A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zavbal
    Austria Wien második szezon (2052/2053):

A csapattal a tavalyi második helyet akartam kicsit feljavítani: szóval bajnok lenni.Ennek megfelelően erősíteni akartam csak sajnos a kiszemeltek nem nagyon akartak csatlakozni.Eu-n kívüliek sajnos nem jöhettek már.A felk. meccseket szépen behúztuk aztán jött a selejtező harmadik köre a Besiktas ellen.Kinn 2-1-es itthon 3-1-es győzelem.A következő körben a német Wolfsburg jött.Sikerült véghez vinni a bravúrt és nyertünk idegenben 1-0-ra.Sajna BL-csoportkör nem lett belőle hiszen otthon ugyanilyen arányban kikaptam majd büntetőkkel ki is estem.Idő közben elkezdődött a bajnokság ahol néha csak kerestük a helyünk.Aztán jó játékkal felkerültünk a második helyre.A szezon közben volt olyan is hogy a Rapid 11 ponttal ment de mi tapadtunk.Olyannyira hogy egy fordulóval a vége előtt így festett a tabella.Mi az utolsó fordulóban Austria Lusteanuhoz a Rapid az Admirához ment.Mi nagy nehezen behúztuk a meccset és a friss eredményekben láttam hogy az Admira nyert szóval BAJNOKOK lettünk 2045 után ismét! Itt a végleges tabella.Itt pedig a bajnokik elsőés második fele.Ha megnézzük a szezont volt egy kis hullámvasutazás:Kép.Na és az Európa Liga ahova a Wolfsburg után kerültem.Nos a csoport nem volt nagyon gyenge azt gondoltam a csapat a második helyért versenghet.Nos nem ez lett belőle:Csoport végeredmény.Az első körben a Lens-t kaptuk akiket 3-3-as összesítés után büntetőkkel búcsuztattunk.A második körben egy nagyágyú, a Bayern jött akiket csak megszorongatni tudtunk.Végül 2-1 összesítéssel kiestünk.Elsőre jó volt jövőre meg a BL-ben kitudja mi lesz....
    Végül a kupa:hihetetlen mit küzdök egy egyszerű kupával.A negyeddöntőig jutottunk akárcsak tavaly.Kupa menetelés.
    A végére: a csapatot vinnék mint a cukrot szerencsére két embernek van minimál ára őket talán nem viszik el:Itt pedig a két csatárom akik jó játékot produkáltak:Dondo és Emad.
    Köszönöm ha elolvastad és bocs ha hosszú lett