A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Borzaskutya #86841 FC Barcelona 2013-2014 (2. szezon)
Túl vagyok a 2. szezonon is a Barca kispadján. A bajnokságot ismét behúztuk 90 ponttal 130 lőtt 34 kapott góllal. 2. lett a Real, 3. a Atletico (83 ill. 73 ponttal), a Király kupa döntőben a Realtól kaptunk ki 1 - 0ra a BL. döntőben pedig a Portotól :D 2 - 1 re.
A Messi - Neymar kettős parádézott (91 gólt szereztek ketten, előbbi 59et utóbbi 32öt).
Azpilcueta bevállt a védelem bal oldalán, kiszoritotta Albát (aki így most bal középpályást játszott, de ott is kitűnően muzsikált), klasszikus 4-4-2öt játszok január óta. Ezért valakitől meg kell váljak a (Kiko, Tello, Cuenca, Pedro négyesből + ugye visszajön Affellay is a nyáron). Kiko volt a legjobb gólokban (12) és átlag osztályzatban, Pedro pedig assistokban (19) viszont 40 meccsen szerepelt még a többiek csak 20-25ön. Jövőre fel akarom hozni a "B"ből Deulofeu-t (4 és fél csillag a potja) és Mercader-t. Cuenca és Tello valószinű kölcsönbe mennek 1 szezonra aztán meglátom. Affellay marad a csapattal és a fiatal igérettel megleszünk a széleken. A másik probléma a védelem, Bartrát felhoztam a "B"-ből nem rossz de nem egy Puyol, nem is lesz az soha, csak 2 csillag a potja, valoszinu elmegy máshova, ugyanigy vagyok Montoyával is. Bár ő egy fokkal jobb Alves pótlására jó lesz még jövőre talán. Előre Ademilsonnak adtam esélyt de 10 meccsen egy rohadt gólt nem tudott lőni ugyhogy visszavittem a tartalékba. Felhoztam a helyére Dongou-t aki az első 3 meccsén 4 gólt szerzett csereként :D összesen 7 gólt szerzett és érdekesség h egyiket se kezdőként. Remélem Pato marad az Internél, nincs szükségem rá őszintén. A PSG-nél van ugye Bojan kölcsönbe őt is el akarom adni. A kapus kérdés van hátra. VV előállt egy 170ezres heti fizu igénnyel amiből nem akar alkudni, Pinto pedig nyugdíjba megy (38 éves) Oier meg még nem áll készen erre a szintre (lehet sosem fog ;)). VV eladásán gondolkozom, a helyére szoba jöhet: ter Stegen, De Gea (30 misiért adná a United), és Cortouis. De örülnék ha spanyolt sikerülne igazolni. Nagyjából ennyi.