A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• LasDen #86321
    a brazíl gyerek tojja a gólokat, úgyhogy jó vásárt csináltam....és most új irányokba fordult a tekintetem. Mivel a Genoa edzői széke még sokáig nem lesz elérhető - már pedig anélkül nem fejezem be a játékot - elkezdtem hosszabb távra tervezgetni. Ez az jelenti, hogy életbe lép az 5 éves terv :D Ez egy BL címben fog kiteljesedni az 5. év végén. Persze előbb is összejöhet, de a reális számításom ez. Na most ehhez ugye kell is egy csapat, ami részben megvan.

Szerencsémre a kapuban Bogdánnal erre az időre biztosítva vagyok. Legalábbis remélem. 28 éves, tehát 5 év múlva is csak 33 lenne, ami még megengedett nálam, főleg egy kapusnál.
    A védelem közepén áll Capuano és Flores. Az előbbi 24, az utóbbi 20 éves. Szóval középen biztosítva van a beton talapzatt. Matt Mills a csere, aki 29 éves, de jövőre felhozom Holdingot, hogy legyen saját játékos is a csapatban. Baj esetén akár Zilic is tud védőt játszani.
    A két bekk már picit húzósabb. Balon Alonso, 25 éves, de nem vagyok maradéktalanul elégedett vele, így ha találok valakit, vissza szorul. A jobb már erősebb Tom Hatley-vel. Ő 26 éves, így még belefér, de el kell kezdenem nézni valakit mellé is.
    Eggyel előrébb beton biztos a vkp posztja. Stanko Zilic, 20 éves, de mesterien hozza le a meccseket. Persze vannak botlásai, de az összkép így is több mint jó. Vele évekre fix a poszt.
    Eggyel előrébb már nem ilyen egyszerű. Van 4 poszt, ahova embert kell találnom. Ebből talán kettő fedezve van, de még nem biztos. Középen Holden játszik, de ő már 30, így kifele áll a szénája, akár mennyire fontos játékos volt a csapatban. Helyettese még nincs, találnom kell valakit. Balon Eagles szintén 30, neki is lassan menni kell. Jól játszik, de nálam nem addig játszhat egy játékos, míg vissza nem vonul. Helyére Branko Kranjcar, 18 éves, pályázik, de sokat kell még ahhoz tanulnia. Jobbon Lee Chung-Yong, 27, a csapat motorja. Lassan meg kéne találni a helyettesét, aki szép lassan átveheti helyét. És meg is találtam a kiszemeltet. Raheem Sterling a Newcastle 21 éves tehetségét. Nehéz dolgom lesz elhozni attól függetlenül, hogy éppen fasírtban van az edzővel, mert nem játszik. Nem akar csatlakozni hozzánk. Most próbálok benyalni neki hátha meggondolja magát. Annyira nem vész, mert a számlám, amúgy is megcsappant és nincs pénz most rá, de mindenképp elkéne hozni. Angol is és hosszútávú megoldást is jelent.
    A tkp pedig szintén megoldódni látszik. Mark Davies a rezidens a poszton, de most párszor bedobtam Sascha Wenzelt, 18 éves német, és jól helyt állt. Vele biztosítva vagyunk.
    Elől pedig Ademílsonnal és Sordellal szintén levan fedve a poszt.... :D

Szóval a BL győztes csapatom valahogy így fog kinézni, ha minden jól megy :D
    Bogdán(33)
    Hatley(31)-Capuano(29)-Flores(25)-Alonso(30)/?
    ----------------------------------Zilic(25)
    ----------------------------? ------------------ Krancjar(22)
    Sterling(26)?------Wenzel(23)
    ----------------Ademílson(27)

Ha minden jól megy...szóval lényegében 2 posztot kell mindenképp lefednem valahogy. A többi nem lét kérdés....
    Amúgy a korokat csak azért említettem, mert ilyen fixációm, hogy a 30 év felettieket mindig kiszórom ahogy tudom. Mondjuk egyre toleránsabb vagyok, de tavaly olyan méreteket öltött, hogy Genoával 21 éves átlag életkorral nyertem BL-t. A legidősebb játékos a keretben csak 28 éves volt...kapusokon túl nem nagyon tűröm meg őket, így ha lehet leselejtezem őket. Bár Vivianot is inkább eladtam 33 évesen, pedig kiemelkedő kapus volt akkor is, és most is. Nem hiába vette meg a Real :DD

Bocs a hosszú posztért....csak el filózgattam itt picit :D