A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kosheen
    van abban is részletre vásárlás. Bár nem tom a 12-ben hogy van, de ennél annyi hogy megadok x összeget és beállítom hogy hány hónap alatt fizesse azt. Mondjuk erre utólag rájöttem hogy nem a legjobb megoldás mert pl az előző mentésnél még mindig fizetek olyan játékos után aki már rég nincs a csapatnál.
    Most úgy csinálom inkább hogy nem nagyon változtatom az alap keretet. Ügynökök ajánlottak egy hátvédet meg egy jó csatárt, őket leigazoltam, visszahoztam Lisztest, Pécsről Zamostnyt, meg pár magyar fiatalt próbálok elhozni, aztán első évre ennyi lesz. Jövőre fog érkezni Agyei, egy jó kis kapus (előző mentésemben betonbiztos volt a helye), meg Kulcsár Kornél Kaposvárról. Ezzel próbálok dobogóra jutni. A bajnoki cím még nem reális.
    Aztán jó spórolósra veszem a figurát és megpróbálok összekuporgatni egy ifi központra. Akadémia vagy edzőközpont a jobb az ifiknek? Melyiket kérjem előbb?

Ezzel a mentéssel egy reális pályát akarok elérni, kb olyat amit a valóságban is el tudna érni a Fradi (ha végre olyan okosok ülnének a döntési pozíciókban mint én :D)