104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• LasDen #86057
    tök bírom, hogy elindítasz egy teljesen új játékot, de már vannak edzők, akik rossz véleménnyel vannak rólad :D
  • bakkerman
    lehetséges,kialakulhatnak idővel rivalizálások,sőt menedzserek között is,még a 12-ben rossz viszonyba kerültem Mourinhoval(hát persze,kivel mással...),és 4-5 szezon után akartam igazolni a Realból,és amikor érdeklődtem a játékos ára iránt,kidobta a gép,hogy nem kíván tárgyalni a Real velem,a két menedzser viszonya miatt
  • szabii98
    volt már olyan hogy élcsapatot csináltatok egy tegyük fel 6. osztályos angol csapatból, bl győzelem stb, utána elmész edzőnek egy unitednek és a volt csapatod a legfőbb riválisod?:D ez lehetséges??:D
  • liverpool19
    old firm vol. 2

hát ebbe kicsit beleszaladtunk, pedig a játék képe és a statisztika alapján nem volt benne a vereség a meccsben.
  • Csacsi
    Én is megakartam venni, de az Unique ID-t azt hol találom?
  • szabocsaba1983
    Nagyon nagy grat! Jó könnyű volt a csoport baszod
  • BetonK
    Jaja.
    Meg is volt a sorsolás, és a szintén BL-ből ide jutó Swansea-t kaptam, otthon kezdünk..
  • szabii98
    most mész az ELbe, ugye?:) hajrá ;)
  • BetonK
    No itt vannak a képek:

A keretem:

Pénzügyek:

BL csoportkör vége:

• methyliso
    Azért nem csak Football Manager-rel játszott, jól kitudják sarkítani az újságírók :)
    http://www.fcbaku.com/content.php?lang=en&page=2&sid=&nid=1862&n=1
  • Tono34
    Egy kis érdekesség ... lehet próbálkozni mindenkinek :)
  • gojoci
    Promising:

Bargains:
  • Janika114
    A most promisingekről és a top bargainről is tudnál dobni egy képet?
  • szabocsaba1983
    David Silvának lejárt a szerződése, ingyen jött volna valami horror fizuért, de nem kértem belőle. Így a Werderhez ment, heti 42e fontért.
  • gojoci
    Ha lúd, legyen kövér...megvettem kemény 292Ft-ért az FM Genie Scout 13g-t. Paypallal 5 perc volt az egész.
    Néhány érdekesség a fizetős változatból:

• hamary
    A vezetőség korrekt volt, 5e font/ w -es fizetési keretet feltolta 14 ezerre , úgy, hogy mínusz 200 ezerrel zártam. Tetszik az ötlet.
  • szabocsaba1983
    szuperkupa

• hamary
    Na, próba 2:

Üdv mindenkinek! :)

Múltkori baljós meccseim után elolvastam amit küldtetek taktikai kézikönyvet, s ha még nem teljesen is, de azért kezdem megérteni. Angol hatodik osztályba kezdtem egyet, a Satlybridge Celtic csapatával. 7. helyre jósoltak, cél a feljutás volt. Sajnos edzőmeccseket már nagy csapattal nem tudtam lekötni, így az igazolásoktól várható deficit következett be, de idén ezt profittá válton.

Na, de lássuk. A csapatból senkit nem küldtem el, na de csak azért nem, mert senki nem kellett senkinek. Ez szomorú. Viszont a csatársorba, s a védelembe mindenképp kellett erősítés.

Bognár az elején lenyűgöző volt, azonban hamar lesérült sajnos 3-4 hónapra, s miután visszatért nem lett a régi önmaga. Bignall viszont! A csávó egy isten volt, házi gólkirály lett, valamint a bajnokság gólkirálya - egyértelműen. Gyors is volt, higgadt is, így megpróbálom jövőre is elhozni kölcsönbe, Reading nem hiszem, hogy nagyon játszatni akarja a későbbiekben. Sam is jó volt csatársorba a vége fele. Szezon közben kénytelen voltam több rövidebb idejű kölcsönt megkötni, mert sok volt a sérülés.

A csapat főként 4-3-1-2 felállásba játszott, irányító szerepben. A szezon remekül kezdődött 18 meccsen keresztül nem volt egy vereségünk sem. Utána bekövetkezett a várható hullámvölgy, így megközelítettek 5 ponttal is. Halifax nyomult elég veretesen, de a végére kipukkadtak, mi pedig összeszedtük magunkat.

Mókás, az FA kupába három kört mentünk, azonban gyakorlatilag akkor kaptunk ki először, a 8-ad (!!!) osztályú Keek ütött ki minket egy olyan 4-0-val, hogy még mindig szédülök. Az első meccs 0-0 volt. FA Trophyba a Bet premieres Werxham mákolta be, nem sírtam sokat, koncentrálni kellett a bajnokságra. Ami végül mint láthatjátok, 3 fordulóval a vége előtt, meglett:

• hamary
    Az melyik? URL link van, Direkt link, meg az url meg img egyben, azt raktam be, nem volt túl bölcs döntés. ( azon az oldalon ami itt van feltűntetve )
  • szabocsaba1983
    Kijavítani nem tudja, csak törölni...
    Link helyett thumbnail-t válaszd, és azt illeszd be!
  • hamary
    Ooh, hogy az a... Kattintós miniképet akartam csinálni, azt miként kellene? Huni, megtennéd, hogy kijavítod, s elmondod, mit teszek rosszul...? :)
  • szabocsaba1983
    A csapat tovább erősítése érdekében ők érkeztek:

Felkészülés:

Ez a keret várja a szezon kezdetét:

BetonK keretről, pénzügyről képet pls!
  • hamary
    Nagy gratula!
  • BetonK
    Micsoda mák!

Oda-vissza vertük az Atletico-t! Rudolf viszont 4 hónap pihin!
  • kosheen
    őőő a meccsmotor vajon igy jelzi hogy qva jó a csapatom? :D
    válogatott meccsek alatt ligakupát kellett játszanom a lokival és még darabra se voltak meg a védőim, egy vkp meg egy kreativ középpályás került be a védelembe, mert egyszerűen mindenki oda volt a válogatottjánál. Otthon kontrára raktam, és 1-0-ra behúztuk végül, úgy hogy nem játszott fölényben a Debrecen egyáltalán. Pedig a lokinál azért nem a totál második sor játszott, bőven volt a kezdőben olyan aki bajnokin is állandóan játszik.
  • kosheen
    nálam pallérozódott a szerb ifiválogatott kapusa, kölcsönlistára tettem a szezon elején és Porto is bejelentkezett érte meg más nagyobb csapatok, kölcsönadtam a Portonak a 18 éves srácot és JÁTSZATJÁK :D
    ez tök durva, mert pl hozzám be se férne, hárman is előtte vannak a rangsorban, ő meg már 11 meccset lejátszott fél szezon alatt a portugáloknál.
  • BetonK
    grat:)!
  • methyliso
    Hinckley United a Premier League-ben, máris 8. vagyunk :)
  • LasDen #86028
    leszopsz :D
  • BetonK
    Grat!
    Jók a playerek is!
  • Neoncsoves
    szóval akkor mostmár a Bolton nem kapna zakót a QPRemtől?:D
  • kosheen
    Féltávhoz értem a 2015-16-os szezonban a Fradi élén
    15 meccs után 9 ponttal vezetem a bajnokságot, a kupában megkaptam a veretes Balmazújváros csapatát, talán-talán sikerül átlépnem rajtuk :D
    Novemberre fejeződött be az ifi meg az edzőcentrum upgradelése is. A BL és az EL csoportkör is elúszott, igy tudok koncentrálni a bajnokságra. Valami tizenakárhanyas veretlenségi szériám van már, legutóbb a szezon elején kaptam ki amikor két BL selejtező közé tettek egy bajnokit. 32-16-os gólarány, féltávnál nálam van a gólkirály 11 góllal.
    Anyagilag szokás szerint piszok jól állok, van egy 7 millás keretem, 126 ezres fizetési kerettel (amiből alig 28 ezret használok fel). Télen meg is válok két jó kis fiatal játékostól, az egyik 700 ezerért megy a francia 2-be, a másik 2 milláért megy haza Braziliába, mindkettő következő eladásából 35% az enyém. Fiatalok, rajtuk még nagyot kaszálhatok a későbbiekben. (az egyik argentin csodagyerek akit az elnök eladott a fejem fölött 1-2 szezonnal ezelőtt azóta a Shaktarban nyomja és olyan 8 milliót ér). Jön helyettük 2 másik, plusz már nyárra is le van szerződtetve 3 fiatal tehetség.
    Be kéne fejeznem még ma a szezont és nyáron egy nagytakaritás lesz a keretben, seggére akarok verni annak a pár milliónak, jó lenne hozni belőle 2-3 olyan játékost aki pár szezont le tud húzni még nálam.
    Plusz itt van pár kép a kis büszkeségeimről :D (remélem nem cseszem el a képeket)
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_11_22_yna9ttanv8.jpg
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_11_22_esvzi8p86q.jpg
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_11_22_haleejduko.jpg
  • Solt
    Nem tudtok valami iPhone vagy droid alkalmazást, amivel a kiegészítő infókat ki lehetne dobni tabletre? :D
  • BetonK
    harmadik BL csoportmeccs, ez is jó volt. Két kezdőm játékos hiányzott eltiltás miatt, idegenben nyerünk:)!
    Rudolf 8 meccsen 10 gólos BL-ben!

• kosheen
    nem mindegy hogy moszkvicsokat osztogatnak vagy volgákat fosztogatnak
    A "többek között" részhez - a srác egy amerikai sportügynökségnél volt gyakorlaton, vagy ott dolgozott, a klubelnöknek nagy spanja, és az egyik tartalékcsapathoz került csupán. De az FM-nek azért igy is jó reklám
  • o0Sagem0o
    hát.."Korábban többek között azért vették fel a klubhoz tanácsadónak, mert nagyon jó eredményeket ért el a Football Managerben!" mit ne mondjak, sok eszük van..:)

Szeretem az FM-et, de ez csak egy játék, sajnos nem leszek attól Mourinho, mert mindig feljutok az angol hatodosztályból a premier leaguebe és megnyerem a BL-t..:)

A srácnak azért sok sikert (egyébként némely hazai edző helyére is simán beférne egy-egy top FM-es, mert amit ők szakmaiságnak neveznek az nemzetközi szinten egy vicc..)
  • Casso7
    A 21 éves (!) Vugar Huseynzade lett az azeri első ligás FK Baku vezetőedzője. Korábban többek között azért vették fel a klubhoz tanácsadónak, mert nagyon jó eredményeket ért el a Football Managerben!
  • szabocsaba1983
    Még jó, hogy csak felkészülési. A hajamat is kitépem, ha ez tétmeccs.
  • Itsuki
    én meg azt mondom hogy számomra rosszabb lett... védekezés nekem nem javult,ehelyett a bíró mindent fúj csak azt nem amit kell,de lehet már reális lett a magyar játékvezetés a játékban,akkor viszont hatalmas pirospont..
  • bakkerman
    na akkor ránézek