A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• fergusonpapa
    Nos lement az első szezonom a kukacokkal. 2 napja magyar csapattal kezdtem ami bebugolt igy újat kezdtem a német 4. osztályban. Kiesésre vártak minket, erre bajnokok lettünk. De nem volt sétagalopp a dolog utolsó 5 forduloban még 1 pont volt az elönyöm ,de kipukadtak szerencsére. Nagyon jól igazoltam , és persze mindet ingyen, kétségkivűl a csapatott a hátán vitte a csoda csatárom akiről mindjárt teszek egy képet :)

Következő szezonnal nem tudom mi lesz, adoságunk van rendesen, és elég erős a mezőny. Jelenleg legjobb 5 be se hiszem hogy felérnék, ezért nagyon rá kellesz készülnünk a nyáron, de mivel adóságban vagyunk ez elég nehéz lesz. Tervem az hogy barátságos meccsekkel és 1-2 eladással visszahozom a klubbot. Ezenkívül kivágok jó pár középszerű játékost akik nem kis pénzeket kértek a semmiért. Ezenkívül szerintem kölcsön játékosokat fogom igénybe venni , télig hátha pozitív lesz a kassza. Szerintem itt már sokkal több meccsbevételt várhatok.

Taktikám meg elég egyszerű volt 4-1-3-2 Csapat beállításban annyi hogy fegyelmezet és egyenletes játék. Katona rend volt de meccsek 90% domináltunk.