A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• liverpool19
    ez lett a vége a visszajutás utáni első szezonnak. a kapusteljesítménnyel annyira nem voltam megelégedve, hogy nem vártam meg Bogdán szerződésének a lejártát és már télen elhoztam 750k-ért. vele érezhetően erősebbek lettünk és lehoztunk egy 6 meccses CS sorozatot, viszont megsérült 1,5 hónapra, így Alexandernek kellett visszaállnia a kapuba, és meg is látszik a kapott gólok számán, hogy a szezon több, mint 2/3-át ő védte. ettől függetlenül a Celtic foghatatlan volt, bőven belefér nekik, hogy a 33. fordulót követő szétválasztás után csak 1 meccset nyertek. összehasonlításként pedig álljon itt, hogy nagyjából 3-szor többet költöttek fizetésekre, mint mi (az új szezonban egyébként még mindig kb 2-szer nagyobb náluk a bérekre kifizetett összeg).

ligakupa döntő
    Hegarty első félidei kiállítása miatt bőven több, mint 1 félidőt emberhátrányban játszottunk, de hatalmasat küzdöttek a srácok és sikerült megvédeni a címet.

skót kupa döntő
    4 év alatt most sikerült először megnyerni, viszonylag magabiztos játékkal.

nyáron kicsit erősítettem a keretet, amire szükség is volt, ha fel akarjuk venni a versenyt a Celtic-kel és az EL-ben is menetelni szeretnénk. szóval jött ingyen Robinson, Addison, Bayram és Nangis, 500k-ért Neilson a Hamiltontól, 2M-ért a Panától Berisha és az akadémiánkról José Oliveira, akit ötször pályára küldtem már az előző szezon végén, most pedig elindult a harmadosztályú fiókcsapatomhoz, jövőre mehet a másodosztályba, utána szeretném a csapatban látni (Arteta úgyis visszavonulóban van). ja, és 2020-ig szerződést hosszabbítottam :)