1, meccsek 2
finn kupa:
meccsek
döntő
bl:
második selejtezőkör, odavágó (malmö ff)
második selejtezőkör, visszavágó (malmö ff)
harmadik selejtezőkör, odavágó (partizan belgrád)
harmadik selejtezőkör, visszavágó (partizan belgrád)
rájászás
csoport
-
Én azt utálom, amikor a BL kieséses szakaszban a mérkőzés napján a fél kezdő válogatott mérkőzésre hazarepül. Az tavaszi sűrű napirendről nem is szólva (valamikor egy hét alatt 4 mérkőzés). -
Hohóóó!!!! Végre!!!!
https://www.dropbox.com/s/my1ni10aksjmi7u/Untitled%202.jpg -
ez már megint mi a tököm? Beállítom hogy a meccshiányos embereket vigye el a hülye második csapat erre bajnokin megint csak 10 emberből válogathatok ha az első meg a második keretet is nézem. Meccshiányosnak pedgi csa k 3 ember volt jelölve. Hogy van ez? Tölthetem be újra ezt a szart -
egy fillér hitelünk nincs. Egyszerűen hülye a pasi. A 400 ezres játékosért visszautasíthatatlan a 850ezres ajánlat, a 200 ezresért meg kevés a 700 ezres.
A 12 mennyivel tud többet mint a 11 egyébként? Ha a 11-re rádobok egy adatbázis frissítést akkor ugyan azt kapom, vagy 12-ben még több cucc van? -
Azlesz...vélhetően a 28 felettieket el is adom majd, nincsenek sokan, csak ugye kell egy gólvágó -
Palermoval vagyok.
kb 5 évnél vagyok. gondoltam jófej leszek és megkérem Zamparinit (az elnök) hogy fejlesszük az utánpótlást hogy onnan tudjak meríteni-...
na jött is a válasz hogy azt felejtsem el és inkább igazoljak az első csapatba minthogy várjam a tehetségeket a saját nevelésből D: :D:D:D
de olyan bolond ez a pali. tök nyereségessé csináltam a Palermot, nyerem a BL-t bajnokságot amit kell, erre felvett 90 millió euró kölcsönt egy banktól... 2031-ig törleszthetem azt is... -
Rudee #84164 Keress olyan lejáró szerződésűt, akit a jelenlegi fizuja alapján vélhetően meg tudsz fizetni, de a asszisztens szerint ne szűrj.