104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
geo91 #87990 jóóóó :D -
Ricco87 volt olyan kedves és oda adta a mentését, ami 2024 szeptember 1-nél volt. Mivel nem beugrani akartam, hanem teljesen elölről kezdeni, így átpörgettem az egész szezont (2. lettél Rocco és mindenhonnan kiestél :D). Aztán a meglévő edzőt visszavonultattam...
Majd nézelődtem, hogy hova menjek...de aztán beugrott. A Genoa frissen jutott fel, így velük kezdek :D Here comes Józef Zachariasz Bem!!!
-
Zolika60 #87988 Sziasztok!
FM12-vel játszom, a gépemen XP van! Meg lehet itt csinálni azt, hogy ne "totál" teljes képernyő legyen játék közben? Tehát a tálca látszódjon!
Ha ez beállítható, akkor azt hol lehet megtenni?
Köszönöm szépen előre is a segítséget!
Z. -
hmmm :D -
jaja sok olyan van h bomba lövés kapus beleüt csak , és öngólnak adják meg hasonlók, Én is észrevettem -
Solt #87985 Hmmm... én nem tapasztaltam ilyet! :) -
Nincs :D De nem is ez, az ellenfél szerez állandóan ellenem. Volt olyan, ahol kettőt is. Legtöbbször olyat adnak öngólnak, ami amúgy az én gólom lenne. Beleér a kapus, öngól, beleér a védő, öngól, stb.. Meccsen még Abdi-nak adta a gólt, Split View-ban meg már öngólként volt feltüntetve... -
Solt #87983 Ha a Gyepes nálad van, akkor nem! :D -
8 mecsel a vége előtt vezettem tabellát 10 ponttal. 3 mal a vége előtt, már 1 el ment a napoli (serie a) és uccsó 3 meccs eléőőtt kaptam szerződéshosszabbítást, 3 évre. aláírtam, jött a maradék 3 meccs, minden kikaptam, erre kirugtak (3. hely meglett simán, cél az első 5 volt).
az mi? :D -
Motpellier, Fiorentina, Leverkusen -
Bug a 12-ben a rengeteg öngól? -
Befejeztem a 6. szezont az 1860 München kispadján, beérett az eddigi munka végre :)
Bundás
Statok
Manager profil
Itt befejezem ezt a mentést. Összejött egy bajnoki cím, egy német kupa, EL győzelem és egy európai szuperkupa. Mindenből egy kicsi. Még van egy VB a bosnyákokkal, azt talán befejezem, aztán újat kezdek, valahol a Premier Ligában. -
érdekel :D -
Ricco87 #87977 van 2025os Newcastle-öm ha érdekel ;) -
az nekem mindegy...új emberrel kezdeném valahol :D
jó lesz az a 2019. ha felraknád valahova megköszönném :) -
fel tudok ajánlani egy 2019-es Bilbaot. A Molde trénereként kértek fel de lementettem a lehetőséget.27 millió igazolni 1,1 millió fiz. keret (920 a jelenlegi). -
nekem meg valaki egy 20huszonvaláhnyban tartót mentést küldhetne, mert nincs affinitásom újat kezdeni. amit kezdtem, ott gyorsan bedöntöttem a klubbot....
így legalább úgy tehetek,mintha nem veszett volna el a mentésem :D -
Wolsburg-Real Sociedad, de min 2 bl győzelemig nem éri abba hagyni 2év után :D -
vannak szabályok,be kéne tartani! -
Ócsárd-NB3 Alföld csoport
-
adjatok már valami tippet fm12-höz,hogy kivel kezdjek :D valami erős középcsapatot keresnék fiatalos alapkerettel szerény történelemmel,tehát ahol lehet maradandót alkotni :D -
Real Sociedad 1 év:
csapat végig nagyszerű volt egy két botlástól eltekintve, az utolsó előtti fordulóba egy csodát téve itthon még a 2. helyre is sikerült felérni szóval abszolúte elégedett lehettek, nem úgy mint az igazolásokkal... Vela-t el kellet volna adni szinte sérült volt végig, Helenius érkezett még eleinte majd kidőlt 10+ hónapra, majd télen megvettem egy afrikait aki meg afrika kupán volt szóval vele se lettem kisegítve, de jött végül Kadlec aki félév alatt is 10+ gólig jutott, mellette a kölcsön lévő Kozák emelkedett ki
igazolások:
igazolások
tabella:
tabella
Real elleni utolsó előtti forduló:
real -
Az Albert Stadion-ban is barnulhatna, nálam... :D -
ez se portugál tengerparton barnult :DDDDDDDDD -
ASD -
geo91 #87965 tessék. nagyon szarul kezdte ezt a szezont... 
-
4. szezon, féltáv.
a bajnokságban eddig parádézunk, főleg a védelem dicséretre méltó. az Adler - Vlcek, Noll, Reinartz, Alaba négyes eszméletlenül teljesít, előttük pedig jól szűrnek a srácok (Sahin, Biglia, Bargfrede játszik általában ezen a poszton).
az átigazolások egy kivételtől eltekintve nagyon beváltak - csak éppen a rekordösszegért vásárolt Menez az aki eddig abszolút 0. egy árva pontja sincs kanadai táblázaton, pedig ilyen öszegért elvárható lenne, hogy valamit le is tegyen az asztalra. mikor szóltam neki, hogy 'öreg, ez így nem pálya' vérig sértődött, jelenleg eléggé kifelé áll a szénája, főleg annak fényében, hogy Pastore szerződése lejár a szezon végén és a tárgyalás az átigazolásáról már meg is volt. egyelőre még nem írt alá hozzám, de mással meg nem is tárgyalt még, úgyhogy igen csak pozitív vagyok.
mire ezt leírtam, véglegessé vált az átigazolása :)
megdöntöttük a HSV 30 éves rekordját is. ha más HSV - természetesen a kupában megint őket kaptam (mint lejjebb írtam, örök mumus), ofkorsz idegenben, és annak rendje és módja szerint kikaptunk... kurvára herótom van már tőlük.
BL-ben hiába szereztünk a Besiktas ellen 0 pontot, a Real ellen győzelem és döntetlen jött össze, a Liéget oda-vissza verve végül mázlival, de tovább mentünk a csoportból (és a Barcat kaptuk...)
a sikeres szezon annak fényébek meglepő, hogy korábbi gólfelelősöm Roux idén 3 gólt szerzett a bajnokságban. a házi góllövőlista éllovasa a 19 éves dán kp-m, öt góllal (utána Hunt-Vrana-Roux-Gebhart-Noll 3-3 góllal).
innen folyt.köv. -
bónuszkép:
a Vasas megnyerte az NB1-et -
AS Roma
2014/2015
A tavaly 9. lett a csapat, így idén nem indultunk a nemzetközi porondon(ahogy 2011/12 óta egyszer sem), így a cél az Európa Liga volt számomra. Sokáig úgy volt, hogy csak a 6. hely lesz meg, de olyan jó tavaszt futottunk, hogy felülmúltuk magunkat.
Az utolsó 5 fordulóban a Palermoval harcoltunk a 3. helyért, majd ők nagyon leeresztettek, az utolsó 2 fordulót leadták így csúnyán visszacsúsztak.
Végül nagy előnnyel megérdemelten indulhatunk a BLben.
A kupából egy bug miatt kiestünk a Fio ellen, nemrég szúrtam be a képet.
Képek:
tabella
igazolások
Abel Hernández
Abel gólkirály lett, Destro csak 17 gólt lőtt idén.
-
aki ősszel a BL-ben játszott, az játszhat tavasszal az EL-ben? illetve ugyanez fordítva? -
AS Roma-Lazio derby előtt az info: A Lazio gyengélkedik idegenben :) hmm, és ha otthon vannak idegenben akkor hogyan teljesítenek majd?:P -
geo91 #87959 nem túl jók pedig, 14/14 körüliek, de néhányan már fejlődtek egy-két szintet -
Akkor má' én is!
Ezzel a győzelemmel 4 pont előnyünk van 11 forduló után a vidi, 8 pont a Kecskemét előtt. Eddig jól megy a szezon! -
Még egy meccs alvás előtt... nem kellett volna
A másodikat a középkezdésből.
1860 - 'Kusen -
Akkor gondolom, nem rossz scout-jaid vannak... Hát, én még nem engedhetek meg magamnak világklasszisokat ilyen téren :D -
geo91 #87955 sokat keresgélek, de speciel egyiket sem én találtam, hanem a scoutjaim...
#87945: pereiráról dobok egy képet holnap. -
StillAwesome #87954 Sajnos búcsúztam a BL nyolcaddöntőben a Vidivel a Porto ellen... Otthoni 0-0 után a sok sérülttel a visszavágón teljesen pesszimista voltam. Végül 1-0-ra kaptunk ki a portugáloknál. Holnap lesz egy nagy karrier beszámoló. -
Austria Wien második szezon (2052/2053):
A csapattal a tavalyi második helyet akartam kicsit feljavítani: szóval bajnok lenni.Ennek megfelelően erősíteni akartam csak sajnos a kiszemeltek nem nagyon akartak csatlakozni.Eu-n kívüliek sajnos nem jöhettek már.A felk. meccseket szépen behúztuk aztán jött a selejtező harmadik köre a Besiktas ellen.Kinn 2-1-es itthon 3-1-es győzelem.A következő körben a német Wolfsburg jött.Sikerült véghez vinni a bravúrt és nyertünk idegenben 1-0-ra.Sajna BL-csoportkör nem lett belőle hiszen otthon ugyanilyen arányban kikaptam majd büntetőkkel ki is estem.Idő közben elkezdődött a bajnokság ahol néha csak kerestük a helyünk.Aztán jó játékkal felkerültünk a második helyre.A szezon közben volt olyan is hogy a Rapid 11 ponttal ment de mi tapadtunk.Olyannyira hogy egy fordulóval a vége előtt így festett a tabella.Mi az utolsó fordulóban Austria Lusteanuhoz a Rapid az Admirához ment.Mi nagy nehezen behúztuk a meccset és a friss eredményekben láttam hogy az Admira nyert szóval BAJNOKOK lettünk 2045 után ismét! Itt a végleges tabella.Itt pedig a bajnokik elsőés második fele.Ha megnézzük a szezont volt egy kis hullámvasutazás:Kép.Na és az Európa Liga ahova a Wolfsburg után kerültem.Nos a csoport nem volt nagyon gyenge azt gondoltam a csapat a második helyért versenghet.Nos nem ez lett belőle:Csoport végeredmény.Az első körben a Lens-t kaptuk akiket 3-3-as összesítés után büntetőkkel búcsuztattunk.A második körben egy nagyágyú, a Bayern jött akiket csak megszorongatni tudtunk.Végül 2-1 összesítéssel kiestünk.Elsőre jó volt jövőre meg a BL-ben kitudja mi lesz....
Végül a kupa:hihetetlen mit küzdök egy egyszerű kupával.A negyeddöntőig jutottunk akárcsak tavaly.Kupa menetelés.
A végére: a csapatot vinnék mint a cukrot szerencsére két embernek van minimál ára őket talán nem viszik el:Itt pedig a két csatárom akik jó játékot produkáltak:Dondo és Emad.
Köszönöm ha elolvastad és bocs ha hosszú lett -
Grat!
Kérdés: Mennyi ideig keresgélsz, mire ráakadsz ezekre a gyöngyszemekre? -
Okés akkor :) persze nem hanyagolom el a harcot, minél előrébb kell végezni