A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kosheen
    csak hagytam a fenébe a korábbi mentést. Illetve picit pihentetem aztán meglátjuk. A korábbiakból tanulva kezdtem inkább egy új Fradi mentést. Most jobban, megfontoltabban fogom költeni a pénzt. Legalábbis ez a terv :D
    Mondjuk már az elején mázlim volt mert beajánlottak egy 30 éves 4*os hátvédet, Tutorics mellé pont jó lesz, meg egy szintén 4*os 21 éves csatárt. Na ő jó fogásnak tűnik.
    Olyan fél milláért hozni akarok az nb2-es csapatba pár 18 év körüli srácot, illetve néhány játékost aki az előző mentésemben már bevált. (pl. Agyei a kapuba, de úgy hogy csak szezon végén jön)
    Jobban a fogamhoz verem most a garast, és az apró trükköket is alkalmazni fogom végre.
    Egy 10 éves tervem van, annyi idő alatt el szeretnék érni egy stabil BL-ben játszó csapatot.
    Ahogy nézegettem van aki 4-5 év alatt is BL győztest farag egy nb1-es csapatból is de azért ez a valóságban baromi irreális lenne. Hiába öntenének bele mondjuk egy Fradiba minden évben 100 millió eurót akkor se jönne össze ilyesmi pár év alatt.
    Szóval nyugodt, megfontolt munkával szeretnék egy jó, stabil csapatot összehozni. Most első évemben (2011-el) a dobogó a cél, illetve a tartalék csapat feltöltése és, hogy következő szezonra is legalább 6-7 ember maradjon a mostani kezdőből. Na majd kiderül mire jutok