A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hamary #86040 Na, próba 2:
Üdv mindenkinek! :)
Múltkori baljós meccseim után elolvastam amit küldtetek taktikai kézikönyvet, s ha még nem teljesen is, de azért kezdem megérteni. Angol hatodik osztályba kezdtem egyet, a Satlybridge Celtic csapatával. 7. helyre jósoltak, cél a feljutás volt. Sajnos edzőmeccseket már nagy csapattal nem tudtam lekötni, így az igazolásoktól várható deficit következett be, de idén ezt profittá válton.
Na, de lássuk. A csapatból senkit nem küldtem el, na de csak azért nem, mert senki nem kellett senkinek. Ez szomorú. Viszont a csatársorba, s a védelembe mindenképp kellett erősítés.
Bognár az elején lenyűgöző volt, azonban hamar lesérült sajnos 3-4 hónapra, s miután visszatért nem lett a régi önmaga. Bignall viszont! A csávó egy isten volt, házi gólkirály lett, valamint a bajnokság gólkirálya - egyértelműen. Gyors is volt, higgadt is, így megpróbálom jövőre is elhozni kölcsönbe, Reading nem hiszem, hogy nagyon játszatni akarja a későbbiekben. Sam is jó volt csatársorba a vége fele. Szezon közben kénytelen voltam több rövidebb idejű kölcsönt megkötni, mert sok volt a sérülés.
A csapat főként 4-3-1-2 felállásba játszott, irányító szerepben. A szezon remekül kezdődött 18 meccsen keresztül nem volt egy vereségünk sem. Utána bekövetkezett a várható hullámvölgy, így megközelítettek 5 ponttal is. Halifax nyomult elég veretesen, de a végére kipukkadtak, mi pedig összeszedtük magunkat.
Mókás, az FA kupába három kört mentünk, azonban gyakorlatilag akkor kaptunk ki először, a 8-ad (!!!) osztályú Keek ütött ki minket egy olyan 4-0-val, hogy még mindig szédülök. Az első meccs 0-0 volt. FA Trophyba a Bet premieres Werxham mákolta be, nem sírtam sokat, koncentrálni kellett a bajnokságra. Ami végül mint láthatjátok, 3 fordulóval a vége előtt, meglett: