A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• horrorpops
    4. szezon, féltáv.
    a bajnokságban eddig parádézunk, főleg a védelem dicséretre méltó. az Adler - Vlcek, Noll, Reinartz, Alaba négyes eszméletlenül teljesít, előttük pedig jól szűrnek a srácok (Sahin, Biglia, Bargfrede játszik általában ezen a poszton).
    az átigazolások egy kivételtől eltekintve nagyon beváltak - csak éppen a rekordösszegért vásárolt Menez az aki eddig abszolút 0. egy árva pontja sincs kanadai táblázaton, pedig ilyen öszegért elvárható lenne, hogy valamit le is tegyen az asztalra. mikor szóltam neki, hogy 'öreg, ez így nem pálya' vérig sértődött, jelenleg eléggé kifelé áll a szénája, főleg annak fényében, hogy Pastore szerződése lejár a szezon végén és a tárgyalás az átigazolásáról már meg is volt. egyelőre még nem írt alá hozzám, de mással meg nem is tárgyalt még, úgyhogy igen csak pozitív vagyok.
    mire ezt leírtam, véglegessé vált az átigazolása :)
    megdöntöttük a HSV 30 éves rekordját is. ha más HSV - természetesen a kupában megint őket kaptam (mint lejjebb írtam, örök mumus), ofkorsz idegenben, és annak rendje és módja szerint kikaptunk... kurvára herótom van már tőlük.
    BL-ben hiába szereztünk a Besiktas ellen 0 pontot, a Real ellen győzelem és döntetlen jött össze, a Liéget oda-vissza verve végül mázlival, de tovább mentünk a csoportból (és a Barcat kaptuk...)
    a sikeres szezon annak fényébek meglepő, hogy korábbi gólfelelősöm Roux idén 3 gólt szerzett a bajnokságban. a házi góllövőlista éllovasa a 19 éves dán kp-m, öt góllal (utána Hunt-Vrana-Roux-Gebhart-Noll 3-3 góllal).
    innen folyt.köv.