A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Borzaskutya #86847 FC Barcelona 2014-2015 (3. szezon)
A csapat mindent megnyert amit csak lehetett...
Bajnokság: Először a 36. fordulóban kaptunk ki (a bilbaotól), ezzel a csapat egy 39 meccses veretlen szériát produkált, ha belevesszük az előző szezont is, ami uj rekord. A bajnokság gól királya és legjobb játékosa egyértelműen Messi lett de róla majd később. Zsinorban harmadszor lettünk bajnokok. 102 pont 126 lőtt 27 kapott góllal. 2. a Real lett 95ponttal 3. Sevilla 73p, 4. a Granada 72p
Kupa: A Granada ellen játszottuk a döntőt, ahol 4-1re nyertünk, miután mind 3 cserémet kihasználtam 2 perc alatt lerúgták Fabregast 2 hónapra és Messit 5 hétre így nélkülük mentünk a BL döntőre.
BL: a döntőben a Juventus-szal találkoztunk (akikkel a csoportban 1-1 és 2-2 játszottunk, így szoros meccsre számítottam), hát nem lett az, 2-0ra nyertünk Kiko és Xavi góljaival.
A Játékosokról: A Messi - Neymar tengely felülmúlta tavalyi szereplését, idén ketten 104 gólig jutottak. Messi 64 gólig jutott 51 meccsen, a brazil pedig 52ön 40ig. (Őket követte Fabregas 11el :D) A fiatal Howatson (akit lejjebb linkeltem) 9ig jutott. Montoya nem éri el ezt a szintet ugyhogy eladom, Alvesben szerintem van még 1-2 év, de nem több. Puyol és Xavi kiöregedtek sajnos. Xavinak jövőre lejár a szerződése (35 éves) és előállt egy 220ezres heti fizu kérelemmel... Puyolnak is jövőre lejár a kontraktusa ő nem is akar hosszabítani fel ajánlok neki egy edzői állást örülnék ha maradna. Delefeu nagyon bevált nálam 9gól 16 assist 7.55 rating. Songot és Mascot nélkülöztem egész szezonban (nem nagyon voltak sérülések) kicsit meg is orroltak rám emiatt. De Gea remekül muzsikált egész szezonban (bár volt egy irtozatos potyája félpályáról :D asszem a Betis ellen) Pau Hernandezt a cserekapust 4 meccsen játszattam ugyhogy róla nem nyilatkozom (2 gólt kapott egyébként)
Tavaly év elején kaptam 150 misit átigazolni abból megvan 105 :D kész van a csapat nem hiszem h kéne valakit hoznom bár gondolkodok rajta h főleg spanyol tehetségek után nézek a "B" keretbe. Egyelőre élvezem a Barcelonás edzősködést bár ha megkeresne egy nagy klub elgondolkodnék a váltáson vagy esetleg egy válogatottat is szívesen iránytanék e mellett.