104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
nejad #86861 tessék bár a csomagküldés nem a legolcsobb -
nejad #86860 http://www.supergamer.hu/football-manager-2013-cz-p-207146.html
-
geo91 #86859 és honnan? ahonnan lehetne, most ott sincs készleten... -
nejad #86858 akkor rendelj csomagküldéssel ott is kp-val fizetsz -
geo91 #86857 megvan a lovetta fm13-ra, már csak egy bolt kéne a fővárosban, ahol kapni... lejártam ma a lábam és semmi... elektronikus megvétel kizárva, nekem kézzel fogható kell. arról nem is beszélve hogy nincs bankkártyám. -
PSV-FTC BL meccs
védekezés, kontrák beállitva, ahhoz képest lemostam a hollandokat a pályáról. 20 kapuralövés, nekik 6, 60% labdabirtoklás, erre 85. percben egy sz.ros góllal megnyerik a meccset. -
Taibi #86855 Lehet hogy velem van a baj, de szerintem az idei FM a legjobb az összes eddigi közül! -
karajjj #86854 miért? nem jó? :D (én ki sem próbáltam még) -
Látom sokan feladtátok az fm13-mal való kínlódást:) -
John Simon Ritchie (alias SID VICIOUS) lett a Nottingham Forest új menedzsere,kámón lecgó lec du it! fm12! -
sokidő után visszatértem egy valósághű-szerű-újra-próbűlkozás-inter-szinten játék indításával. ugye 2011 nyara, de az új igazolások hellyel közel megvannak (coutinho,juan kölcsönben van még pl)
semmit nem változtattam, elhoztam a meglévő pénzből cavanit nagy kín keservesen, ennyi történt.. nagy hajszába kezdtünk, bl ben elődöntőben kaptunk ki bayerntől büntetőkkel, bajnokságot jóval előtte nyertem.. nekem volt valami 85-90 pontom, második juvénak 65, 3. milánnak 60. 1 vereség, a parma ellen idegenben az éves hozam. cavani a szezon első felében nagyon ment, aztan milito szépen lassan felzárkózott. egy igazolűs volt télen, Ocampos (17 éves, 1,9 milla) meg pár 15-6-7 éves ifista, semmi durranás, csodálkoztam is, hogy a gargano,cambiasso,mudingaji,mariga,stankovic,snejder,ricky,obi, esetleg neha bedobva alborno.. teljes biztonságot nyújtottak végig. mivel a fiorentina kiesett (!!!) elhoztam apróért az új évre cassanit,vargast, plusz fabiot a mu ból, valamint cesar, maicon pedig mentek a pénz felé, muntarival együtt (aki a milanbol jött vissza ugye) [csak hogy valami valóságalapja is legyen a történetnek] - alapvetően kontra taktikám van, 4 védő, 1 szűrő, és három belső kp, aminek a közepe (ha nincs sérülés) snejder, mint támadó szellemű playmaker, a másik kettő labdát szed, illetve boxtoboxol. cavani elől tuti, mellé szoktam rotálni a cassano,milito,palacio 3 asból, vagy a már említett ocampos, ha nagy a sérüléshullám. idén ugye van pluszba egy coutinhom, kicsit sokan vannak a karmester poziba (snejder,riki,cou) de nagyon sok sérülés van évközbe, a tréning is kemény. cél a BL trófea visszahódítása! (mellesleg van olyan ember, akinél cassano megszakítás nélkül jól nyomott volna 3 meccset?? :) ) -
karajjj #86850 persze, minél jobb vagy, annál valószínűbb és annál nevesebb klub vagy válogatott keres meg -
van
más:
elővettem megint az fm12-t, és a Lecce után kezdtem egyet a Montpellierrel.
Úgy döntöttem első szezonban nem igazolok(mivel sehogy nem bírtam rávenni a vezetőséget a pénz adására).
első erősebb /barátságos/ meccsem:
-
nejad #86848 van olyan hogy megkeres egy klub? -
Borzaskutya #86847 FC Barcelona 2014-2015 (3. szezon)
A csapat mindent megnyert amit csak lehetett...
Bajnokság: Először a 36. fordulóban kaptunk ki (a bilbaotól), ezzel a csapat egy 39 meccses veretlen szériát produkált, ha belevesszük az előző szezont is, ami uj rekord. A bajnokság gól királya és legjobb játékosa egyértelműen Messi lett de róla majd később. Zsinorban harmadszor lettünk bajnokok. 102 pont 126 lőtt 27 kapott góllal. 2. a Real lett 95ponttal 3. Sevilla 73p, 4. a Granada 72p
Kupa: A Granada ellen játszottuk a döntőt, ahol 4-1re nyertünk, miután mind 3 cserémet kihasználtam 2 perc alatt lerúgták Fabregast 2 hónapra és Messit 5 hétre így nélkülük mentünk a BL döntőre.
BL: a döntőben a Juventus-szal találkoztunk (akikkel a csoportban 1-1 és 2-2 játszottunk, így szoros meccsre számítottam), hát nem lett az, 2-0ra nyertünk Kiko és Xavi góljaival.
A Játékosokról: A Messi - Neymar tengely felülmúlta tavalyi szereplését, idén ketten 104 gólig jutottak. Messi 64 gólig jutott 51 meccsen, a brazil pedig 52ön 40ig. (Őket követte Fabregas 11el :D) A fiatal Howatson (akit lejjebb linkeltem) 9ig jutott. Montoya nem éri el ezt a szintet ugyhogy eladom, Alvesben szerintem van még 1-2 év, de nem több. Puyol és Xavi kiöregedtek sajnos. Xavinak jövőre lejár a szerződése (35 éves) és előállt egy 220ezres heti fizu kérelemmel... Puyolnak is jövőre lejár a kontraktusa ő nem is akar hosszabítani fel ajánlok neki egy edzői állást örülnék ha maradna. Delefeu nagyon bevált nálam 9gól 16 assist 7.55 rating. Songot és Mascot nélkülöztem egész szezonban (nem nagyon voltak sérülések) kicsit meg is orroltak rám emiatt. De Gea remekül muzsikált egész szezonban (bár volt egy irtozatos potyája félpályáról :D asszem a Betis ellen) Pau Hernandezt a cserekapust 4 meccsen játszattam ugyhogy róla nem nyilatkozom (2 gólt kapott egyébként)
Tavaly év elején kaptam 150 misit átigazolni abból megvan 105 :D kész van a csapat nem hiszem h kéne valakit hoznom bár gondolkodok rajta h főleg spanyol tehetségek után nézek a "B" keretbe. Egyelőre élvezem a Barcelonás edzősködést bár ha megkeresne egy nagy klub elgondolkodnék a váltáson vagy esetleg egy válogatottat is szívesen iránytanék e mellett.
-
Ligakupában ki akartam esni a csoportból, nincs kedvem azzal is foglalkozni. A kapus csatárt, a csatár kapust játszott, össze-vissza fel volt forgatva a csapat. A Győr ellen sima 2-0-ás vereség, a Békéscsaba is vezet, aztán 45. percben öngóllal egyenlitek, második félidőben meg rúg 2 gólt egy csatárom akit már tök régóta el akarok zavarni a fenébe, de nem kell senkinek. Még a végén igy is továbbjutok :D -
nem túl fényes bajnoki kezdés
1.bajnoki -
BetonK #86844 -
BetonK #86843 Következő forduló, még bármi lehet:
-
Borzaskutya #86842 le is tudtam a nyarat.
távozók: Bartra (Zaragoza 3,5M), Bojan (HSV 7,5M), Pato (Inter, Kölcsön 100% fizetéssel), Affellay (Bayern 9,75M), Cuenca (Stutgart 4,8M), Tello (Sevilla, Kölcsön 100% fizu) Valdes (Milan, 10M)
érkezők: De Gea (United, 50M) és pár fiatal Howatson és Vettraino mindkettőnek 5* a potja (megnéztem kiváncsiságból a Genie-ben az egyik 199 pa a másik 196) kiványcsi vagyok mi lesz belőlük. -
Borzaskutya #86841 FC Barcelona 2013-2014 (2. szezon)
Túl vagyok a 2. szezonon is a Barca kispadján. A bajnokságot ismét behúztuk 90 ponttal 130 lőtt 34 kapott góllal. 2. lett a Real, 3. a Atletico (83 ill. 73 ponttal), a Király kupa döntőben a Realtól kaptunk ki 1 - 0ra a BL. döntőben pedig a Portotól :D 2 - 1 re.
A Messi - Neymar kettős parádézott (91 gólt szereztek ketten, előbbi 59et utóbbi 32öt).
Azpilcueta bevállt a védelem bal oldalán, kiszoritotta Albát (aki így most bal középpályást játszott, de ott is kitűnően muzsikált), klasszikus 4-4-2öt játszok január óta. Ezért valakitől meg kell váljak a (Kiko, Tello, Cuenca, Pedro négyesből + ugye visszajön Affellay is a nyáron). Kiko volt a legjobb gólokban (12) és átlag osztályzatban, Pedro pedig assistokban (19) viszont 40 meccsen szerepelt még a többiek csak 20-25ön. Jövőre fel akarom hozni a "B"ből Deulofeu-t (4 és fél csillag a potja) és Mercader-t. Cuenca és Tello valószinű kölcsönbe mennek 1 szezonra aztán meglátom. Affellay marad a csapattal és a fiatal igérettel megleszünk a széleken. A másik probléma a védelem, Bartrát felhoztam a "B"-ből nem rossz de nem egy Puyol, nem is lesz az soha, csak 2 csillag a potja, valoszinu elmegy máshova, ugyanigy vagyok Montoyával is. Bár ő egy fokkal jobb Alves pótlására jó lesz még jövőre talán. Előre Ademilsonnak adtam esélyt de 10 meccsen egy rohadt gólt nem tudott lőni ugyhogy visszavittem a tartalékba. Felhoztam a helyére Dongou-t aki az első 3 meccsén 4 gólt szerzett csereként :D összesen 7 gólt szerzett és érdekesség h egyiket se kezdőként. Remélem Pato marad az Internél, nincs szükségem rá őszintén. A PSG-nél van ugye Bojan kölcsönbe őt is el akarom adni. A kapus kérdés van hátra. VV előállt egy 170ezres heti fizu igénnyel amiből nem akar alkudni, Pinto pedig nyugdíjba megy (38 éves) Oier meg még nem áll készen erre a szintre (lehet sosem fog ;)). VV eladásán gondolkozom, a helyére szoba jöhet: ter Stegen, De Gea (30 misiért adná a United), és Cortouis. De örülnék ha spanyolt sikerülne igazolni. Nagyjából ennyi. -
Borzaskutya #86840 ilyesmire gondoltam én is :D -
BetonK #86839 Eeeez az!!! :)
Első alkalommal vagyok a Diósgyőrrel FM13-ban legjobb nyolc közt BL-ben! -
szerintem az egész ügy úgy indult,hogy Pep játszott az FM-el,és ő is látta,hogy elvitte a Bayern,és elgondolkozott azon,hogy IRL is lehet jó lenne ott edzősködni...
-
Borzaskutya #86837 A Barcás mentésembe is a Bayernhez ment Pep (2013 januárban :D). Az FM készítők tudtak vmit :D -
Van rá esély :)
-
Zenszkij #86835 ha BL-t nyersz se kerülsz eléjük LOL, én már toltam a 12-vel -
a 12-ben a scoutok fejlődnek? Most vettem észre, hogy az egyik megfigyelőm 20/20-as. Őt küldtem szinte mindenkire, mert neki voltak a legjobb értékei. Én bambultam el és eredetileg is ennyire jó volt, vagy fejlődött a sok játékos nézegetéstől? -
rohadjak meg ha értem ezt a pontszámitási módszert
8 éve vezetem a Fradit, zsinórban 5. bajnoki cimemet húztam be, EL negyeddöntőt játszottam most, 10 kupa van a vitrinemben és mégis a vidi és a loki is előttem van reputáció terén. Ezt hogy csinálják? Nyerjem meg a BL-t és akkor talán eléjük kerülök? Oda-vissza oboáztatom őket évek óta, és mégis előttem vannak. Nem értem miért -
Itsuki #86832
bajnoki ímvédőként eléggé halovány... keretünkből tavaszra 4 játékos marad meg... -
szerintem durcizna és szar lenne a morálja
persze egy messinek a másodosztályban mindegy, ott is lőne 1 gólt meccsenként minimum :D:D -
azon gondolkozom,hogy kéne funolni egyet,Barcaval kezdeni,és Messit lerakni a B csapatba,vajon hogy termelne a másodosztályban? :D kapna mögé egy JDS-t meg Sergi Robertot -
És mind a 18 100 ülőhely? Nálam a ZTE-vel volt, hogy a 14000-es stadionban csak 7000 ülőhely volt és nemzetközi kupameccseken csak annyian voltak. Később mindenhová székeket pakoltam és onnantól nagyobb cspatok ellen mindig teltház volt. -
150 eurós fizu helyett adnék neki 20 ezret, meg 2 ezer gólbónuszt meg 2 ezer plyáralépési bónuszt plusz 1 évért cserébe. Szerintetek leállt egyáltalán alkudozni velem? Qva anyját ezeknek a kis tetveknek, kiszedem őket a kib.szott afrikai posványból aztán ez a hála. Fú kis szemetek...kezdhetem újra a csapatépitést ismét -
-
2.képnél semmit linkeltem, na itt van :D
MU2meccs -
csodát tettünk a bl-be, első meccs után elhittem h ennyi volt a bl menetelés, bár szerencsével de akkor is itthon nyertünk és továbbmentünk, bajnokságba 20 forduló után 1 ponttal vezettünk az ajax előtt és a 3. twente fényévekre tőlünk (22pont).
MU1meccs
MU2meccs -
lesz, csak így sok értelme nincs ha nem töltődik meg :D -
mindig nem lehet velük játszani :D
Amúgy meg hogy lesz így új stadion ha sose töltik meg a régit? :D -
ki lenne kíváncsi Zingarinoora?:D
vigyél nekik Real Madridot, arra biztos kimennek xD