A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #89518 Én ex-válogatott múlttal kezdtem.Ez alapból tekintélyt jelent a játékosok előtt.Főleg ilyen kis csapatoknál,amatőr játékosokkal.Már az első sajtótájékoztatón azt kérdezték,hogy mit keresek én itt egyáltalán.Nem érzem-e rangon alulinak a munkát?Mondtam hogy nem,komoly ambícióim vannak,és jól érzem itt magam.Ezt a játékoskeresést én is többször átéltem.Szörnyen lehangoló,majdhogynem depressziós időszak.Hosszú-hosszú órákon át csak a visszautasítások,és a pofátlan igények sora.Kölcsönjátékost sem kaptam a League Two alatt,ilyen semmi helyekre nem adják oda a játékosokat.Most már persze tukmálná rám a csalódott,mellőzött embereit,de beintek neki.Megszüntettem a kapcsolatot,már senkire nincs szükségem.Tavaly óta küldhetek scoutokat egész európába,én pedig kihasználom.Van horvát,lengyel,bolgár,magyar,szlovák,stb. scoutom,összesen már tíz.Mindegyiket elküldtem a saját hazájába.Mondjuk egy jó scoutot sem lehet öt perc alatt találni.Egy gyenge képességű scout akkor sem veszi észre a tehetséget,ha mesterhatost rúg.Most inkább az az érzésem,hogy átestem a ló túloldalára.Olyan 19-20 éves generáltakat igazoltam,akik akár a PL-be is beférnének.17-es győzelmi sorozattal kezdtem,közte egy Liga Kupa meccsen 4-0 a Sunderland ellen.Megint ajánlott a scout egy magyar nevű szlovák középpályást,de már nem kell.Majd a szezon végén,amikor az itt lévőket már eladtam.Alig két hónap után már érdeklődött az Arsenal a svájci csatárom után.Év végén viheti,ha akarja egész olcsón(+50%. haha).Most minden úgy megy itt,mintha be lenne olajozva.De sajnos valahogy mégsem élvezem.Tudom,hogy bennem van a hiba.Ilyenkor szoktam két-három hétre félretenni a játékot.Egy hónapja napi 13-15 óra ,azt hiszem kicsit besokalltam.Gyakorlatilag se családi,se társadalmi életem.TV-is alig nézek.Bár ebben a pillanatban bólintott van Persie egy szép gólt a Community Shield-ben a Wigan-nek.