A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bestGP
    sokidő után visszatértem egy valósághű-szerű-újra-próbűlkozás-inter-szinten játék indításával. ugye 2011 nyara, de az új igazolások hellyel közel megvannak (coutinho,juan kölcsönben van még pl)
    semmit nem változtattam, elhoztam a meglévő pénzből cavanit nagy kín keservesen, ennyi történt.. nagy hajszába kezdtünk, bl ben elődöntőben kaptunk ki bayerntől büntetőkkel, bajnokságot jóval előtte nyertem.. nekem volt valami 85-90 pontom, második juvénak 65, 3. milánnak 60. 1 vereség, a parma ellen idegenben az éves hozam. cavani a szezon első felében nagyon ment, aztan milito szépen lassan felzárkózott. egy igazolűs volt télen, Ocampos (17 éves, 1,9 milla) meg pár 15-6-7 éves ifista, semmi durranás, csodálkoztam is, hogy a gargano,cambiasso,mudingaji,mariga,stankovic,snejder,ricky,obi, esetleg neha bedobva alborno.. teljes biztonságot nyújtottak végig. mivel a fiorentina kiesett (!!!) elhoztam apróért az új évre cassanit,vargast, plusz fabiot a mu ból, valamint cesar, maicon pedig mentek a pénz felé, muntarival együtt (aki a milanbol jött vissza ugye) [csak hogy valami valóságalapja is legyen a történetnek] - alapvetően kontra taktikám van, 4 védő, 1 szűrő, és három belső kp, aminek a közepe (ha nincs sérülés) snejder, mint támadó szellemű playmaker, a másik kettő labdát szed, illetve boxtoboxol. cavani elől tuti, mellé szoktam rotálni a cassano,milito,palacio 3 asból, vagy a már említett ocampos, ha nagy a sérüléshullám. idén ugye van pluszba egy coutinhom, kicsit sokan vannak a karmester poziba (snejder,riki,cou) de nagyon sok sérülés van évközbe, a tréning is kemény. cél a BL trófea visszahódítása! (mellesleg van olyan ember, akinél cassano megszakítás nélkül jól nyomott volna 3 meccset?? :) )