A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Solt
    Üdv Urak!

Nos, akkor egy kis MTK-s összefoglaló. A karrier lényege, hogy kiderítsem, kizárólag magyar játékosokkal, magyar stábbal mire tudok jutni a játékban. Az MTK-ra azért esett a választásom, mert sok tehetséges magyar játékos van ott alapból, jó az akadémia, és nincsenek nagy elvárások, így dolgozhatok nyugodtan.

Első évben egyértelműen a feljutás volt a cél, valamint az, hogy találjak egy megfelelő taktikát. Úgy alakult minden ahogy szerettem volna, ezért nem is nagyon ragozom...

Alap felállás
    Igazolások az első évben
    Tabella
    Meccsek 1
    Meccsek 2

A Paks II elleni 7-0 volt a csúcs, a Baktalórántházi kupakiesés a legalja... ott azt hittem agyvérzést kapok... :D Összességében elégedett voltam, sőt kicsit meg is lepett, hogy ilyen halovány adatokkal rendelkező játékosok ilyen szezont produkáltak...

Feljutva az első osztályba, majd körülnézve, hogy a többiek milyen kerettel rendelkeznek, kicsit elment a kedvem... Pénz nélkül, gyenge edzőkkel, csak magyarokat igazolva, kemény menet lesz. Aztán egyszer csak megjelent a számlámon közel 1 millió euró, így gyorsan körül is néztem...

Igazolások a második évben
    Keret az első NB1-s szezonra

Itt meg is jegyezném, hogy nem hittem volna, hogy ilyen játékosokat tudok megszerezni, és főleg ennyiért... A DVSC-t nem nagyon értem, Bódit például bagóért engedték el, de volt még pár érdekes húzásuk. Csak azt látom, hogy xy klub bejelentkezik érte valami piti összegért... kicsit ráígértem, és el is jött. Összességében elég erős keret jött össze, de azért vérmes reményeim nem voltak... egy 5.-6. helyet elérhetőnek gondoltam. Aztán elkezdődött a bajnokság, és 7 forduló után így állok,

Tabella
    Meccsek

A Debrecen elleni 3:0-s győzelem idegenben igencsak meglepett... szerencsém is volt, de azért játékban szinte végig az történt amit én akartam. Azóta is tart a lendület, remélem még sokáig! :) Ezek után egy EL indulást már minimális célnak tekintek. Ligakupa, kupa nem érdekel egyelőre, így itt a kezdőből nem szerepeltetek senkit...

Tekintettel a komoly kihívásra, minden meccset végig nézek ( full match ), hogy azonnal tudjak reagálni a hibákra. Próbálom az ellenfelek játékát kielemezni, és felkészülni a gyenge pontjaikra... Minden játékos egyedi edzést kap, hogy a lehető legtöbbet kihozzam belőlük. Ha sikerül pár év múlva egy kis pénzt félre rakni, akkor azt mindenképpen az edzéslehetőségek, és az utánpótlás fejlesztésére fordítom majd...

Egyelőre ennyi... :) Ha valakinek kérdése, észrevétele van, vagy bármiről, bárkiről képet szeretne, az ne kíméljen... ;)