A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kosheen
    húha, nem tudom mit szúrhattam el az előkészületekenél de Zte-Fradi 5-1 úgy hogy minden gólt másik emberük lőtt, mindet az ötös környékéről fejelték, meg volt pár távoli lövés amit blokkoltak a védők.
    A poén, hogy előtte pár nappal ugyanez csapat (kis változtatásokkal) elverte a QPR-t európa ligában. Meccs után kaptak 1 nap pihit mert kihajtották magukat, az egyik rosszul teljesitő középhátvéd, egy középpályás meg a jobbszélső lett lecserélve a bajnokira, a többiek ugyanazok voltak. A taktikát se variáltam, már tök régóta ugyanaz, általában normálisan is működik, ha jól emlékszem legutóbb a Bilbao vágott 5 gólt nekem amikor emberhátrányban játszottam egy csomót. A bekiabálást szintén nem variáltam. Nyugodtan annyit mondtam nekik hogy győzelmet várok.
    A meccs előtt a Zte 1-2 ponttal volt előttem, ők 3. mi negyedik helyen voltunk.
    Tényleg rohadtul nem tudom mit szúrtam el, igy most már 12 meccsel a vége előtt 5 pont a hátrányom, ami bár nem sok, de a három előttem lévő közül kettővel már játszottam.