104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #89524 Korrekt. -
Nekem is volt, hogy ki akartam rúgni valakit, mert heti 5.000 kér, de csatárként egy nyomorult gólt nem rúgott. Először megpróbáltam az értékesítést bármi áron: nincs vevő. Aztán meguntam: mutual contract, erre a vezetőség intett be, mondván túl értékes.....Most úgy néz ki, hogy az elnök menni fog, úgyhogy első lépésként kidobom a hóra.
Jó ösztönzők az egyéb bérek is. Wiland-nak most fizetett a csapat 70.000-et, mert bajnokok lettünk. Hasonló feltételek mellett nem csoda, ha fegyverrel kell elzavarni a fölösleget.
Aki menni akar, menjen. Magam részéről nem "kioktatlak", hanem elmondom a játékos-politikámat. Ha érdekel leolvasod, ha nem átugrod. -
korbin555 #89522 Hasznos dolog,néha egyértelmű előnyei vannak,de nem csoda dolog.Mindenképpen feljebb kell lépni,mert a liga siralmas szintje megköti az ember kezét.A League One-ba már könnyű alacsonyabb szintű bajnokságokból igazolni. -
korbin555 #89521 Itt van az eb elföldelve -"maradni fog,ha akar".Nekem úgy,tűnik,nem akar.Vagy nem tárgyal,vagy visszautasítja a nagy pénzt is.Már engem is kioktattak itt,hogy nincs pótolhatatlan ember.(Mintha nem tudnám)El kell engedni,de az utolsó fillért is ki kell belőle facsarni.Éppen most ugat nálam is az egyik srác,megmondtam neki,hogy szezon végén elengedem.De ő most akar menni.Hát nem fog.Tőlem sírhat,de végigjátssza a szezont.És ha év végén meggondolja magát,(ilyenre is van példa)mert bajnokok leszünk,akkor én magam fogom kirúgni. -
Zenszkij #89520 Akkor elképzelhető, hogy ez a sunday league tett be nekem... -
Magasabb heti bér, egyéb anyagi juttatások és maradni fog, ha akar. -
korbin555 #89518 Én ex-válogatott múlttal kezdtem.Ez alapból tekintélyt jelent a játékosok előtt.Főleg ilyen kis csapatoknál,amatőr játékosokkal.Már az első sajtótájékoztatón azt kérdezték,hogy mit keresek én itt egyáltalán.Nem érzem-e rangon alulinak a munkát?Mondtam hogy nem,komoly ambícióim vannak,és jól érzem itt magam.Ezt a játékoskeresést én is többször átéltem.Szörnyen lehangoló,majdhogynem depressziós időszak.Hosszú-hosszú órákon át csak a visszautasítások,és a pofátlan igények sora.Kölcsönjátékost sem kaptam a League Two alatt,ilyen semmi helyekre nem adják oda a játékosokat.Most már persze tukmálná rám a csalódott,mellőzött embereit,de beintek neki.Megszüntettem a kapcsolatot,már senkire nincs szükségem.Tavaly óta küldhetek scoutokat egész európába,én pedig kihasználom.Van horvát,lengyel,bolgár,magyar,szlovák,stb. scoutom,összesen már tíz.Mindegyiket elküldtem a saját hazájába.Mondjuk egy jó scoutot sem lehet öt perc alatt találni.Egy gyenge képességű scout akkor sem veszi észre a tehetséget,ha mesterhatost rúg.Most inkább az az érzésem,hogy átestem a ló túloldalára.Olyan 19-20 éves generáltakat igazoltam,akik akár a PL-be is beférnének.17-es győzelmi sorozattal kezdtem,közte egy Liga Kupa meccsen 4-0 a Sunderland ellen.Megint ajánlott a scout egy magyar nevű szlovák középpályást,de már nem kell.Majd a szezon végén,amikor az itt lévőket már eladtam.Alig két hónap után már érdeklődött az Arsenal a svájci csatárom után.Év végén viheti,ha akarja egész olcsón(+50%. haha).Most minden úgy megy itt,mintha be lenne olajozva.De sajnos valahogy mégsem élvezem.Tudom,hogy bennem van a hiba.Ilyenkor szoktam két-három hétre félretenni a játékot.Egy hónapja napi 13-15 óra ,azt hiszem kicsit besokalltam.Gyakorlatilag se családi,se társadalmi életem.TV-is alig nézek.Bár ebben a pillanatban bólintott van Persie egy szép gólt a Community Shield-ben a Wigan-nek. -
van rá valami csodamódszer hogy rábirjam szerződéshosszabbitásra 1 játékosom. Tárgyalni se hajlandó, már vagy 5x mondtam neki az elmúlt fél évben h átadóra teszem ha nem ir alá, mindig mondja h maradni akar és készségesebb lesz, aztán lóf.sz se történik. Ez az utolsó lehetőség hogy még elpasszoljam, de nem nagyon szeretném. 21 évesen alapember, olyan értékei vannak hogy nem csak a Fradiban de egy Schalke szintű csapatban is tolhatná akár -
00mate #89516 Még hogy nem csal a gép... az ellenfél csatárai sorra lövik a gólokat ellenem( 10-es befejezéssel meg higgadtsággal, stb.)... erre annyit mondanék hogy jó, hát egyszer előfordulhat, max kétszer... de hogy mindig??!! :@
Egy jó darabig hanyagolni fogom a játékot, mert csak felidegesít... -
Igazából azért szeretem ezt, mert nagyon könnyen lehet variálni. A 2 szélső egyel visszább is tud játszani erősebb ellenfél, vagy előny tartás esetén. A középső AM is mehet 1-el hátrébb jobban tömörülő védelem ellen. Van jó DM nekem is, de ez előtt a védősor, meg svéd válogatott kapus (kicsit pokróc szerencsétlen, de hát svéd...) előtt nincs szükség rá. -
én is valami ilyesmi felállással kezdtem tolni mostanában. A 4-2-3-1-et variáltam át, a ball winning midfieldert hátrahúztam valódi DMC-be. Mondjuk én nálam annyiban más, hogy nem full egymás mögött vannak hanem eltolva kicsit -
Have A Good Luck! -
Zenszkij #89512 Megtaláltam a nekem való kihívást. K.V.C. Westerlo, belga másodosztály.
Cél, hogy csak saját nevelésű belgákkal nyerjek BL-t, és csináljak sok pénzt. -
megnéztem ott kerestem én is de nincs erre utaló információ
fm2013 at használok. -
nézd meg a bajnokság "rules" pontja alatt. ott az alján ki van írva, hogy kik minősülnek légiósnak, nem légiósnak... -
Zenszkij #89509 Befejeztem ezt az angliai low level marhaságot. Év végén senki nem akart jönni, pedig már a genie scoutot is bevetettem. 6-7 órát böngésztem játékosokért de semmi. Sunday league managerként ez esélytelen, senki nem jön hozzám, aki jön az meg kutyaütő. Majd FM 2014ben nekifutok újra, de ez itt így most nulla játékélmény.
Korbeen, Te milyen managerként kezdtél? Van valami trükköd játékosigazolásra? Blue premierbe feljutva max fizetésként 700at tudtam adni. -
Talán Belaruszból. De szerintem, aki nem az adott ország állampolgára, az légiósnak minősül. -
Orosz Ligába honnan hozhatok játékosokat hogy ne legyenek Légiós kategóriában?
persze az orosz nemzetiségen kívül. -
Tabellaz
csodacsatar -
Nos lement az első szezonom a kukacokkal. 2 napja magyar csapattal kezdtem ami bebugolt igy újat kezdtem a német 4. osztályban. Kiesésre vártak minket, erre bajnokok lettünk. De nem volt sétagalopp a dolog utolsó 5 forduloban még 1 pont volt az elönyöm ,de kipukadtak szerencsére. Nagyon jól igazoltam , és persze mindet ingyen, kétségkivűl a csapatott a hátán vitte a csoda csatárom akiről mindjárt teszek egy képet :)
Következő szezonnal nem tudom mi lesz, adoságunk van rendesen, és elég erős a mezőny. Jelenleg legjobb 5 be se hiszem hogy felérnék, ezért nagyon rá kellesz készülnünk a nyáron, de mivel adóságban vagyunk ez elég nehéz lesz. Tervem az hogy barátságos meccsekkel és 1-2 eladással visszahozom a klubbot. Ezenkívül kivágok jó pár középszerű játékost akik nem kis pénzeket kértek a semmiért. Ezenkívül szerintem kölcsön játékosokat fogom igénybe venni , télig hátha pozitív lesz a kassza. Szerintem itt már sokkal több meccsbevételt várhatok.
Taktikám meg elég egyszerű volt 4-1-3-2 Csapat beállításban annyi hogy fegyelmezet és egyenletes játék. Katona rend volt de meccsek 90% domináltunk. -
Véget ért az első szezonom Dániában.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez meg az alaptaktika:
3 körrel a vége előtt biztos volt az első hely. Április elején meghosszabbították a szerződésem 3 évre 4.000.000$ értékben (valódi pénzben is jólesne
), úgyhogy nem csinálom olyan roszzul a dolgot. És mindenkinek kívánok olyan vérprofi csapatot, mint ez a Köbenhavn
-
fm14-be szívesen látnék egy olyan újítást,hogy meccs közben ne csak taktikai utasításokat lehessen "bekiabálni",hanem játékosokat lehetne leszidni/motiválni/megdicsérni,ahogy a való életben is,mert 3-0-ás hátrányban nem sokat ér azzal egy edző,ha bekiabálja a taktikai utasításokat,a szerencsétlen játékos,aki lehet például egy 19 éves tehetség,azt se tudja már hogy mihez kezdjen,csalódott,szomorú,vagy épp ideges,taktikai utasításokat se tudja végrehajtani és olyankor ki lehetne "hívni" a partvonalhoz és motiválni vagy éppen leszidni,hogy észhez kapjon. -
Blum #89502 Grat! 
Ugy nez ki,hogy mi is osszekapjuk magunkat a vegere,talan meglesz a feljutas is. -
Képecske mégegyszer. -
Solt #89500 Én is csak a Fradival tolom... kevés időm van játszani, ezzel sem haladok! :)) -
Csak sikerült felhozni őket 5 fordulóval a vége előtt.Papíron a Psg sorsolása a nehezebb hiszen ők a Lille és ellenünk is idegenben lesznek.Zouma sajnos kiállt szezon végére bár a szedett-vedett védelem egész jól muzsikál. -
Szívesen. Nem utasítások, csak tanácsok. -
Valladolid #89497 köszönöm a sok segítséget az utasítások alapján próbálok változtatni a taktikán, ez az időjárás dolog meg meglepett hihetetlen hogy mennyire összetett ez a játék ilyen eszembe se jutott volna -
Te ismered a játékosaidat, de szerintem:
-a védősor nagyon fent van
-rövidpasszos játék esőben meg szoros emberfogásnál nem ér semmit
-pipáld be a kontratámadást, akkor is ha alapból nem azt játszod. Gyors szélsőkkel nagyon meg lehet vele lepni a jól felállt védelmet
-ez a Nolan, hacsak nem DM, ne játsszon azon a poszton védekezést, mert létszámhátrányban leszel a középpályán
Ezek nem utasítások, hanem tippek. Ellenfelek, meg az időjárás függvényében érdemes variálni őket. -
Valladolid #89495 köszönöm a segítséget,nemvagyok valami jó a játékban ez az első seria amivel játszok :) -
Én meg csak válaszoltam, hogy vannak aki, végignézik a meccset, meg vannak, akik felcsapják a kézikönyvet, mikor valami nagyon nem jön össze, stb. stb. :D
Valami tipp, hogy Cabaye-hoz hasonló (vagy még jobb) játékos Lille-be? Nem vágom még kik az "állandó játékosok", akiket mindenki leigazol a 12-ben, mivel a fradival toltam eddig egyedül, oda meg nem igen jönnek jó játékosok az első pár évben :D -
nem is tudom hányszor ültem neki, de egyszerűen unalmas. Néhány mondat után zárom, mer nincs kedvem tovább olvasni :D -
Solt #89492 Vazze... az maga a Biblia! :D -
Solt #89491 Nem is rád gondoltam! ;) -
én sose tudtam végig olvasni...egyszerűen dögunalom :D -
Dehogynem. Részben amiatt is lettem BL-győztes a Lille-el még a 11-ben. Csak eddig a 12-t valahogy nem tudtam kiismerni, még vannak homályos részek bőven előttem. -
+ a csatárok zónázzanak. Emberfogásnál 100 passzból 1 jut el hozzájuk. Ezek az én észrevételeim. Továbbra is fenntartom, hogy aki tud, javítson ki nyugodtan! -
Solt #89487 Látom nem népszerű a Taktikai kézikönyv! :) Pedig nem ártana... sok időt és felesleges mérgelődést lehetne megspórolni vele. -
Egyéni beállításoknál is állítsd be a letámadásokat. Erőteljesnél úgy kijátsszák a szélső védőket, csak pislogsz, hogy mennyi gólt kapsz. Fél pályáig felszalad, azt a helyére meg bepasszolják. Óvatosan bánnék azzal :D -
Valladolid #89485 ez a taktika szerinted megfelelő lesz?
http://imagerz.com/QE5ADEtvAwMCVVNERwVQ