104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Tegnap én is feltettem a játékot, egyelőre ismerkedek vele. Csak nekem tűnik úgy, mintha szolidabban osztogatták volna a játékosok tulajdonságaira a pontokat? Meg próbáltam a licensz problémát (pl német válogatott) kiküszöbölni a Susie féle megoldással, de nem működik. -
loool,most nézem,olasz bajnokira 12 játékost lehet nevezni a padra?
-
Zanettivel se fogok hosszabbítani,de őt megtartom assistant managernek,ha elvállalja -
kezdtem egyet az Interrel,hááát,a keret finoman szólva nem európai szintű,televan 30+-os kiöregedő játékosokkal,akik kurvasokat keresnek...lesz itt tennivaló,de az első szezonra még elég lesz ez a keret a 3. BL-t érő hely elérésére,aztán jövőnyáron meg nagytakarítás,Samuel,Cambiasso,Chivu,Milito utolsó szezonja lesz az idei,ez tuti,kurvasokat keresnek,és nem éppen fiatalok. Európa Ligában bejutunk a csoportkörbe,ott meg kiküldöm az ifiket,pénzügyileg nem éri meg szarakodni az EL-ben. Bajnokságra kell nagyon ráfeküdnünk -
jaja,rotálni azt kell mindenképp,én egymás után kétmeccsre sose küldöm ki ugyanazt a kezdő 11-et,legalább 2 helyen mindig változtatok,így nem lesznek elégedetlenek a kevés lehetőség miatt -
A sok sérülés nem az FM hibája, hanem a rossz edzésé. Vegyétek lejjebb az intenzitást (average alá azért ne menjetek), tegyetek be pihenőnapot meccsek után, esetleg hanyagoljátok a fitness edzést évközben. Az inkább a pre-season alatt 2-3 hétig használható, vagy a téli szünetben. Vagy rotáljatok erőteljesebben. -
1. próbáld meg a lassú tempót,rövidpasszokkal,és instrukciónak meccs közben állítsd be hogy pump ball into the box -
két problémámhoz szeretnék segítséget kérni.
1. csapatbeállításnál és játékosnál is szinte mindenkinél nullára van húzva a távoli lövés, mégis folyton rábombázzák a kígyótérről. szélesebben kellene játszanunk, széthúzván a védelmet? sok a 16-osra betömörülő 3 csatár?
2. szögletnél mi a bánatért folyton lábra adja a rúgó a labdát? be van állítva, hogy kevert legyen a beadás célja, de kizárólag lábra tudja adni...
-
Taibi #86330 Nálam is ez a jellemző. Egy meccs alatt 2-3 játékos is begyűjt kisebb sérülést úgy hogy a kondija leesik 70% körülire. Na már most én nem szeretem így a pályán hagyni őket, szóval lényegében így ki is merülnek a meccseken a cserelehetőségeim. Taktikai cseréket el is lehet felejteni sokszor. -
madridista22 #86329 Sziasztok!!
Egy olyan kérdésem lenne hogy a 2012-es verzióhoz van 2013-as skin? ha igen honnan tudom letölteni?
Köszönöm előre is a segítséget?
Sziasztok! -
steam automata letölti a javításokat....nem kell neked semmit se csinálni.... -
SuLtAN17 #86327 Szevasztok!
Hol lehet letölteni a patch-et, mert kerestem a hivatalos oldalon is+ a steam-en is, és sehol sincs, írnak róla, de download link vagy valami az nincs... és nem ajánlja fel a steam sem... -
Nálam baromi sok sérülés van. Egy meccsen 2-3 is előfordul, de olyan, amivel tud játszani tovább. -
Taibi #86325 Másnél is több a sérülés a 13.1.3-as patch óta vagy csak nálam van egy ilyen véletlen egybeesés? -
Janika114 #86324 A 12-ben én akárhány karriert kezdtem szinte, 1-2 éven belül A. Ayew mindig az Arsenalba igazolt, úgy látom valami nem változik :D -
Micsoda meccs volt :D A végén már úgy izgultam mintha BL döntő lenne :D
de a brazil pöcsös megnyerte nekünk....:D
a végén az Arsenal már így játszott :DDD
-
geo91 #86322
-
a brazíl gyerek tojja a gólokat, úgyhogy jó vásárt csináltam....és most új irányokba fordult a tekintetem. Mivel a Genoa edzői széke még sokáig nem lesz elérhető - már pedig anélkül nem fejezem be a játékot - elkezdtem hosszabb távra tervezgetni. Ez az jelenti, hogy életbe lép az 5 éves terv :D Ez egy BL címben fog kiteljesedni az 5. év végén. Persze előbb is összejöhet, de a reális számításom ez. Na most ehhez ugye kell is egy csapat, ami részben megvan.
Szerencsémre a kapuban Bogdánnal erre az időre biztosítva vagyok. Legalábbis remélem. 28 éves, tehát 5 év múlva is csak 33 lenne, ami még megengedett nálam, főleg egy kapusnál.
A védelem közepén áll Capuano és Flores. Az előbbi 24, az utóbbi 20 éves. Szóval középen biztosítva van a beton talapzatt. Matt Mills a csere, aki 29 éves, de jövőre felhozom Holdingot, hogy legyen saját játékos is a csapatban. Baj esetén akár Zilic is tud védőt játszani.
A két bekk már picit húzósabb. Balon Alonso, 25 éves, de nem vagyok maradéktalanul elégedett vele, így ha találok valakit, vissza szorul. A jobb már erősebb Tom Hatley-vel. Ő 26 éves, így még belefér, de el kell kezdenem nézni valakit mellé is.
Eggyel előrébb beton biztos a vkp posztja. Stanko Zilic, 20 éves, de mesterien hozza le a meccseket. Persze vannak botlásai, de az összkép így is több mint jó. Vele évekre fix a poszt.
Eggyel előrébb már nem ilyen egyszerű. Van 4 poszt, ahova embert kell találnom. Ebből talán kettő fedezve van, de még nem biztos. Középen Holden játszik, de ő már 30, így kifele áll a szénája, akár mennyire fontos játékos volt a csapatban. Helyettese még nincs, találnom kell valakit. Balon Eagles szintén 30, neki is lassan menni kell. Jól játszik, de nálam nem addig játszhat egy játékos, míg vissza nem vonul. Helyére Branko Kranjcar, 18 éves, pályázik, de sokat kell még ahhoz tanulnia. Jobbon Lee Chung-Yong, 27, a csapat motorja. Lassan meg kéne találni a helyettesét, aki szép lassan átveheti helyét. És meg is találtam a kiszemeltet. Raheem Sterling a Newcastle 21 éves tehetségét. Nehéz dolgom lesz elhozni attól függetlenül, hogy éppen fasírtban van az edzővel, mert nem játszik. Nem akar csatlakozni hozzánk. Most próbálok benyalni neki hátha meggondolja magát. Annyira nem vész, mert a számlám, amúgy is megcsappant és nincs pénz most rá, de mindenképp elkéne hozni. Angol is és hosszútávú megoldást is jelent.
A tkp pedig szintén megoldódni látszik. Mark Davies a rezidens a poszton, de most párszor bedobtam Sascha Wenzelt, 18 éves német, és jól helyt állt. Vele biztosítva vagyunk.
Elől pedig Ademílsonnal és Sordellal szintén levan fedve a poszt.... :D
Szóval a BL győztes csapatom valahogy így fog kinézni, ha minden jól megy :D
Bogdán(33)
Hatley(31)-Capuano(29)-Flores(25)-Alonso(30)/?
----------------------------------Zilic(25)
----------------------------? ------------------ Krancjar(22)
Sterling(26)?------Wenzel(23)
----------------Ademílson(27)
Ha minden jól megy...szóval lényegében 2 posztot kell mindenképp lefednem valahogy. A többi nem lét kérdés....
Amúgy a korokat csak azért említettem, mert ilyen fixációm, hogy a 30 év felettieket mindig kiszórom ahogy tudom. Mondjuk egyre toleránsabb vagyok, de tavaly olyan méreteket öltött, hogy Genoával 21 éves átlag életkorral nyertem BL-t. A legidősebb játékos a keretben csak 28 éves volt...kapusokon túl nem nagyon tűröm meg őket, így ha lehet leselejtezem őket. Bár Vivianot is inkább eladtam 33 évesen, pedig kiemelkedő kapus volt akkor is, és most is. Nem hiába vette meg a Real :DD
Bocs a hosszú posztért....csak el filózgattam itt picit :D -
Lancelot1983 #86320 Hi!
FM2011-el játszottam utoljára, akkor ilyen metalic logo megapackem és kit packem volt. Az lefedte mind logóban, mind mezben szinte a világ összes csapatát. Látom ez az FM2013 kicsit más, meg vannak teljesen ismeretlen csapatok is, létezik hasonló mez és logó megapack, ha igen kérhetnék tőletek egy linket?
Valamint japán bajnoksághoz is kérnék egy linket, ha van ilyen.
Előre is köszönöm. -
na igy meg pláne nem értem ezt a bajnokságbeli 5-1-es vereséget.
A kupában is a ZTE az ellenfél. Idegenben 2-1 nekik, belefér, aztán jött a bajnoki nagy verés, utána kupavisszavágón simán megvertem őket 4-1-re, úgy hogy az 5 gólt kapó védelemhez nem nyúltam. Valszeg a játék nem akarja hogy zsinórban harmadszor is behúzzam a bajnokságot :D -
Mondjuk egyértelműen a játék legjobb játékosa...de akkor is :DD
Mindegy...pár év és megszabadulok tőle :DDD -
Shelton #86317 ezek szerint mégis van életszerűség a játékban
-
liverpool19 #86316 nálam is pont ugyanez van sajnos. -
liverpool19 #86315 ez lett a vége a visszajutás utáni első szezonnak. a kapusteljesítménnyel annyira nem voltam megelégedve, hogy nem vártam meg Bogdán szerződésének a lejártát és már télen elhoztam 750k-ért. vele érezhetően erősebbek lettünk és lehoztunk egy 6 meccses CS sorozatot, viszont megsérült 1,5 hónapra, így Alexandernek kellett visszaállnia a kapuba, és meg is látszik a kapott gólok számán, hogy a szezon több, mint 2/3-át ő védte. ettől függetlenül a Celtic foghatatlan volt, bőven belefér nekik, hogy a 33. fordulót követő szétválasztás után csak 1 meccset nyertek. összehasonlításként pedig álljon itt, hogy nagyjából 3-szor többet költöttek fizetésekre, mint mi (az új szezonban egyébként még mindig kb 2-szer nagyobb náluk a bérekre kifizetett összeg).
ligakupa döntő
Hegarty első félidei kiállítása miatt bőven több, mint 1 félidőt emberhátrányban játszottunk, de hatalmasat küzdöttek a srácok és sikerült megvédeni a címet.
skót kupa döntő
4 év alatt most sikerült először megnyerni, viszonylag magabiztos játékkal.
nyáron kicsit erősítettem a keretet, amire szükség is volt, ha fel akarjuk venni a versenyt a Celtic-kel és az EL-ben is menetelni szeretnénk. szóval jött ingyen Robinson, Addison, Bayram és Nangis, 500k-ért Neilson a Hamiltontól, 2M-ért a Panától Berisha és az akadémiánkról José Oliveira, akit ötször pályára küldtem már az előző szezon végén, most pedig elindult a harmadosztályú fiókcsapatomhoz, jövőre mehet a másodosztályba, utána szeretném a csapatban látni (Arteta úgyis visszavonulóban van). ja, és 2020-ig szerződést hosszabbítottam :) -

-
Ez nem normális :DDDD 7x egymás után :D
-
húha, nem tudom mit szúrhattam el az előkészületekenél de Zte-Fradi 5-1 úgy hogy minden gólt másik emberük lőtt, mindet az ötös környékéről fejelték, meg volt pár távoli lövés amit blokkoltak a védők.
A poén, hogy előtte pár nappal ugyanez csapat (kis változtatásokkal) elverte a QPR-t európa ligában. Meccs után kaptak 1 nap pihit mert kihajtották magukat, az egyik rosszul teljesitő középhátvéd, egy középpályás meg a jobbszélső lett lecserélve a bajnokira, a többiek ugyanazok voltak. A taktikát se variáltam, már tök régóta ugyanaz, általában normálisan is működik, ha jól emlékszem legutóbb a Bilbao vágott 5 gólt nekem amikor emberhátrányban játszottam egy csomót. A bekiabálást szintén nem variáltam. Nyugodtan annyit mondtam nekik hogy győzelmet várok.
A meccs előtt a Zte 1-2 ponttal volt előttem, ők 3. mi negyedik helyen voltunk.
Tényleg rohadtul nem tudom mit szúrtam el, igy most már 12 meccsel a vége előtt 5 pont a hátrányom, ami bár nem sok, de a három előttem lévő közül kettővel már játszottam. -
nagyon sok az ilyen gól,nem csak az ellenfél részéről,következő patch hátha javítja -
Ezekkel az oldalról bekotort labdákkal mit lehet kezdeni? Kb az összes létező lehetőséget kipróbáltam ellene, de hiába van bent akár 3-4 védőm, biztos, hogy a csatárhoz kerül, aki 10/10-szer belövi... Pedig sokszor érzem úgy, hogy a védőm is simán megszerezhetné, csak elmegy 2 centivel előtte. -
A 2012-es logopack és facepack működik a 2013-mal is? -
Fradi-Újpest, szünetben behozom Tóth Bencét (akit visszahoztam, mert padon csak legyen már legalább Fradista), aztán 48. percben kidől egy hónapra. Nagy segitség volt, mit ne mondjak -
Ricco87 #86307 Nálam is ott van a srác :) 2.év végén járok a Newcastle-el,egyenlőre Ba & Cissé mögött kap szerepet de azzal él is :)
2012/13 45meccs(15kezdő30csere) 12gól 9assist
2013/14 27meccs(15kezdő12csere) 11gól 5assist
-
akkor most már bizakodom benne...a tudásával akkor nincs gond...már csak a csapatba kell belepasszolnia és megállíthatatlanok leszünk :D -
Nálam 1 év után ilyen Ademílson:
-
Mihelyt átadólistára került, lecsaptam rá. Nem tudtam kihagyni... Pedig végig hangoztatta, hogy a Barcába akar menni. Végül 140 000 €/hét lett a fizetése, amitől Lahm Schweinsteiger, Robben, és Ribéry is többet keres. -
Zenszkij #86303 Neymart a MU-val én is körbeudvaroltam, végre elfogadható pénzért jött volna, erre a Real Madrid is contraktust ajánlott, és azt fogadta el. Játékban én nem adok horribilis fizetéseket (mellesleg az enyémet is elfogadta), ez egy alap nálam. De a fene egye meg az fm-et, hogy sose tudom Neymart leigazolni, nevetséges. -
Nekem első igazolásom volt rögtön a játék elején. Majd tolok róla képet így egy év elteltével, ha a valós életben vége a Bayern meccsnek.
Gómez utódjának szánom. Igaz, közben jött Neymar. Nehéz dolga lesz. -
Zenszkij #86301 Ademilson? Még, hogy beválik-e? Olyan stabil, hogy Rooney már a Barcelonában tolja. Most is hármat vágott az Aston Villának 22 évesen. -
BetonK #86300
Jó player!
-
Őtet igazoltam télire poachernek...reméljük anglikánus földön is beválik a pöcsös....:D